Sadece zayiflayalim

Sabah bir haşlanmış yumurta,1dilim peynir, sıktığım bir bardak portakal suyuyla kahvaltı
Öğleye bir bardak süt
Arada elma
Akşama da tavuk suyu çorbamla kuru patlıcan dolmam var onu yerim inşallah.
Haa bir de bugün leslie abladan da en az 1saat yapıcam inşallah

Sabah yeşil elma ile kahvaltı yaptım. Sonra arada bi tane müslili bar yedim. Arkadaş draje getirmiş gofretli 4-5 tane ondan yedim. Öğlen tavuk suyu çorba, yarım dilim ekmek ve 4 tane acı biber turşusu yedim. Eve gidince biraz dinlenip 4 buçuktan saat 6ya kadar eliptik bisiklet çeviririm biraz da Leslie yaparım. Akşama da gün var.8den sonra da güne giderim.

Poğaçalari yemeseydim iyiydi .Bugün ceza yarın sabaha kadar bir şey yemiycem .Yarın tartı günü .Sabahtan beri aldığım kalori 500 yoğurt falan az bir kuruyemiş derken 800 olur Bol sıvı tuketirim.Yarin inşallah tartı güzel sonuç verir.

Nasıl durcaksın yarına kadar zor olmaz mı

Ben su içmekten resmen korkuyorum. Suyu içer içmez kendimi wc de buluyorum. Günde 2 litre su içtiğimde 30 kere gidiyorum. Vallahi yıldım
Tam benim gibisin. Sırf bu yüzden az içiyorum az içiyosam da. Bir bardak içsem hemen lavaboya koşuyorum. Bi yerden sonra gerçekten zor oluyo bıktırıyo artık

Tam benim gibisin. Sırf bu yüzden az içiyorum az içiyosam da. Bir bardak içsem hemen lavaboya koşuyorum. Bi yerden sonra gerçekten zor oluyo bıktırıyo artık
Geceleri bile uykumdan uyanıyorum ki gece su içmem. Bu durumu başkalarına söyleyince saçmalama öyle şey mi olur diyorlar ama oluyo işte. Napalım artık sağlığımız için bol bol su içelim

Sabah yeşil çay içtim, sonra kahvaltımı yaptım..
Rutin temizlik falan sonrası bir yeşil çay daha.
Simdide yemeğimi yedim, 1kepce çorba ,1kepce patlıcan yemeği. Salata, acı biber küçük bardak ayran.. fazla geldi galiba, birazdan kayısı çayı, içerim.. belki saat 6 gibi bir elma yerim..
Akşam da en az 40dk Leslie yaparim inşaallah..

Nasıl durcaksın yarına kadar zor olmaz mı
Ancak bir yoğurt yerim .Şimdi burger King deyiz.Oglum hamburgerci götürürken ben size bakıyorum.Ay esimde yemedi.Bana yardimci oldu.Durmak yok sadece belki bir dondurma yerim tabi onuda yemeyebilirim.

Ben haftanın belirli günleri detoks yapmak istiyorum. Yani mesela pazartesi Perşembe gibi...
İki gün ust üste yapamıyorum cunku.
Yarın büyük ihtimal yapicam sonra pazartesi falan

60 a in sonra 1800 kalori neyine yetmiyor.ben de ideale inebilsem 1500 alıcam.bir inebilsem

Geceleri bile uykumdan uyanıyorum ki gece su içmem. Bu durumu başkalarına söyleyince saçmalama öyle şey mi olur diyorlar ama oluyo işte. Napalım artık sağlığımız için bol bol su içelim
ben dun gece pek uyuyamadim bebek rahat degildi.12den 4e kadar 1 litre su ictim.gece uyaninca en fazla 1 bardak icerdim.vucut istiyor iste.

Afiyet olsun canım kahvaltı da ne yedin?

Ancak bir yoğurt yerim .Şimdi burger King deyiz.Oglum hamburgerci götürürken ben size bakıyorum.Ay esimde yemedi.Bana yardimci oldu.Durmak yok sadece belki bir dondurma yerim tabi onuda yemeyebilirim.
Bende aynısını yaşadım herkes yerken yiyememek ne kötü yemek yemek ne kadar güzel birşey işte biz yemek yemeyi çok sevdiğimiz den kilo aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…