Öyle evet . Benim basenler tatlı eseri zaten . Yoksa çok yemekten değil. En büyük mutluluğum kahve yanında tatlı :) şimdi kahve yanında bir iki yulaflı bisküvi ile idare ediyorum. Hiç üşenmez canım istedi diye gece bile yapardım pratik birşey muhallebi falan . Şimdide yürü babam yürüKızlar ne yerseniz yiyin ama bu tatlıdan kesinlikle uzak durun .Tatli tam bir basen dusmaniymis .Ya bu diyet boyunca internette bakmadığını şey kalmadı .Kesinlikle tatlıdan uzak durun kesinlikle .Hamur tatlı hariç herşey yiyebilirsiniz .Ben şu 64 hedefime ulaşınca sadece bunlardan uzak durarak beslenicem .
Merak etme o geçici bir süreç sakın pes etme.Benimde 9 gün kaldı Reglime bende susuyorum .Takılıyor tartıda ama sonra su gibi akıyor.Göbegim diğer günlere göre yine şiş
Sinir oluyorum. Regl olsam da rahatlasam..15inde olmam gerekiyordu, gecikmede sinir ediyor beni
Ufff o kadar çabala et,
Ben varım. Ama bende insülin direnci ve adet bozukluğu varEvet arkadaşlar benimle beraber burada birbirimize destek vererek sadece zayıflamak isteyenlerin yanımda olmasını istiyorum.Takim kurmak ,mecburi yazı yazmak vs. KURAL yok .Sadece zayıflamak için birbirimizin fikir alışverişleri var .İsteyen buyursun gelsin .Ben zayıflamak için sadece akşam yemeği yemiyorum.Hamur, tatlı ,makarna,pilav,ekmek bunları yemiyorum.Hergun 1 saat yürüyüş yapıyorum.Sizlerde neler yaptığınızı benimle paylaşabilirsiniz.TAKİM KURALLARİ sevmeyenler buyursun gelsin .Bekliyorum hanımlar.
Ben de aynıyım insüline glifor kullanıyorum. Bi de kilo vermeye çalışıyorum işteBen varım. Ama bende insülin direnci ve adet bozukluğu var
Canım mekik ama özellikle yarım mekik çok etkili dizlerini karnına doğru çeker şekilde tabi tam çekmeden ayak tabanları tam bassın yere çok etkili gerçektenİnatla gitmeyen bi göbeğim var. Yan yatınca bile sarktığı için yan yatmak bile istemiyorum. Bu niye gitmiyosa. Çaresi nedir mekik çekmek mi?
Pko rahatszılığınız var mıBen varım. Ama bende insülin direnci ve adet bozukluğu var
Hoşgeldin canım şeker ihtiyacını meyvelerden al .Hem daha güzel sağlıklı olur.Adet düzensizliğinin çok kafana takma yeter ki kilo vermek işte senBen varım. Ama bende insülin direnci ve adet bozukluğu var
Bence sopa çevir fırça sopası çok faydası var gerçekten bakİnatla gitmeyen bi göbeğim var. Yan yatınca bile sarktığı için yan yatmak bile istemiyorum. Bu niye gitmiyosa. Çaresi nedir mekik çekmek mi?
Banada herkes sadece bi göbegin var diyo doğru diyolar bezen bozuyolar kaç aylık hamilesin ikiz mi diyenler oluyo evli ve çoçuğum olsa belki bozylmam ama evli olmayıpda bide çoçugu olmayınca çok bozuluyorum sinirle daha moral bozukluyla bi fazla yiyorum bazen yedikden sonra pişman oluyorum iş işden geçiyoİnatla gitmeyen bi göbeğim var. Yan yatınca bile sarktığı için yan yatmak bile istemiyorum. Bu niye gitmiyosa. Çaresi nedir mekik çekmek mi?
