- 15 Mayıs 2019
- 105
- 143
- 23
- 28
Canım ya elimden geleni yapmaya çalışıyorum işteMerhabalar. Buralar sakin gibiSudem_mmm nerelerdesin canm? Dikkat ediyormusun yoksa salıverdin gitti mi? Benim şimdilik iyi iki üç gündür tartılmıyorum. Ama kendimi şiş hissetmiyorum. Sağlıklı beslenmeye ve yürüyişe devam.
Bende bazen ipleri salıyorum ama bu hep böyle devam edemez. Eninde sonunda ipleri sıkmamız ve başarmamız lazım.Ben bir türlü kilo verme işine adapte olamadım.Çok istiyorum ama yapamıyorum.Ne yapsam bilmiyorum.Kendimi toparlamak zorundaydım.Boyle olmuycak.
Bende artık bir türlü 65 kere inemedimİki gündür saldık yine maalesef.
Dün akşam ve bugün kaçamaklarım oldu. Pazar tartı günüm bakalım yine 64 görebilecek miyim.Bence yarın dikkat edersem görürüm ya inşllh.
Şuan 68 misin canım? Koruman da önemli verdiklerini geri alma da. Ben şuan 65im.Bende artık bir türlü 65 kere inemedimsürekli oturuyorum ders çalışıyorum yiyorum.Nasil olucak
Evet 68 im bir türlü düşünüyorumŞuan 68 misin canım? Koruman da önemli verdiklerini geri alma da. Ben şuan 65im.
Canım benim çok teşekkür ederim.İnsallah geçer bu günler Allah'ın izniyle.Bende dikkatli olmaya başladım çok şükür.Bakalimmzaten ramazanda geliyor.Ramazanda ben genelde çok yiyemiyorum zaten.Sanirim biraz daha kilo veririm diye düşünüyorum.Kesinlikle evde kalalımİyi geceler kandilimiz mübarek olsun ❤ Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Bende bu süreçte saldım. Bugün oruç tutucam nasip olursa. Hatta belki bikaç gün tutarım. İnşallah tez zamanda şu virüs illetinden kurtulup eski düzenimize döneriz. Rabbim yardımcımız olsun.64 65 kilo arasıyım muhtemelen yarın 64ü görürüm. Dikkat edersem iftarda. Bakalım çok da önemli değil. Kendimize dikkat edelim. Evimizde kalalım bu süreç geçince sokaklardan eve girmeyiz herkese iyi akşamlar dilerim. Bol dua edelim.
Evet kesinlikleCanım benim çok teşekkür ederim.İnsallah geçer bu günler Allah'ın izniyle.Bende dikkatli olmaya başladım çok şükür.Bakalimmzaten ramazanda geliyor.Ramazanda ben genelde çok yiyemiyorum zaten.Sanirim biraz daha kilo veririm diye düşünüyorum.Kesinlikle evde kalalım
Bende şu anda fena gitmiyorum.İnsallah hep böyle devam ederim.Evet kesinlikle ☺ ben geçen Ramazanda dikkat etmememe rağmen 3 kilo vermiştim. Bakalım bu sefer kaç olacak bide dikkat etsem daha iyi olur da işte.
Canım ben evde olmadığım zamanlar diyeti daha zor yapıyorum misafirlik gezme vs sağlıklı beslenemiyorum bende diyete ve spora başladım hedefim karantina bitince herkes kilo almışken vermek ve fit olmak :) konunu takip ediyorum önceden beri motivasyonun hemen düşüyor sanki yediklerini yazmanı tavsiye ederim gerçekten çok etkili oluyor hatta ben kaloride hesaplıyorum bozduğum da oluyor sporu arttırıyorum bitiyor. :)Bugün tartıda 69 gördüm.Şimdi koronadan dolayı hiç çıkamıyoruz evden.Aslinda kendimize hep yemek için bir bahaneler buluyoruz malesef.Ama bugün açıkçası daha çok morelim bozuldu . Gerçekten biraz daha dur demezsem sanırım 77 lere kadar çıkarım.Buda beni çok üzer Artık baya dikkatli olucam ve eski yaptığım gibi kendime günde 1200 kalorilik bir yeme programı olusturucam.Birazda evde spor yapmaya calisicam.İnsallah kilo vermeye başlarım.Tok karnına bile olsa 70 i görmek beni çok mutsuz etti.
Teşekkür ederim takibin için.Evet bir ara baya düştü motivasyonumCanım ben evde olmadığım zamanlar diyeti daha zor yapıyorum misafirlik gezme vs sağlıklı beslenemiyorum bende diyete ve spora başladım hedefim karantina bitince herkes kilo almışken vermek ve fit olmak :) konunu takip ediyorum önceden beri motivasyonun hemen düşüyor sanki yediklerini yazmanı tavsiye ederim gerçekten çok etkili oluyor hatta ben kaloride hesaplıyorum bozduğum da oluyor sporu arttırıyorum bitiyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?