Sadece zayiflayalim

Ben yine dünkü gibi yürüdüm ve soda limon içmek için oturdum. Bu kadar yürüyüşe bu kilolar ne zor gidiyor . Keşke alırkende böyle yavaş gelse. Vallahi bıktım. Hiç yirmili yaşlardaki gibi değil valla. Üstelik doğumda yapmadım .

Bende basen yok popo hic yok o yuzden bel cikintisi benim icin kabus oluyor yaz geliyor o yuzden yaza fit girelim ins hedef yagdan 3 kilo vermek 55 en ideal.

Evet Esma sana katılıyorum Çok kilo vermek ama sabır edicez merak etme oluyor aslında biz tartıda farketmiyoruz belki ama aynalar giysiler gerçeği söylüyor.H gayret sabır göster .Bende senin gibi oluyorum bazen birakasim geliyor.Sonra yenilgiyi hazmedemiyorum.Birde herkes diyet yaptığını biliyo dayanamadı şöyle böyle demirlerini istemiyorum.Uffff uffff çok yolumuz var ama basaricaz inşallah

Kosu bandi mi daha etkili olur kardiyo hareketlerimi yapmaliyi tavsiye edersin

Bu benim kaçıncı . Sayısını bile hatırlamıyorum. Kaç kere 10-15 kilo verdim . Her üç senede bir gelenek haline geldi. Bir insanın belli bir bedeni olur . Ben sürekli 38-44 arası geziyorum . İşin kötüsü üstüm daima 38. Belden aşağısı 44 e kadar çıkıyor. 44 olduğum an bende bir kilo verme telaşı başlıyor . Şuan 40-42 yim alt bedende. 38 olunca bu son olsun artık inş

Ben bugün kahvaltıdan sonra temizlik yaptım..sonra dışarı çıktık. Bayağı yürüdüm..
Sonra yemek yedim.. bir iki küp et, iki tane tavuk parçası minnacıkti, ekmeksiz hepsi.. yanında da ayran.. akşam spor yapar dengelerim inşaallah

Aynen benimde öyle bedenim basenlerim deli ediyor beni .60 kiloda güzel duruyorum.Ama onun yukarısına çıktınız işler karışıyor.Ben hayatımda ilk defa 60 kiloyu geçtim .Oda baya uzun kaldı yerleşti artık zor gidiyor.Ama ben kararlıyım inşallah gidecek.Allah emeklerimiz boşa çıkarmaz ben inanıyorum

Merhabalar. Ben bugün izin günümdü geç kahvaltı yaptım 2yumurtalı omlet yanında bol yeşillik ve sebze yedim. Akşam üzeri de kabak mücverim ve yoğurt vardı. Spor yapamadım dışarı da çıkmadım bu şekilde geçirdim artık

Benim 1.50 keşke 160.tada 165 olsaydım bunada şükür
Boyumuzu biz seçmiyoruz ama kilomuzu seçiyoruz . :)
Benim boyum uzun ama uzun olduğu için kiloyu çok göstermiyorum. Ama sinir oluyorum herkes senin ihtiyacın yok kilo vermeye diyor. Ya sorduk mu size diyesim geliyo hep. Benim vücudumu benim kadar kim tanıyo ki böyle karışıyo bilmiyorum. Mesela spora gidiyorum gelmene gerek yok diyolar o aletle çalışmana gerek yok diyolar. Ne yazık ki sporun bile sadece kilo verilmek için yapılması gerektiğini düşünüyor insanımız. Çok ama çok kilolu değilsen spor yapmaya bile hakkımız yok olmuş

Yedim onu da yedim.. şu acı biberler yok mu tombik, yemeğin yanında 6,7 tane yiyorum kahvaltı da bile. Yok bana mısın demiyor..
Lahana alicam yarın inşaallah, suyu kabızlığa çok iyi geliyormuş
Ballı ılık su iyi geliyor hatta içine bi çay kaşığı toz tarçın bi kaç fincanda işe yarıyor

Spor çok önemli ben spor yapınca kendimi daha mutlu hissediyorum.Sen boşver doğru yoldasin

Bende boydan yırtıyorum. Dışardan kimse kilolu bulmuyor 73 ü geçmediğim sürece ama sonuçta ben kendimi iyi hissetmek istiyorum . Basen kapatmaya çalışmak istemiyorum . Önemli olan zayıf yada kilolu olmak değil kendini rahat hissettiğin bedende olmak ve istediğin şekilde giyinmek

Bende eve geldim . Yoğurtlu kellogs yedim . Şu son üç günden sonra soyunurken dikkat ettim basenler erimeye başlamış . Demekki yerleşen yağlar parçalanmaya başladı dedim bir rahatladım
Dahada yumuşuyor onlar dokununca bile anlıyorsun .Zaten en geç eriyen bölge.

Kızlar ne yerseniz yiyin ama bu tatlıdan kesinlikle uzak durun .Tatli tam bir basen dusmaniymis .Ya bu diyet boyunca internette bakmadığını şey kalmadı .Kesinlikle tatlıdan uzak durun kesinlikle .Hamur tatlı hariç herşey yiyebilirsiniz .Ben şu 64 hedefime ulaşınca sadece bunlardan uzak durarak beslenicem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…