Sadece zayiflayalim

Esma

Esma sopa çevir canım köy omzuna iki elimle tutup sağa sola çevir.Tv ye bakarak bak çok faydası var.
Neye bAsenemi faydası var. Benim yürüyüş dışında hiç bir hareket yapasım yok . Adetim değildir. Temizlik yaparsam oda çok nadir . Cimriliğim tutarda kadın çağırmassam . :) 200 lira olmuş günlüğü

Ben ne yapım iki kat ev temizliyorum Esma camlar öylesine düşün artik

Hoşgeldin aramıza bizde ayni dertten yaniyoruz.Ama gidicekler merak etme sadece bol bol yürüyüş yap tatlıdan hamurdan tamamen uzak dur bak nasıl gidiyor.
Hoşbulduk arkadaşım
Öncelikle bu Konuya değindiniz için teşekkürler keşke kuralsız bir şekilde verebilsek bu kiloları amaa nerdeeeHamuru tamamen bıraktım şekeri hayatımdan çıkardım ama gitmiyor spor yaptım ama kilo veremedim..isyanlardayım

Kemiklerinden ötürü olmasın mesela benim kemikler baya içerde kalıyor yağ olduğunu anlıyorum yani.Yada hep basen var mıydı .Sonradan mı oldu.Mesela benim basenim vardı ama sezeryan oldum .Daha çok oldu zaten ben basenkerimi tamamen kaybetmek hiç istemem çünkü çok güzel duruyorlar .Üzülme yani

Esma sopa her yeri çalıştırıyor.İnternetten araştır bak çok etkisi var.

Valla canım ben 49 kilo ile evlendim 65 kilo ile hamile kaldım 78 kilo ile Doğum yaptım bende basen yoktu ama göbek hep vardı pantalon giyorum yandan pırtlıyor kötü duruyor üzülmüyorum aslında kendimle barışık bir insanım ama fit görünmek her kadının hayali öyle değil mi

Ya busopa sporunu nette bakınca ne yazmak gerekiyo anlamadim ben nasil yapacagimi
Sopa çevirmeni diye bakabilirsin.Bak şimdi hani twis oluyor bir aletin üzerine çıkıp tutunup dönüyorsun ya sen onu sopa omzunda ayaklarını çok hafif açıp sopayı tutup ceviricen .O kadar

Broocstick twis =sopa çevirmeni bu şekilde netten arayabilirsiniz.

Herkese günaydın hanımlar.Bugun yeni bir gün ve yeni bir umut.Asla vazgeçmek yok istikrarlı bir şekilde kilo vermeye devam ediyoruz.Cuma günü 68.3 tüm .Bu sabah 67.9u gördüm.Basaricaz kızlar .

Günaydın. Hafta sonu giremedim hiç. Bayağı mesaj yazılmış hepsini okuyamadım. Cumartesi her gören ne çok zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum. Ayrıca dar kalıp bir pantolon denedim ve 40 beden rahat oldu. Eskiden alt bacaklardan olmazdı ya da basenden geçmezdi çoğu kot. Bir 5-6 kg daha verirsem 38 bile olacak neredeyse.

Merhabalar bende zayıflamak istiyorum ama veremiyorum şeker hamur işini bıraktım ama göbekk basen gitmiyor arkadaş çıldıracagımm artıkk delircegimkilom 60 ama basen ve göbek ne egersizler yaptım ama gitmiyor
Spor tek çözüm kg aynı kalsa bile vücut inceliyor ve sıkılaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…