Sadece zayiflayalim

Ne demek hoşgeldin .Ama önce diyet kelimesini bence kafandan at gitsin.Ben öyle yaptım .
Kendimden örnek vereyim .Sabah kalkıyorum canım o gün ne istiyorsa aklına ne gelirse ekmek hariç istersen iki dilim sadece sabahları çavdar yiyebilirsin kahvaltı yapabilirsin ,ben bazen kahvaltı bazen sütlü mısır gevreği bazen atistiriyorum .O gün canım ne isterse yani .Öğleden sonra 3 gibi oğlum okuldan alıyorum yemek yiyorum ekmek makarna pilav yani kısacası hamur tatlı bunlardan uzak durup akşam 5 ten sonra kesinlikle yememek ve günde bir saat yada 40 dakika yürüyüş ben bu şekilde hiç aç kalmadan 20 günde 3 kilo verdim

Hosbuldum,tamam anlaştık, sağlıklı beslenme ye geçiş diyelim:))
Aynen önce az hedef koy .Mesela ben şöyle dedim .En başlangıç kilom 74 kendi kendime bir program yükledim .Önce 4 kilo verdim .Şimdi aynı programda hedefi temizledim .ve bir ay süre verdim dedim hedef 66 dedim öyle öyle daha kolay geliyor.

Ay insanlar 300 kilodan zayıflıyor.Biz şunun şurasında en fazla 10 yada 15 kilo vericez.Ne kaybedicez ayda iki kilo bile 6 ayda on iki kilo demek yani kızlar yapabiliriz sadece biraz sabır tabiki kilo vermesi kolay değil.Ama bizede yazık ya niye istediğimizi giymeyelim.

Çok büyük hedeflerim yok ,benim sorunum abur cubur,bunu söylemeyi hiç sevmiyorum ama birakamiyorumda.iki yıldır bu kilo dayım ben.ana veremiyorum bir türlü.
Evet ne kilolar veriliyor.bazen başarı hikayelerini okuyorum,basarilmayacak şey değil,benim 10 kg fazlam var.suan 66 _65 kg yım.sabah tartilirim.55 kg olmak istiyorum:)

Maalesef canım o istediğinden bende istiyorum ama o iş öyle olmuyor.Bir kere abur cubur senin en tatlı düşmanın elinin tersiyle iticeksin onları sonra güzel bir yürüyüşe basliycaksin sabahları eğer calisiyorsan bir durak ileriden biniceksin çok hareket etmeliyiz.Ben kafam estikçe basenlerimi duvara vuruyorum evin içinde yürüyorum zaten her sabah en az 40 dakika bantta yürüyüş yapıyorum .Bak gerçekten ilk bir hafta demiyorum ilk 3 kilo verdimi sen zaten istemeden dikkat ediyorsun .Gerçekten basarabilirsin.

Hem senin kiloya düşmek için ben bir ay hedef koydum kendime .Bak şimdi baslamazsan sana yetisirim.

Duvara popo vurmayı sevdim:)))
İki haftadır bosladim,oysa 64 kg yi görmüştüm,2.3 kg verdim ve geri aldım.ben de leslie yürüyüş yapıyorum ,ama bir süredir bıraktım.bugun yarın derken hala baslqyamadim.yarin başlıyorum inşallah.evet bir kaç kg verince insan motive oluyor ve mide de kuculuyor, alidiyorsun.bunu başarabiliriz inşallah:)

Yok yok başlıyorum:)) haftalık bir hedefin varmı Peki
Bende 55 kiloya düşmek istiyorum .Eşimle 53 kilo ile tanıştım .Evlendiğinde 57 kilo falandim.Hamile kaldığımda 65 kiloydum .Doğuma girdim 87 ile 10 yıllık evliyim .Bir alıyorum bir veriyorum .70 in üstüne çıkmıyorum artık.Ama bıktım ya böyle olmuycak valla eski giysilerine bakıyorum kendime inanamıyorum.Hani öyle olmasam bile en az 57 yada 58 olmak istiyorum.Valka yemek yemeyi çok seviyorum.Ama bu kiloya da dayanamıyorum.Ya yemiycem istediğim kiloya gelicem yada yiycem daha çok kilo alicam.Hep kendimle konuştum sonra karar verdim aslında bu kilonun ne yaşla ne doğumla ilgisi var valla saliyoz kendimizi kocayida bulduk çocukta oldu boş ver diyoruz.Sonra mağazaya girip gözümüz 38 bedene bakıyor mYok valla ben artık yapmiyca .öyle o 38 bedeni yine giymek istiyorum.

Sen gebelikte çok almışsın sanki. Evlenince zaten alınıyo da gebeliğinde almışsın.

Sen gebelikte çok almışsın sanki. Evlenince zaten alınıyo da gebeliğinde almışsın.
Evet çok aldım şeker hastasıydim hamilelik şekerim çok yüksekti hastaneye yatişa aldılar.Hic aç duramadim ilaçta icemedim.Cok zordu

Şimdi nasılsın geçti mi rahatsızlığın gebeliğe bağlı şeker miydi
Evet çok şükür şimdi şekerim yok ama migrenin var tedavi görüyorum ilaç tedavisi o ilaçlarda metabolizma yavaşlatıyor.Normalde kilo aldırıyor ama ben çok direniyorum almamak için .Tabi baş ağrısı kilodan daha beter çok şükür Rabbime hiç ağrım yok .

Bu enerjiyle kilo vermemen pek mümkün değil bence:)))))
Ben de 77 kg yi gördüm en fazla.evlendigimde 49 kg ydim.hatta bir iki kg bile vermiştim.sonra 9 ayda 11 kg aldım.ve hamilelikte 77 kg yi gördüm.55 kg ye inmeyi başardım kısa zamanda,ama iki yıl önce yine kilo almaya başladım.ve sonuç bu halim:)
Yalnız kilo olayının ,yeme bozukluğu ve varsa sağlık sorunu dışında yaşla da ilgisi var.20 li yaşlarla 30 ki yaşlar başka oluyor.ben şu an 40 li yaşlarda yım ve metabolizmam eskisi gibi değil.kilo vermek biraz daha zorlaştı.en azından ben de öyle oldu.ama pes etmek yok .hedefe ulaşana kadar:)

Aynen pes etmek yok mesela ben 67yim. Hedefim 60. Haftada 1 kilo vermek hedefim. Eğer bu dediğimi yapabilirsem ki yapmam lazım 7 hafta sonra inşallah istediğim olur. Bakalım 13 nisanda tartıda görcez dediğimi ne kadar yapabilmişim

Tabi öyle yaşla ilgi var olmazmi bende 38 yaşındayım dediğin gibi mesala 20 yaşındaki ne enerjinin var nede metabolizma hızı .Ama yine yiyoruz ya ben yiyordum valla karnım tok ama bir şeyler yemek istiyorum.Mesela kızken hiç yemekle aram yoktu ay evlenince ne oldu bize böyle

Yapalım valla kızlar yemeyelim hevesimiz kursagimda kalmasın .Zayıflayalim ben cokkkk istiyorum .En azından eşim izne gelene kadar 66 olmak istiyorum.Mart sonu gibi izne gelicek .Ay kızlar o zamana kadar inşallah 4 yada 5 kilo versem süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…