Sakın böyle bir şey yapma. Sonra istem dışı istifra etmeye başlarsın. Bu zaten bir rahatsızlık. En güzeli dengeli beslenip bol spor yapmak. Artık havalar ısınıyor. Bol bol yürü. Evde Leslie yapıyorum ben ve çok güzel sıkılaştırıyor.Ben cabuk vazgeçiyorum bende yaptım hatta cin biberi turşusu yedim tabak tabi ilk günlerde isal ediyor ama sonrasında bünye alıştı galiba hatta simdide yemekten sonra geri istifa edip çıkartsan mi diye düşünmüyo degilim
Ben lesli indiremedim sen indirdin mi?Sakın böyle bir şey yapma. Sonra istem dışı istifra etmeye başlarsın. Bu zaten bir rahatsızlık. En güzeli dengeli beslenip bol spor yapmak. Artık havalar ısınıyor. Bol bol yürü. Evde Leslie yapıyorum ben ve çok güzel sıkılaştırıyor.
Evet 4 tane indirdim. Hatta biri uzun sürüyor. Onları yapıyorum.Ben lesli indiremedim sen indirdin mi?
Nerden indirdin yardimci olabilirmisin acaba ben bulamadim.Evet 4 tane indirdim. Hatta biri uzun sürüyor. Onları yapıyorum.
Benimde canim istemiyor ama halsizlik var.Sporumu yaptım .Şimdi kahve zamanı daha kahvaltı yapmadım .Canım hiç bir şey istemiyor.Biraz sonra yoğurt kürümü yerim .
Eşim göstermişti download yazıyordu diye hatırlıyorum.Nerden indirdin yardimci olabilirmisin acaba ben bulamadim.
Geçmiş olsun canım .Benim spordan sonra halsizligim gidiyor.Benimde canim istemiyor ama halsizlik var.
Öncelikle herkese hayırlı mutlu sabahlarSpor tek çözüm kg aynı kalsa bile vücut inceliyor ve sıkılaşıyor.
Bu kadın çok iyi yabancı kadın .Aslında biraz daha kilo verdikten sonra bende başlamak istiyorum.60 kiloda falan çok zevkli.
Bak bozma moralini haftaya pazartesi bende senin gibi olucam regli zamanı oluyor.Birde fazla kilomuz olunca daha çok hissediyoruz.Duzelicek birden gidicekler sen devam et bak görürsün inan bana.Offf benim 100gr fazla çıktı ,delirmeye ramak kaldı.. şuan lahana hasliyorum.. suyunu içicem,
Lahanayi da yogrtlayip yicem.. canım sıkılıyor iyice
Aynen çok zevkli kolay hareketleri yavaş tempo dan hızlı tempoya vücut için iyi birden hızlanmıyor hareketlerBu kadın çok iyi yabancı kadın .Aslında biraz daha kilo verdikten sonra bende başlamak istiyorum.60 kiloda falan çok zevkli.
İnşaallah ya.. 69.5 çıktım.. daha adette olmadım onun gerginliği var. Şiş uyanmak iğrenç birşey.Bak bozma moralini haftaya pazartesi bende senin gibi olucam regli zamanı oluyor.Birde fazla kilomuz olunca daha çok hissediyoruz.Duzelicek birden gidicekler sen devam et bak görürsün inan bana.
Tam buğday ekmeği ve kepekli ekmek beyaz ekmeğin bir diliminden daha kalorili çıkıyor .Kalori hesabı yükledim oradan biliyorum.Zaten ekmek yemiyorum ama yersem ya çavdar alırım Leight ekmek .İnşaallah ya.. 69.5 çıktım.. daha adette olmadım onun gerginliği var. Şiş uyanmak iğrenç birşey.
Birkaç gün öncesine kadar karnım yumuşamışti, yine sert. Azaldi görüyorum ama fazla çıkınca sinir oluyorum..
Lahana suyumu içtim., Şimdi kahvaltı yapicam , cavdar ekmeğini denicem şimdi de.. kepekli ve tam buğday mideme dokunuyor.
Akşama doğru da şu hasladigim lahanalari yogurtlayip yicem... Umarım faydası olur..
Şuan tadına baktım daha hafif geldi bana..Tam buğday ekmeği ve kepekli ekmek beyaz ekmeğin bir diliminden daha kalorili çıkıyor .Kalori hesabı yükledim oradan biliyorum.Zaten ekmek yemiyorum ama yersem ya çavdar alırım Leight ekmek .
Şuan tadına baktım daha hafif geldi bana..
Ekmek bende tuketmiyordum ama kahvaltı ya bir iki dilim eklicem...
Haftasonu fazla su da icemedim., Yediklerime dikkat ettim ama, sporu da istediğim gibi yapamadım.
Bugünden itibaren daha da yüklenicem..
Ahh bir regl olsam..
Sen 67yi gördün şükür..olucaksin merak etme .Benimde regli olmama 9 gün kaldı .Yaklaşmadan kaç Gr verirsem kardir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?