Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
tebrik ediyorum seni bendeki azim sana geçti. sendekide bana sanırsammm:84::84::84::84::84::84:

55.4 mü canını boşuna sıkma

nasıl olsa verirsin yarın bugün tatil olsun csana

edersin canım ya takma kafana aslında bi başlıyınca sonu geliyomuş aanladım onu bugün annem ıspanak yemeği yaptı bayılırım ama yemicem yağsız tuzsuz ıspanak a talimim

canım çok fıstık çekti bi ara ama durdurdum kendimi:18:

bana verdiğin kupayı ben sana bu gün veriyorum
son 34 günnnnnnnnnn hadi bu pazar bozdum haftaya da nişanlımla bozarım tekrar 57 olurum neyse takmıyorum. bu arada nişanlım hediye olsun diye altın çilek almış bir bilgin var mı? yada kullananlardan bir sey duydun mu? ben okudumda olumluda var olumsuzda kafam karştı açıkcası:95:

teşekkür ediyorum:119::119::119::119::119::119:
yok canım hiç bir fikrim yok onun hakkında

ayyy ne güzel canım yaaa kaldı 4 kilon:)çok tebrikler valla peki çok acıkıomusun halszlk yapıo mu . ben protein dyetine başlıyım dyorum yarn buarada boyun kaç kilonu boyunla orantıla bence hayatm çok çırpı olma:)

evet canım son 35 gün 4 kilo dün akşam halsizledim biraz canım ama bugün olmadı şükürler olsun protein diyetini duydum canım ama nasıl oluyo bilmiyorum şu puanlı olan demi o:44:
sen başla belki bende arkandan gelirimboyum 1.69 canım 52 olursam çok iyi olacak inşallah

ayyy aynıyız valla:):):)benm eski kilom 52 işte şmdi 58imama bir e adet görmedim bu ay sanırım onun şişkinliği de var göğüslerm şiş olsun olsun 1 kkilo şişlk olsun canım yine vermem lazım kendimi kandırmıyım:):)süper yaa hedefimiz aynı boyumuz kilomuz aynı şafak aynı tesdfün bu kadarı:):)proein diyeti dediğim dukan diyeti canım bu et diyeti. bakim yapıyım sana da haber veririm:)

Bu arada şimdi ales sınavına bakıyorum. okuldada 23 nisan hazırlıkları var vaktim yok 25 nisanda spor salonuna gidecegim offffffffff gitsin kilolar gelsinnnn fittttt çıtır bayanlarrrrr

benimkini duysan dilini yutarsın 2000 kalori olmuştur. öğlen gibi yedim hala midemde rahatsız ediyor beni.Vicdanımda peşimde

çok olmuş valla ama canını sıkma son 35 gün

aa sende mi 169 sun şaafağımızda 35 bugün:nazarsevdiklerimize çok güzel süpriz olucak
kaç günde kaç kilo veriyorsun o diyetle acaba:26:

Bu arada şimdi ales sınavına bakıyorum. okuldada 23 nisan hazırlıkları var vaktim yok 25 nisanda spor salonuna gidecegim offffffffff gitsin kilolar gelsinnnn fittttt çıtır bayanlarrrrr

ben bakamıcam bu sefer bakamadan gircem

bekle bizin 15 mayısssssss

canım senin takip ettiğin özel bir diyet var mı?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…