Sadece zayiflayalim

Merhabalar. Buralar sakin gibi Sudem_mmm nerelerdesin canm? Dikkat ediyormusun yoksa salıverdin gitti mi? Benim şimdilik iyi iki üç gündür tartılmıyorum. Ama kendimi şiş hissetmiyorum. Sağlıklı beslenmeye ve yürüyişe devam.

Canım ya elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte dersler başladı.Onlarla ilgileniyorum.Ama yine buralardayım.

Günaydın kızlar kaç gündür evde değildim Kayinvalideme gitmiştik orda ipin ucu biraz kaçmış olabilir birde regl haftasindayimbitmeden tartılmaya niyetim yok

Kızlaar nerelerdesiniz valla bi sakinledi buralar. Diyetler yapılıyor mu? Sular içiliyor mu bol bol? Yürüyüşler sporlar ne alemde? Canlanalıım.

Kizlar valla ben bugün bir küçük kase etli kuru fasulye ve birazda karışık çerez yedim o kadar.Tatli yaptım revani sadece çok küçük çatal ucu tadına baktım.Baska bir şey yemedim.

Ben bir türlü kilo verme işine adapte olamadım.Çok istiyorum ama yapamıyorum.Ne yapsam bilmiyorum.Kendimi toparlamak zorundaydım.Boyle olmuycak.

Ben bir türlü kilo verme işine adapte olamadım.Çok istiyorum ama yapamıyorum.Ne yapsam bilmiyorum.Kendimi toparlamak zorundaydım.Boyle olmuycak.
Bende bazen ipleri salıyorum ama bu hep böyle devam edemez. Eninde sonunda ipleri sıkmamız ve başarmamız lazım. Dün 64 gördüm gün içinde. En son çocukken bu kilodaydım herhalde

İki gündür saldık yine maalesef.
Dün akşam ve bugün kaçamaklarım oldu. Pazar tartı günüm bakalım yine 64 görebilecek miyim. Bence yarın dikkat edersem görürüm ya inşllh.

İki gündür saldık yine maalesef.
Dün akşam ve bugün kaçamaklarım oldu. Pazar tartı günüm bakalım yine 64 görebilecek miyim. Bence yarın dikkat edersem görürüm ya inşllh.
Bende artık bir türlü 65 kere inemedim sürekli oturuyorum ders çalışıyorum yiyorum.Nasil olucak

Bugün tartıda 69 gördüm.Şimdi koronadan dolayı hiç çıkamıyoruz evden.Aslinda kendimize hep yemek için bir bahaneler buluyoruz malesef.Ama bugün açıkçası daha çok morelim bozuldu . Gerçekten biraz daha dur demezsem sanırım 77 lere kadar çıkarım.Buda beni çok üzer Artık baya dikkatli olucam ve eski yaptığım gibi kendime günde 1200 kalorilik bir yeme programı olusturucam.Birazda evde spor yapmaya calisicam.İnsallah kilo vermeye başlarım.Tok karnına bile olsa 70 i görmek beni çok mutsuz etti.

İyi geceler kandilimiz mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Bende bu süreçte saldım. Bugün oruç tutucam nasip olursa. Hatta belki bikaç gün tutarım. İnşallah tez zamanda şu virüs illetinden kurtulup eski düzenimize döneriz. Rabbim yardımcımız olsun. 64 65 kilo arasıyım muhtemelen yarın 64ü görürüm. Dikkat edersem iftarda. Bakalım çok da önemli değil. Kendimize dikkat edelim. Evimizde kalalım bu süreç geçince sokaklardan eve girmeyiz herkese iyi akşamlar dilerim. Bol dua edelim.

Canım benim çok teşekkür ederim.İnsallah geçer bu günler Allah'ın izniyle.Bende dikkatli olmaya başladım çok şükür.Bakalimmzaten ramazanda geliyor.Ramazanda ben genelde çok yiyemiyorum zaten.Sanirim biraz daha kilo veririm diye düşünüyorum.Kesinlikle evde kalalım

Evet kesinlikle ben geçen Ramazanda dikkat etmememe rağmen 3 kilo vermiştim. Bakalım bu sefer kaç olacak bide dikkat etsem daha iyi olur da işte.

Canım ben evde olmadığım zamanlar diyeti daha zor yapıyorum misafirlik gezme vs sağlıklı beslenemiyorum bende diyete ve spora başladım hedefim karantina bitince herkes kilo almışken vermek ve fit olmak :) konunu takip ediyorum önceden beri motivasyonun hemen düşüyor sanki yediklerini yazmanı tavsiye ederim gerçekten çok etkili oluyor hatta ben kaloride hesaplıyorum bozduğum da oluyor sporu arttırıyorum bitiyor. :)

Teşekkür ederim takibin için.Evet bir ara baya düştü motivasyonum Ama şimdi toparladım.Cok şükür güzel gidiyor.Zaten benim geçen yıldan kalori programım yüklü ona yazıyorum bütün yediklerimi.Birde if yapıyorum.Sabah yemiyorum 12 ye kadar sonra biraz bir şeyler atistiriyorum düşük kalorili .En sonda akşam yiyorum başka hiç bir şey yemiyorum.Kalori takibi ve if diyetini bir yapıyorum bakalım inşallah dediğiniz gibi karantinadan zayıf çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…