Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim canım ben 64.5 kiloyum yani hedefe daha çok var 56 olmak istiyorum bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyor ama çabalıyorum

birbirimize destek olmak için burdayız canım
motivasyonunu kaybetme herkes yapabiliyosa sen neden yapamayasın sadece kendine güven

teşekkür ederim canım ben 64.5 kiloyum yani hedefe daha çok var 56 olmak istiyorum bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyor ama çabalıyorum

canım ben de öyle senıyordum bi ara hiç 59.9 olamıcam sanıyordum sonra 57 olamıcam sanıyordum ama şimdi 56.1 im şimdide 52 olamıcamı sanıyorum ama olucam inşallah

istersek oluyo canım

şu 50'li rakamları görmek beni acayip mutlu edecek

yakındır inşallah canım sen de bizimle aynı zamanda aynı kiloyu vermeye çalış hatta ilk kiloların olduğu için kolay gidecektirkullan bu avantajını şafak 34 ve ortalama 4 5 kilo vermemiz gerekiyor
hepimize kolay gelsin inşallah

canım adet olmaya yakın en az 1 kilo farkediyor bak bi olsun bitsn tartıya çık bir anda vermiş gibi olucaksın:):)

valla dakikliğin bu kadarı:):):)

inşallah 1 kilo fark eder

çaktırma ama anlıyom çünkü adet olcağımı bi gün önceden üzgün oluyom ağlıyom bazen dokunsan ağlıyacak gibi oluyombelimde de hafif bi ağrı oluyo diyomki geldi gelecek benimki ama yeni geldi işte

aynen canım valla:):)ben de bel ağrısından ölüyorum şu an. hem sana yazıorum hem hazırlanıorum görüşmeye gdcem dedm ya beşktaqla bakalım nolcak gelnce yazarm:)heyecanlandım yahuu

canım ben doğum yaptım 2009 da 86 kilo ile doğuma girdim 83 le diyete başaldım.aralarda kaçırdım çok kasmadan bazen dikkat ederek bu kadar sürede kilo verebildim.özellikle kış boyu 65-66 arası gittim geeldim oyüzden veremiycem diye canım sıkılıyor

canım sakın öyle düşünme o kadar vermişsin bunları mı veremiceksin. aksine zor olanı atlatmışsın sen bence gerisi kolay yeter ki iste ve hırslan hedef koy kendne. katıl bize:):):)

canım sakın öyle düşünme o kadar vermişsin bunları mı veremiceksin. aksine zor olanı atlatmışsın sen bence gerisi kolay yeter ki iste ve hırslan hedef koy kendne. katıl bize:):):)

size katıldığım için kendimi mutlu hissediyorum zaten bu sitenin en güzel yanı yalnız olmadığını bilmek

aynen canım valla:):)ben de bel ağrısından ölüyorum şu an. hem sana yazıorum hem hazırlanıorum görüşmeye gdcem dedm ya beşktaqla bakalım nolcak gelnce yazarm:)heyecanlandım yahuu

ayyy bu ağrılar yok mu zatinefret ediyorum adet ağrısından
inşallah güzel sonuç alırsın

ben yapacağımıza inanıyom canım diyete odaklanırsak ve kaçamakları en aza indirgersek yaşamak için yersek bu iş tamadır

hazırla kendini 1 ay sonra sen 59 kusur biz 52 kusur olacaz inşallah

ağzından bal damlıyor canım ben 59 olunca dile benden ne dilersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…