Sadece zayiflayalim

Selam kizlar çok güzel gidiyorsunuz.Ben hafta sonu olmasına rağmen çok bozmadım.Cok az simit ilavkahvalti yaptım.Domates, zeytin,peynir.cok az patates kızartması o kadar.Aksam üzeride bir tabak kısır yedim turşu ayran bol yeşillik.Daha yemem akşam falan.Cok acikirsam biraz çerez ve kuru kayısı yerim.Artik bu kiloları mutlaka kararlı olup vermeliyiz.Baska çaremiz yok.

Leslie ile 1 mil yürüyüş yaptım kızlar şu 2.5 lire tamamladım yatana kadar 3 yaparım büyük ihtimal gece de bir meyve yerim

Çocuklar patlamış mısır istedi e hayır demek de olmuyor küçük bir kase bende yedim

Günaydın kızlar
Kahvaltı 1 kalın dilim yumurtalı ekmek domates 1 kk peynir 1 bardak çay az sekerli

Akşam haşlanmış sebze havuç karnabahar ve bir kucuk patates. Yoğurt ve kereviz salatasi

Günaydın herkese
Kahvaltında yulaf yedim bugün biraz yoğurda karıştırarak canım pek bisi istemiyor bugun

Bugün 86.6
Sabah canım bişiy istemedi biraz akşamdan kalan et soteden yedim
Yürüyüşümü yaptım bugün biraz ev işi de yapıcam

Öğle yemeği yeşil salata tavuk haşlama bir dilim tam bugday
Birazdan sa akşam yemeği olarak yayla çorbası ce 4 yi bulgur pilavı yiyecegim

Kızlar regl oldum 1 hafta tartılardan uzak kalıcam bu psikolojim için iyi olacak çünkü eminim ki şişlik olucak motivasyonum bozulsun istemiyorum

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir az şekerli çay 1 dilim tam buğday
Öğle yayla çorbası 1 tam bugday yeşil salata
Akşam mantar sote yoğurt salata
3 litre su ve 1 mill leslie yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…