- Konu Sahibi airlikfeer
-
mls nerdeydin canım diyeti bıraktın mı yoksa
selam kızlar tekrarrr
haftasonu sevgilimle başımın dertte olduğunu söylemiştim ama yine de öncekilere göre irademi korumaya çalıştım
dün 1168 kalori aldım ama yine de
bugünde dengelemeye çalışıyorum akşama kdar 300 kalori almam lazım sadece
Gerçi bu hafta sonu hiçbirsey yoktu ama ben yinede yedimm aklıma geldi yine yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
dukaan diyetine başlıcak canım wenzel dediği gibi
Geçenlerde bir yazı okumuştum. Düşünce gücüyle zayıfla diye o aklıma geldi.
2000 kalori aldım ama zayıflıyorum hala. 2000 kalori yaktım yesemde zayıflıyorumm...Üşüyorum çok soğuk yağlarım erisin ısıtsın beni
Bu gün çok kalori alınca malum çenemde düştüGitsin kalorilerrrrrr yanın yanın :90:
yok canım bırakır mıyım haftasonundan korkuyodum ama korktuğum gibi olmadı o kadar:81:
yalnızca dün kaçırdığımı bugün telafi etmeye çalışıyorum o yüzden akşam saatleri aç kaldım biraz
sağol canım bi bakıyım neymiş onun listesi
ama ben özel bi liste izleyemiyorum işyerinde hep farklı yemekler çıktığından ondan mecbur kalori hesabıyla götürmeye çalışıyorum o da daha yavaş oluyo sanırım:26::26:
doğru olabilir canım ama bede tersine çalışıyo o ben biraz kaçırıyım 2 kilo almış gibi hissediyorum bi andaaayani düşünce gücüyle moralimi bozuyorum ben:86:
Günaydınnnnnnn kızlar
Güzel bir gün ile haftaya başlayalım diyecem ama burda kış havası var sanki :Soğuk ve yağmur
Bu arada tartıldım 56.300:84::84:
günaydınnn herkeşeee
bende 56.1 çıktım:118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
bugün sadece 300 gram vermişim ama olsun keşke her gün 300 gram versem
sınavım var dua edin kızlar banna
günaydınnn herkeşeee
bende 56.1 çıktım:118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
bugün sadece 300 gram vermişim ama olsun keşke her gün 300 gram versem
sınavım var dua edin kızlar banna
günyadın kızlarrrr herkese iyi haftalarrr
bende 300 gr eksik çıktım bugün bütün hafta böyle gitse haftasonuna kadar 1.5 kilo vermiş oluyorummm
hadi işalahhhhhhh :97::97::97:
Siz eksik çıkıyorsunuz ben fazlaaaaa 900 gram fazla :84::84:
Hiçbirsey yemiyecegim.Yarın yine aynı kiloda olacagımmm
sınavım iyiydi canım inşallah iyi bir not alırımaYYY süpersin canımm:)dualarımız seninle umarım başarılı olursun. ben bugün başladım hem de adet oldum nihayet 20 gün gecikme üzerine:):)çok mutluyum çünkü o çok sarstı benii:)kızlar yaptığım dukan diyetiyle de 5 günde 5 kilo veriliyormuş bakalım bilgilendiririm ayrıca ek olarak grupfoniden incelme fırsatı aldım:)lenf drenaj quantum falan bugün görüşmeye gdcem beşktaşa bakalım nolcak:)selülit için istiyorum bunları. ooohhh gitsin fazlalıklar:)bzm irademiz o fazlalıklardan daha fazla:):):)öpüldünüz
Selam kızlar ben kalori sayma yöntemi ile zayıflayanlara yazıyorum ama orada çok yavaş ilerliyor birde kendimi yalnız hissediyorum tek başımna yazar gibiyim.Siz görünce belki benide aranıza alırsınız
Selam kızlar ben kalori sayma yöntemi ile zayıflayanlara yazıyorum ama orada çok yavaş ilerliyor birde kendimi yalnız hissediyorum tek başımna yazar gibiyim.Siz görünce belki benide aranıza alırsınız
kapımız açık canım herzaman hoşgeldin
hoşgeldin canım aramızaaa:80::80:
ben de kalori sayımını uyguluyorum diyet yapamadığımdan günde ortalama 800-900 kalori almaya çalışıyorum sen kaç kilosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?