Sopa ceviricen hayatım twis gibidir sopa köy omuzuna iki elimle ayakta TV ye bakarak sağa sola çevir.Bir ay sonra farkı gör.Spor salonundan biliyorum.Göbek için ne yapmalıyız
Neye bAsenemi faydası var. Benim yürüyüş dışında hiç bir hareket yapasım yok . Adetim değildir. Temizlik yaparsam oda çok nadir . Cimriliğim tutarda kadın çağırmassam . :) 200 lira olmuş günlüğüEsma
Esma sopa çevir canım köy omzuna iki elimle tutup sağa sola çevir.Tv ye bakarak bak çok faydası var.
Kilo vermekten vazgeçmek yok .Ben cabuk vazgeçiyorum bende yaptım hatta cin biberi turşusu yedim tabak tabi ilk günlerde isal ediyor ama sonrasında bünye alıştı galiba hatta simdide yemekten sonra geri istifa edip çıkartsan mi diye düşünmüyo degilim
Ben ne yapım iki kat ev temizliyorum Esma camlar öylesine düşün artikNeye bAsenemi faydası var. Benim yürüyüş dışında hiç bir hareket yapasım yok . Adetim değildir. Temizlik yaparsam oda çok nadir . Cimriliğim tutarda kadın çağırmassam . :) 200 lira olmuş günlüğü
Hoşbulduk arkadaşımHoşgeldin aramıza bizde ayni dertten yaniyoruz.Ama gidicekler merak etme sadece bol bol yürüyüş yap tatlıdan hamurdan tamamen uzak dur bak nasıl gidiyor.
Bizim evde iki katlı. Valla hayatımda bir kere cam sildim eski kendi evimde ölüyordum . Mecbur kalmadığım sürece tövbe dedim . Kollarım koptu.Ben ne yapım iki kat ev temizliyorum Esma camlar öylesine düşün artik
HoşbuldukkkkkkBayağı sayı arttı. Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Kemiklerinden ötürü olmasın mesela benim kemikler baya içerde kalıyor yağ olduğunu anlıyorum yani.Yada hep basen var mıydı .Sonradan mı oldu.Mesela benim basenim vardı ama sezeryan oldum .Daha çok oldu zaten ben basenkerimi tamamen kaybetmek hiç istemem çünkü çok güzel duruyorlar .Üzülme yaniHoşbulduk arkadaşım ☺
Öncelikle bu Konuya değindiniz için teşekkürler keşke kuralsız bir şekilde verebilsek bu kiloları amaa nerdeeeHamuru tamamen bıraktım şekeri hayatımdan çıkardım ama gitmiyor spor yaptım ama kilo veremedim..isyanlardayım
Esma sopa her yeri çalıştırıyor.İnternetten araştır bak çok etkisi var.Neye bAsenemi faydası var. Benim yürüyüş dışında hiç bir hareket yapasım yok . Adetim değildir. Temizlik yaparsam oda çok nadir . Cimriliğim tutarda kadın çağırmassam . :) 200 lira olmuş günlüğü
Bakayım tamam . Bide sopa bulmak lazım . Vileda sapı olurmu :)Esma sopa her yeri çalıştırıyor.İnternetten araştır bak çok etkisi var.
Valla canım ben 49 kilo ile evlendim 65 kilo ile hamile kaldım 78 kilo ile Doğum yaptım bende basen yoktu ama göbek hep vardı pantalon giyorum yandan pırtlıyor kötü duruyor üzülmüyorum aslında kendimle barışık bir insanım ama fit görünmek her kadının hayali öyle değil miKemiklerinden ötürü olmasın mesela benim kemikler baya içerde kalıyor yağ olduğunu anlıyorum yani.Yada hep basen var mıydı .Sonradan mı oldu.Mesela benim basenim vardı ama sezeryan oldum .Daha çok oldu zaten ben basenkerimi tamamen kaybetmek hiç istemem çünkü çok güzel duruyorlar .Üzülme yani
Sopa çevirmeni diye bakabilirsin.Bak şimdi hani twis oluyor bir aletin üzerine çıkıp tutunup dönüyorsun ya sen onu sopa omzunda ayaklarını çok hafif açıp sopayı tutup ceviricen .O kadarYa busopa sporunu nette bakınca ne yazmak gerekiyo anlamadim ben nasil yapacagimi
Olur tabiBakayım tamam . Bide sopa bulmak lazım . Vileda sapı olurmu :)
Spor tek çözüm kg aynı kalsa bile vücut inceliyor ve sıkılaşıyor.Merhabalar bende zayıflamak istiyorum ama veremiyorum şeker hamur işini bıraktım ama göbekk basen gitmiyor arkadaş çıldıracagımm artıkk delircegimkilom 60 ama basen ve göbek ne egersizler yaptım ama gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?