Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

Canım yine iyi korumuşsun . Benimde haftaya nişanlım gelecek bak kaloriler tavan yapacak

Gerçi bu hafta sonu hiçbirsey yoktu ama ben yinede yedimm aklıma geldi yine yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Gerçi bu hafta sonu hiçbirsey yoktu ama ben yinede yedimm aklıma geldi yine yaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

dengelersen o kdar sorun değil aslında canım ama yinede onun vicdan azabı yetiyo valaa:84:

bu haftasonu az daha kavga ediyoduk bu yeme yememe yüzünden neyse dirayetli davrandım diğer haftasonlarında da aynen devam

ben çok acıktımm bi çorba içicemmm gelsin 189 kalori

Geçenlerde bir yazı okumuştum. Düşünce gücüyle zayıfla diye o aklıma geldi.
2000 kalori aldım ama zayıflıyorum hala. 2000 kalori yaktım yesemde zayıflıyorumm...Üşüyorum çok soğuk yağlarım erisin ısıtsın beni

Bu gün çok kalori alınca malum çenemde düştü Gitsin kalorilerrrrrr yanın yanın :90:

dukaan diyetine başlıcak canım wenzel dediği gibi

sağol canım bi bakıyım neymiş onun listesi

ama ben özel bi liste izleyemiyorum işyerinde hep farklı yemekler çıktığından ondan mecbur kalori hesabıyla götürmeye çalışıyorum o da daha yavaş oluyo sanırım:26::26:

doğru olabilir canım ama bede tersine çalışıyo o ben biraz kaçırıyım 2 kilo almış gibi hissediyorum bi andaaa yani düşünce gücüyle moralimi bozuyorum ben:86:

canım iç çoorba bişey olmaz çorba ile

bende ne bulursam yedim canım 58 e düşene kadar annem yaptı ben yarım porsiyon yedim ama yine de verdim o zaman kalori hesabı nedir bilmiyordum :86:

doğru olabilir canım ama bede tersine çalışıyo o ben biraz kaçırıyım 2 kilo almış gibi hissediyorum bi andaaa yani düşünce gücüyle moralimi bozuyorum ben:86:

ama gerçekten etkili.Zaten herşey beyinde bitiyor. ben dünden beri diyordum pazar bozulacak diyetim diye hiç yokken karnım o kadar aç değilken başladım yemeğe düşünmeyle alakalı.

şimdi düşünüyorum hafta sonu bozulmayacak diyetimm

Günaydınnnnnnn kızlar
Güzel bir gün ile haftaya başlayalım diyecem ama burda kış havası var sanki :Soğuk ve yağmur

Bu arada tartıldım 56.300:84::84:

günaydınnn herkeşeee

bende 56.1 çıktım:118::118::118::118::118::119::119::119::119::119:
bugün sadece 300 gram vermişim ama olsun keşke her gün 300 gram versem

sınavım var dua edin kızlar banna

Günaydınnnnnnn kızlar
Güzel bir gün ile haftaya başlayalım diyecem ama burda kış havası var sanki :Soğuk ve yağmur

Bu arada tartıldım 56.300:84::84:

günaydınnn herkeşeee

günyadın kızlarrrr herkese iyi haftalarrr

bende 300 gr eksik çıktım bugün bütün hafta böyle gitse haftasonuna kadar 1.5 kilo vermiş oluyorummm

hadi işalahhhhhhh :97::97::97:

Siz eksik çıkıyorsunuz ben fazlaaaaa 900 gram fazla :84::84:
Hiçbirsey yemiyecegim.Yarın yine aynı kiloda olacagımmm

günaydınnn herkeşeee

aYYY süpersin canımm:)dualarımız seninle umarım başarılı olursun. ben bugün başladım hem de adet oldum nihayet 20 gün gecikme üzerine:):)çok mutluyum çünkü o çok sarstı benii:)kızlar yaptığım dukan diyetiyle de 5 günde 5 kilo veriliyormuş bakalım bilgilendiririm ayrıca ek olarak grupfoniden incelme fırsatı aldım:)lenf drenaj quantum falan bugün görüşmeye gdcem beşktaşa bakalım nolcak:)selülit için istiyorum bunları. ooohhh gitsin fazlalıklar:)bzm irademiz o fazlalıklardan daha fazla:):):)öpüldünüz

Selam kızlar ben kalori sayma yöntemi ile zayıflayanlara yazıyorum ama orada çok yavaş ilerliyor birde kendimi yalnız hissediyorum tek başımna yazar gibiyim.Siz görünce belki benide aranıza alırsınız

günyadın kızlarrrr herkese iyi haftalarrr

bende 300 gr eksik çıktım bugün bütün hafta böyle gitse haftasonuna kadar 1.5 kilo vermiş oluyorummm

hadi işalahhhhhhh :97::97::97:

:118:çok sevindim canım

Siz eksik çıkıyorsunuz ben fazlaaaaa 900 gram fazla :84::84:
Hiçbirsey yemiyecegim.Yarın yine aynı kiloda olacagımmm

o kadar aç kalarak zayıflanmaz yemelisin accık da olsa

sınavım iyiydi canım inşallah iyi bir not alırım

aa 5 günde 5 kilo iyi valla çok merak ettim canım kavitasyon gibi bişey mi bu
inşallah iyi olur canım ipincecik olursun
benim de bu günlerde adet olmam lazım :44:eli kulağındadır

Selam kızlar ben kalori sayma yöntemi ile zayıflayanlara yazıyorum ama orada çok yavaş ilerliyor birde kendimi yalnız hissediyorum tek başımna yazar gibiyim.Siz görünce belki benide aranıza alırsınız

kapımız açık canım herzaman hoşgeldin

hoşgeldin canım aramızaaa:80::80:

ben de kalori sayımını uyguluyorum diyet yapamadığımdan günde ortalama 800-900 kalori almaya çalışıyorum sen kaç kilosun?

hoşgeldin canım aramızaaa:80::80:

ben de kalori sayımını uyguluyorum diyet yapamadığımdan günde ortalama 800-900 kalori almaya çalışıyorum sen kaç kilosun?

teşekkür ederim canım ben 64.5 kiloyum yani hedefe daha çok var 56 olmak istiyorum bazen hiç veremeyecekmişim gibi geliyor ama çabalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…