Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
benim de kahvaltım pek parlak değil

domates 20
beyaz peynir 75
1 dilim kızarmış ekmek 35
1 tatlı kaşığı kaymak 30
1 tatlı kaşığı bal 50
toplam: 210

canım bence iyi öğleni domates salatalık yada yoğurt yada meyve ile geçirirsek dengelemiş oluruz
akşama da ıspanak var bizde
ekmek yemezsem öğleni de atlatırsam süper olcak
inşallah bugüne de başarılı bir şekilde bitiririz

Kızlar şu kalori hesabında benim kafam 2 noktada karışıyor biri peynir bide yogurt . örneğin 100 gram yogurtta tam yağlı tabi bide tam yağlı beyaz peynir 1 kk kaç kaloridir bide 100 gram yogurt kaşıkla nasıl oluyor :26::26::26::26::26: bardakla felan mı ölçüyorsunuzzzbunlarda kafam karışıyor

tmm bugün 500 ü 500 ü geçmicem inşallah
hadi kolay gelsin sana akşama görüşürüz
son 24 gün mü:18: daha 3.9 kilo vermem gerekiyor artık hiç bir şekilde kaçamak yapmamam lazım:18:
kaçamak yaptığım zaman 2 3 gün geri gidiyorum:18:
allahım sen yardım et sabır ver

canım yarım kase yoğurt 100 gram 1 kase yoğurt tam dolu olmucak yine de kase 200 gram oluyo
bize okulda 200 gr kutularda yoğurt veriyorlar oradan biliyorum 100 gram 68 kalori tam yağlı

30 gram peynir 1 kibrik kutusu peynire denk oda 75 kalori

selam kızlaaar h
bugun tartıldım sabah vee 68.9 cıktııımmm :)
2 gunde 1.2 kg vermişim bgn 3. gunum tabi ilk gunler oldugundan kilolar hızlı gidiyor bakalım ne kadar bole gtck sonrada durcak.. Hepimize bol bol irade diliyorum ve opuyoruum..

selam kızlaaar
bugun tartıldım sabah vee 68.9 cıktııımmm :)
2 gunde 1.2 kg vermişim bgn 3. gunum tabi ilk gunler oldugundan kilolar hızlı gidiyor bakalım ne kadar bole gtck sonrada durcak.. Hepimize bol bol irade diliyorum ve opuyoruum..

sabah
0.5porsiyon sucuklu yumurta
1 dilim kepek ekmek
1 domat
1 salatalık

öğlen
1 domat
0.5 salatalık
100 gr yoğurt

akşam
0.5 porsiyon zeytinyağlı ıspanak yemeği
100 gr yoğurt

2.5 litre su
1 kuşburnu çayı

toplam 511 kalori:94:

selam kzılar benim diyet dün akşam sucuklu tost ile sonlanmış oldu.yaklaşık 1.5 kilo verdim.Ama çocuk falan olunca zorlandım o yüzden bıraktım.Umarım az yiyerek vermeye devam edebilirim.' gündürde tartılamıyorum bebeğim uyuyor tartı odasında

bende bu sabah sucuklu yumutya yedim canım ama miktarı çok makuldü
bende her şeyden yiyorum ama az yiyorum sakın bırakma durmak yok yola devam

geldim kızlar herkes iyi gidiyor sanırsam
bu günede atlattık sayılır. 1.5 elma ve 1 yk yoğutla gün bitti. 4 fincan yeşil çay ve 1.5 ltre su

Durmak yokkkkkkk devammmmm

afiyet olsun yeşimcim
böle kabız olmuyormusun :26:ben kabız olmaktan çok korkuyorum:18:

yok canım Allah a çok şükür bağırsaklarım çok güzel çalışır her gün aynı saatte giderim
benim tek korkum bu az yemekte metebolizmamın yavaşlaması o yüzden öğleden sonra 1 elma daha yedim

:90::90:iyiymiş canım o zaman şükürler olsun:90:
benim bu konuda sorunum var ama su içmeye başlayalı düzeldi sanki
inşallah yarın daha az yerim bende

İnşallah canım inşallah az kaldı sıkalım dişimizi sen 15 mayısta mı bırakacaktın canım

aşkım yanıma gelince bırakacağım canım oda 19 i falan olucak şafaklar karıştı ama olsu:90:
ilk istanbula gidecek sonra yanıma gelecek 16 sında akşam bincek uçağa işte hataydan istanbula varcak 18 yada 19 u yanımda olur sanırım

sirkeli suyumu da içtim yatma vakti kızlar yarın görüşürüz

yarın sabah kahvaltısız olacak 1 adet sade neskafe ve 1 kesme şeker okulda bulabilirsem:90:
öğle yemeğim yarım simit ve 1 bardak ayran
akşama da allah kerim yada öğle yemeğine sadece ayran mı içsem:111::111::111::111:
:111::111::111::111:
bilemedim en iyisi sanırm ayran içmek akşama da annem ne yaptıssa ondan yerim :119::119:

inşallah yarın 300 kalori alırım:119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…