- 10 Ekim 2016
- 7
- 17
- 88
- 30
Sopa çevirme nasil oluyorÇok işe yarıyor ben spor salonunda yapardım .Çok basit ama çok etkili bir hareket .Benim basenlerim olduğu için yürüyüşe ağırlık veriyorum .Zaten benim ilk göbekten gidiyor.Basenim zor eriyor.
Yanındayım kimseyi umursama .Ben hep buraya yazıyorum kendimi iyice hissetsem kotude.Kafani takma bunlar olmuycak şeyler değil.Hayal kur gerçek olsun .Ben hayal kuruyorum.Ve pantolonlarıma giriyorum.Herkes çok zatiflamissin dedi.Tmm cnm uygulucam tavsiyelerini sana yine yazarım farkını yorumlaşırız olur mu ne dersin
Öncelikle hızlı kilo asla verme çok zararlı .Ama akşam yemeğini yemeden,hamur ve tatlıdan uzak durup her gün yürüyüş yaparsan bir ayda rahat 4 yada 5 kilo verirsinBende suan 77 kiloyum boyum 74 falan bende 70 e düşmek istiyorum ama yemek yemeyi çok seviyorum nasil olacak bilmiyorum faydasi olan biseyler varsa yazarsanız hızlı kilo verebilmek icin
Önemli olan bidaha almamak üzere verilen kilolardir. Hızlı vermek o kiloyu tekrar geri almak demektir..Bende suan 77 kiloyum boyum 74 falan bende 70 e düşmek istiyorum ama yemek yemeyi çok seviyorum nasil olacak bilmiyorum faydasi olan biseyler varsa yazarsanız hızlı kilo verebilmek icin
Bu fırça sopaları varya omuzuna koyup ister oturarak ister ayakta ama ayakta tüm vücut çalışıyor .İki elinle sopayı tutup sağa sola çeviriyorsunSopa çevirme nasil oluyor
Mutlaka yap en etkili yöntem spor salonundan biliyorumBu sopa çevirme göbek için işe yarıyor dimi .. öyleyse diğer egzersizlerime ekliyeyim
Fırça sopası omuzuna koyup iki elimle tutup ayakta sağa sola çevirerek.Cok kolay tüm vücut çalışır ayaktaSopa çevirme nasil oluyor
Bunu da ekliyeyim o zaman.Mutlaka yap en etkili yöntem spor salonundan biliyorum
Canım sen regli olamadigin için kabizsin.Regli olduktan sonra duzelicek emin ol.Bende öyle oluyorum cunkuBunu da ekliyeyim o zaman.
Birazdan yeşil çayımı içip, sporumu yaparım..
Sonra da yogurdumu yerim..
Sabahta lahana haslayip suyunu içicem. Bu kabızlık kabusum oldu..
Hayatımda 82 kiloya çıktığım oldu . Onda bile bir gram göbeğim olmadı .gel görki kalçalar ne haldeydi . Ben basen konusunda tecrübeliyim . Göbekte herhalde o bölgeyi çalıştıracak egzersizler bulmak lazımİnatla gitmeyen bi göbeğim var. Yan yatınca bile sarktığı için yan yatmak bile istemiyorum. Bu niye gitmiyosa. Çaresi nedir mekik çekmek mi?
Hoşgeldin aramıza bizde ayni dertten yaniyoruz.Ama gidicekler merak etme sadece bol bol yürüyüş yap tatlıdan hamurdan tamamen uzak dur bak nasıl gidiyor.Merhabalar bende zayıflamak istiyorum ama veremiyorum şeker hamur işini bıraktım ama göbekk basen gitmiyor arkadaş çıldıracagımm artıkk delircegimkilom 60 ama basen ve göbek ne egersizler yaptım ama gitmiyor
İnşaallah ya , böyle karnimda kiprasmalar var ama yani birşey yok..Canım sen regli olamadigin için kabizsin.Regli olduktan sonra duzelicek emin ol.Bende öyle oluyorum cunku
Esma sopa çevir canım köy omzuna iki elimle tutup sağa sola çevir.Tv ye bakarak bak çok faydası var.Hayatımda 82 kiloya çıktığım oldu . Onda bile bir gram göbeğim olmadı .gel görki kalçalar ne haldeydi . Ben basen konusunda tecrübeliyim . Göbekte herhalde o bölgeyi çalıştıracak egzersizler bulmak lazım
Göbek için ne yapmalıyızEsma
Esma sopa çevir canım köy omzuna iki elimle tutup sağa sola çevir.Tv ye bakarak bak çok faydası var.
Evet canım ben yapıyorum bugün 10. Günüm olması lazım.. bence faydalı .. göbeğin varsa dene benceGece yogurtkuru var biliyormusunuz yoğurt limon ve pul biber karışımı
Evet psikoloji deli kullanıyor .Bende Mate tozu varya çayımı gözümü neyse ondan aldım işte tok tutuyor baya .Mate tozu ve zerdeçal koyup yiyorum .Gece yogurtkuru var biliyormusunuz yoğurt limon ve pul biber karışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?