Hoşbulduk cnm tm uyucam tavsiyelerine gerçektenHoşgeldin canım şeker ihtiyacını meyvelerden al .Hem daha güzel sağlıklı olur.Adet düzensizliğinin çok kafana takma yeter ki kilo vermek işte sen
Bir kere kilo verme zamanında asla morel bozma ödeme kendine güven .O insanları her zaman görmüyorsun her zaman görsem bile umrunda olmasınBanada herkes sadece bi göbegin var diyo doğru diyolar bezen bozuyolar kaç aylık hamilesin ikiz mi diyenler oluyo evli ve çoçuğum olsa belki bozylmam ama evli olmayıpda bide çoçugu olmayınca çok bozuluyorum sinirle daha moral bozukluyla bi fazla yiyorum bazen yedikden sonra pişman oluyorum iş işden geçiyo
Sen onları boşver.Kendine guven biraz beslenmeni değiştir .Ve hergun yürüyüş yap ayrıca sopa çevir yorumlama kadar .Bir ay sonra farkedersinBanada herkes sadece bi göbegin var diyo doğru diyolar bezen bozuyolar kaç aylık hamilesin ikiz mi diyenler oluyo evli ve çoçuğum olsa belki bozylmam ama evli olmayıpda bide çoçugu olmayınca çok bozuluyorum sinirle daha moral bozukluyla bi fazla yiyorum bazen yedikden sonra pişman oluyorum iş işden geçiyo
Kesinliklr haklisin ben gune agir yiyerek baslarsam kendimi hep yemek ve tatli isterken buluyorum ama simdi ise gitmeden sebze suyu yapiyirum o beni oglene kadar tutuyor ve cok sukur cocuklar cikolata yerken bile canim istemiyor simdi onlara misir patlattim bir tane bile almak icinden grlmedi.boyle devam ins.Kızlar ben 65 ile hamile kaldım.87 ile doğuma girdim .Hadi doğumda 5 kilo gitti diyelim .82 bana kaldı yani.Ve hiç bir diyet yapmadım .Öylece kilolarim yer etti vücuduma .En son iki yıl önce 8 kilo verdim .Çok bir diyet yapmadım aslında ara ara spor yaptım ara ara ekmek hamurdan kaçtım ve iki yılda 74 kiloya düştüm.Sonra havuza gittim eşimden resmimi çekmesini istedim .Çok kiloluydum.Resmime bakınca kendine ne yapıyorsun dedim .Ayrıca kilolu hamile kalınca hamilelik şekerim oldu ve çok kilo aldım .Zaten boyunda kısa.Sonra işte 74 kilodan zayıflamaya karar verdim .Yok lahana diyeti ,yok elma diyeti 69 düştüm ama güçsüz kaldım.Esim geldi izne ve 15 günde tekrar 74 oldum yani boşa gitti.O diyetlere hikaye dedim.Sonucta hayatımız boyunca diyet yapacak değildim.Karar verdim beslenmemi degistiricem diye ve gerçekten altın anahtar beslenme değiştirmek biraz geç oldu .İki ayda sadece hamur ve tatlı kestim arada kaçamak oldu tabi .Ve ben 70.5 e düştüm kacamaklar dahi kilo almadım .Bu topigi açtığım 1 ay olmuş 70.5 ile acmistim.Simdi 68.3 um evet az gidiyor.Ama migren ilacı kullanmama rağmen güzel gidiyor.Tavuk diyetime gelince daha yeni bir hafta oldu .Onuda çok kısa süreliğine yapicam bir hafta sonra biticek .Eski düzenli beslenme alışkanlığım ile devam edicem .Yani kızlar biz beslenme alışkanlıklarımızı degirtirmezsek bu kilolardan uzun vadede kurtulamayiz.Ayyy çok uzun oldu kusura bakmayın .
Bu sopa çevirme göbek için işe yarıyor dimi .. öyleyse diğer egzersizlerime ekliyeyimBir kere kilo verme zamanında asla morel bozma ödeme kendine güven .O insanları her zaman görmüyorsun her zaman görsem bile umrunda olmasın
Sen onları boşver.Kendine guven biraz beslenmeni değiştir .Ve hergun yürüyüş yap ayrıca sopa çevir yorumlama kadar .Bir ay sonra farkedersin
Tmm cnm uygulucam tavsiyelerini sana yine yazarım farkını yorumlaşırız olur mu ne dersinBir kere kilo verme zamanında asla morel bozma ödeme kendine güven .O insanları her zaman görmüyorsun her zaman görsem bile umrunda olmasın
Sen onları boşver.Kendine guven biraz beslenmeni değiştir .Ve hergun yürüyüş yap ayrıca sopa çevir yorumlama kadar .Bir ay sonra farkedersin
Bu sopa çevirme göbek için işe yarıyor dimi .. öyleyse diğer egzersizlerime ekliyeyim
Çok işe yarıyor ben spor salonunda yapardım .Çok basit ama çok etkili bir hareket .Benim basenlerim olduğu için yürüyüşe ağırlık veriyorum .Zaten benim ilk göbekten gidiyor.Basenim zor eriyor.Bu sopa çevirme göbek için işe yarıyor dimi .. öyleyse diğer egzersizlerime ekliyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?