- Konu Sahibi airlikfeer
-
teşekkür ederim canım ben 64.5 kiloyum yani hedefe daha çok var 56 olmak istiyorum bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyor ama çabalıyorum
teşekkür ederim canım ben 64.5 kiloyum yani hedefe daha çok var 56 olmak istiyorum bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyor ama çabalıyorum
şu 50'li rakamları görmek beni acayip mutlu edecek
:118:çok sevindim canım
o kadar aç kalarak zayıflanmaz yemelisin accık da olsa
sınavım iyiydi canım inşallah iyi bir not alırım
aa 5 günde 5 kilo iyi vallaçok merak ettim canım kavitasyon gibi bişey mi bu
inşallah iyi olur canım ipincecik olursun
benim de bu günlerde adet olmam lazım :44:eli kulağındadır
wenzel eli kulağındadır dedim ya canım harbiden kulağındaymış
valla dakikliğin bu kadarı:):):)
inşallah 1 kilo fark eder
çaktırma ama anlıyom çünkü adet olcağımı bi gün önceden üzgün oluyom ağlıyom bazen dokunsan ağlıyacak gibi oluyombelimde de hafif bi ağrı oluyo diyomki geldi gelecek benimki ama yeni geldi işte
yakındır inşallah canım sen de bizimle aynı zamanda aynı kiloyu vermeye çalış hatta ilk kiloların olduğu için kolay gidecektirkullan bu avantajını şafak 34 ve ortalama 4 5 kilo vermemiz gerekiyor
hepimize kolay gelsin inşallah
canım ben doğum yaptım 2009 da 86 kilo ile doğuma girdim 83 le diyete başaldım.aralarda kaçırdım çok kasmadan bazen dikkat ederek bu kadar sürede kilo verebildim.özellikle kış boyu 65-66 arası gittim geeldim oyüzden veremiycem diye canım sıkılıyor
canım sakın öyle düşünme o kadar vermişsin bunları mı veremiceksin. aksine zor olanı atlatmışsın sen bence gerisi kolay yeter ki iste ve hırslan hedef koy kendne. katıl bize:):):)
Selam kızlar ben kalori sayma yöntemi ile zayıflayanlara yazıyorum ama orada çok yavaş ilerliyor birde kendimi yalnız hissediyorum tek başımna yazar gibiyim.Siz görünce belki benide aranıza alırsınız
merhaba canım hoşgeldin
aynen canım valla:):)ben de bel ağrısından ölüyorum şu an. hem sana yazıorum hem hazırlanıorum görüşmeye gdcem dedm ya beşktaqla bakalım nolcak gelnce yazarm:)heyecanlandım yahuu
canım ben doğum yaptım 2009 da 86 kilo ile doğuma girdim 83 le diyete başaldım.aralarda kaçırdım çok kasmadan bazen dikkat ederek bu kadar sürede kilo verebildim.özellikle kış boyu 65-66 arası gittim geeldim oyüzden veremiycem diye canım sıkılıyor
ayyy bu ağrılar yok mu zatinefret ediyorum adet ağrısından
inşallah güzel sonuç alırsın
ben yapacağımıza inanıyom canımdiyete odaklanırsak ve kaçamakları en aza indirgersek yaşamak için yersek bu iş tamadır
hazırla kendini 1 ay sonra sen 59 kusur biz 52 kusur olacaz inşallah
ağzından bal damlıyor canım ben 59 olunca dile benden ne dilersen
aşkımla evlenebilmemiz için dua dilerim canım
durmak yok yola devambu politakaya girdi biraz ama olsun canım
tabiki dua ederim canım ama kilo vermeyi beklemeden de hakkında hayırlı insansa tez zamanda evlenin inşallah
vala ben de şu 55'e bi gelebilsem dileyin ne dilersenizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?