Eyvah poğaça günüBende biraz birisine sinirlendim .İki peynirli poğaça yedim .Artık akşama kadar bir şey yemem
Nasıl durcaksın yarına kadar zor olmaz mıPoğaçalari yemeseydim iyiydi .Bugün ceza yarın sabaha kadar bir şey yemiycem .Yarın tartı günü .Sabahtan beri aldığım kalori 500 yoğurt falan az bir kuruyemiş derken 800 olur Bol sıvı tuketirim.Yarin inşallah tartı güzel sonuç verir.
Toparlarsin canım.Poğaçalari yemeseydim iyiydi .Bugün ceza yarın sabaha kadar bir şey yemiycem .Yarın tartı günü .Sabahtan beri aldığım kalori 500 yoğurt falan az bir kuruyemiş derken 800 olur Bol sıvı tuketirim.Yarin inşallah tartı güzel sonuç verir.
Tam benim gibisin. Sırf bu yüzden az içiyorum az içiyosam da. Bir bardak içsem hemen lavaboya koşuyorum. Bi yerden sonra gerçekten zor oluyo bıktırıyo artıkBen su içmekten resmen korkuyorum. Suyu içer içmez kendimi wc de buluyorum. Günde 2 litre su içtiğimde 30 kere gidiyorum. Vallahi yıldım
Geceleri bile uykumdan uyanıyorum ki gece su içmem. Bu durumu başkalarına söyleyince saçmalama öyle şey mi olur diyorlarTam benim gibisin. Sırf bu yüzden az içiyorum az içiyosam da. Bir bardak içsem hemen lavaboya koşuyorum. Bi yerden sonra gerçekten zor oluyo bıktırıyo artık
Ancak bir yoğurt yerim .Şimdi burger King deyiz.Oglum hamburgerci götürürken ben size bakıyorum.Ay esimde yemedi.Bana yardimci oldu.Durmak yok sadece belki bir dondurma yerim tabi onuda yemeyebilirim.Nasıl durcaksın yarına kadar zor olmaz mı
Vallahi tebriklerAncak bir yoğurt yerim .Şimdi burger King deyiz.Oglum hamburgerci götürürken ben size bakıyorum.Ay esimde yemedi.Bana yardimci oldu.Durmak yok sadece belki bir dondurma yerim tabi onuda yemeyebilirim.
60 a in sonra 1800 kalori neyine yetmiyor.ben de ideale inebilsem 1500 alıcam.bir inebilsemSite çok güzelmiş teşekkür ederim detaylıca inceleyeceğim.
Kilomu korumak için 1890kalori almalıymışım günlük.
Aslında gayet iyi bir rakam ama demek ki nasıl çılgınca yiyebiliyorsam bunun üstüne de çıkıyorum.
Boyum 172, şu an 62,5 kiloyum. Burda kalsam yeter ama kalamıyorum hemen çıkmaya başlıyor.
60 inip korumak istiyorum
ben dun gece pek uyuyamadim bebek rahat degildi.12den 4e kadar 1 litre su ictim.gece uyaninca en fazla 1 bardak icerdim.vucut istiyor iste.Geceleri bile uykumdan uyanıyorum ki gece su içmem. Bu durumu başkalarına söyleyince saçmalama öyle şey mi olur diyorlarama oluyo işte. Napalım artık sağlığımız için bol bol su içelim
Afiyet olsun canım kahvaltı da ne yedin?Sabah yeşil çay içtim, sonra kahvaltımı yaptım..
Rutin temizlik falan sonrası bir yeşil çay daha.
Simdide yemeğimi yedim, 1kepce çorba ,1kepce patlıcan yemeği. Salata, acı biber küçük bardak ayran.. fazla geldi galiba, birazdan kayısı çayı, içerim.. belki saat 6 gibi bir elma yerim..
Akşam da en az 40dk Leslie yaparim inşaallah..
Bende aynısını yaşadım herkes yerken yiyememek ne kötü yemek yemek ne kadar güzel birşey işte biz yemek yemeyi çok sevdiğimiz den kilo aldık.Ancak bir yoğurt yerim .Şimdi burger King deyiz.Oglum hamburgerci götürürken ben size bakıyorum.Ay esimde yemedi.Bana yardimci oldu.Durmak yok sadece belki bir dondurma yerim tabi onuda yemeyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?