- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
- Konu Sahibi airlikfeer
-
tebrik ediyorum seni bendeki azim sana geçti. sendekide bana sanırsammm:84::84::84::84::84::84:dün 600 kalori almışım bu arada patateslerden
bu günkü menüm de bu
2011-04-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Salatalık (hıyar) 3.5 ADET 38.5 38.5
[2] Mantar 200 gr 28 28
[3] Ispanak 300 gr 78 78
[4] Domates 3.5 ADET 49 49
[5] Limon 2 ADET 43 43
[6] Marul (Kıvırcık) 5 yaprak 10 10
Toplam : 246.5 kal.
offfffffffffff offfffffffffffffff elektrikl
er sabahtan beri yoktu daha yeni geldi hemen buraya girdim. Ben bu sabah 55.400 çıktım ama.elektrik gidince benim diyette çalışmadı bu ğün ne bulduysam yedimmmmmmmmmmmmmmmmm
ağlamak istiyorum offfffff offfff ya sırf elim boş kaldı diye böyle oldu..
o kadar kızıyorum ki kendime anlatamam :84::84::84::84::84::84::84:
tebrik ediyorum seni bendeki azim sana geçti. sendekide bana sanırsammm:84::84::84::84::84::84:
55.4 mücanını boşuna sıkma
nasıl olsa verirsin yarın bugün tatil olsun csana
edersin canım ya takma kafana aslında bi başlıyınca sonu geliyomuş aanladım onu bugün annem ıspanak yemeği yaptı bayılırım ama yemicemyağsız tuzsuz ıspanak a talimim
canım çok fıstık çekti bi ara ama durdurdum kendimi:18:
bana verdiğin kupayı ben sana bu gün veriyorum
son 34 günnnnnnnnnnhadi bu pazar bozdum haftaya da nişanlımla bozarım tekrar 57 olurum neyse takmıyorum. bu arada nişanlım hediye olsun diye altın çilek almış bir bilgin var mı? yada kullananlardan bir sey duydun mu? ben okudumda olumluda var olumsuzda kafam karştı açıkcası:95:
teşekkür ediyorum:119::119::119::119::119::119:
yok canım hiç bir fikrim yok onun hakkında
tamam canım sağol. sen nasıl hissediyorsun kendini diyet nasıl gidiyor.
günaydn canım ben lahana diyetini hiç yapmadımlahananın sarmasını yerim sadece çünkü
ben memnunum canım daha önce 3 gün dayanıp 2.2 kilo vermiştim dün 58.3 kilo idim bugün 56.4bugün 2.günüm bide 5 günde 5kilo diyetinde
ayyy ne güzel canım yaaa kaldı 4 kilon:)çok tebrikler valla peki çok acıkıomusun halszlk yapıo mu . ben protein dyetine başlıyım dyorum yarn buarada boyun kaç kilonu boyunla orantıla bence hayatm çok çırpı olma:)
kaçamaklarımla 550 kalori oldu
evet canım son 35 gün 4 kilodün akşam halsizledim biraz canım ama bugün olmadı şükürler olsun protein diyetini duydum canım ama nasıl oluyo bilmiyorum şu puanlı olan demi o:44:
sen başla belki bende arkandan gelirimboyum 1.69 canım 52 olursam çok iyi olacak inşallah
benimkini duysan dilini yutarsın 2000 kalori olmuştur. öğlen gibi yedim hala midemde rahatsız ediyor beni.Vicdanımda peşimde
ayyy aynıyız valla:):):)benm eski kilom 52 işte şmdi 58imama bir e adet görmedim bu ay sanırım onun şişkinliği de var göğüslerm şiş olsun olsun 1 kkilo şişlk olsun canım yine vermem lazım kendimi kandırmıyım:):)süper yaa hedefimiz aynı boyumuz kilomuz aynı şafak aynı tesdfün bu kadarı:):)proein diyeti dediğim dukan diyeti canım bu et diyeti. bakim yapıyım sana da haber veririm:)
Bu arada şimdi ales sınavına bakıyorum. okuldada 23 nisan hazırlıkları var vaktim yok 25 nisanda spor salonuna gidecegim offffffffff gitsin kilolar gelsinnnn fittttt çıtır bayanlarrrrr
ayyy aynıyız valla:):):)benm eski kilom 52 işte şmdi 58imama bir e adet görmedim bu ay sanırım onun şişkinliği de var göğüslerm şiş olsun olsun 1 kkilo şişlk olsun canım yine vermem lazım kendimi kandırmıyım:):)süper yaa hedefimiz aynı boyumuz kilomuz aynı şafak aynı tesdfün bu kadarı:):)proein diyeti dediğim dukan diyeti canım bu et diyeti. bakim yapıyım sana da haber veririm:)
canım senin takip ettiğin özel bir diyet var mı?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?