Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
biz senle bi tutturamadık gitti benim kaçamak yaptığım hergün sen sıkı tutuyorsunnn

doğru diyorsun valla

bu arada bir egzersiz programımı bulsak pazartesi ben başlasam uygulamaya kim ne yapıyor bu konuda özellikle göbek bölgesi

benim bacak bölgemi çalıştırmam lazım canım göbüşüm yok benim canım ama bi sayı belirleyelim ve o sayı kadar tekrar yapalım ben bacak sen göbüş

doğru diyorsun valla

benim bacak bölgemi çalıştırmam lazım canım göbüşüm yok benim canım ama bi sayı belirleyelim ve o sayı kadar tekrar yapalım ben bacak sen göbüş

evet canım güzel fikir zaten az kaldı 20 gün boyunca yapalım ben mekik hareketi ile sopalı hareket var onları buldum hepsinden 30 tane ile başlamak istiyorum.
30 mekik
30 sağa eğilme
30 sola eğilme
60 dönme beli döndürme sanırsam yeterli olur.

hem burda rapor edersek güzel olur çok zamanımızı almaz. hatta şimdi başlayalım olur mu?

olur canım bende bacak hareketi yapıyorum o zaman 150 tane ama ben her gece yatmadan önce yaparım
tibet hareketlerinin ardından 150 tane bacak hareketi
bakarız az gelirse artırırız
son kaç gün kaldı:26:
son güne kadar yapalım
sıklaşalım

ben bugün yoğurt yemedim :26: en iyisi yatmadan önce süt içiyim

canım yoğurt göbüş yağlarını eritiyo diye okudum bi yerde ama nerde tavsiye ederim

tamam canım ben yapmaya gidiyorum üstünede elma sirkesini içeriz büyük ihtimal bende yatmadan yaparım egzersizleri. yoğurtu biliyorum canım çokta severim bu zamana kadar verdiğim kilolarda baş yardımcımdı ben bide kırmızı pul biberle karıştırırım kırmızı biberde metebolizma hızlandıırıcı ikisi bir arada ooooooo

canım sen sanırsam 16 sında bırakacan bende 15 mayıs pazar günü o hafta sonu cumadan giderim nişanlımın yanına cuma günüde ayın 13 ü oluyor benim 23 günüm kladı işte çok sıkmalıyım dişimi çok

bu gün bayagı bir aradan sonra bir magazaya girdim çok mutluydum çokkkkkkkkk hersey rahatça oluyordu. bide kabin aynaları çok güzel gösteriyordu şöyle bir baktım güldüm:90::90::90::90: işte buuuuuuuuu yeşim az kaldı az daha da gidecek hersey güzel olacak dedim :82:

300 kusur tane yaptım canım

15inde 52 olmak niyetim canım aynı gün bırakalım keşke daha önce 52 olsak da accık da kilo korusak birlikte

ben de bugün mağaza mağaza dolaştım ayakkabı denedim bi sürü alacaktım ama paramın kıymetli olduğu bi dönemdeyim
o yüzden 1 tane ile yetinebildim

bende yaptım canım dediğim kadar yaptım.benim niyetimde daha erken 52 olmak ve onu karumak çünkü nişanlımın yanında abartıyorum oda çok kilo olarak dönüyor 1 hafta öncesi 52 olsak ne güzel olur diyet mi değiştirsek ki biz genelde kalori sayımı yapıyoruz.:26:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn 55. 800 gidiyorda gidiyorda gidiyorrrrrr şafak 22 kaldıı 3.800 ne kaldı ki bu iş tamamdır bu gün düne göre dikkatli olacagım

canım seninle bir tarih belirleyelim ortak çok uzun vadeli olmasın ki sıkılmayalım hedef belirleyelim ona uyalım

kızlar iş yoğunluğundan yazamadım dün

bu sabah tartıldımmm vee 57.2 tatile gitmeme1 hafta kaldıııı acaba gider mi 2 kilo daha:97::97:

olur valla olur bana her şey uyar nşallah 1 hafta önce oluruz 52

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn 55. 800 gidiyorda gidiyorda gidiyorrrrrr şafak 22 kaldıı 3.800 ne kaldı ki bu iş tamamdır bu gün düne göre dikkatli olacagım

bende 55.2 çıktım
kaldı 3.2 kilo

canım seninle bir tarih belirleyelim ortak çok uzun vadeli olmasın ki sıkılmayalım hedef belirleyelim ona uyalım

uyalım canım ama pazarteesinden itibaren başlayalım bu 2 3 gün verebildiğimiz kadar verelim

kızlar iş yoğunluğundan yazamadım dün

bu sabah tartıldımmm vee 57.2 tatile gitmeme1 hafta kaldıııı acaba gider mi 2 kilo daha:97::97:

istersek gider tatlım

:18::18::18::18:bugün yemek çok kaçıyo:18::18::18::18::18:

sabah ıspanaklı yumurta yedim1 porsiyon:18:
bide yarım kk peynir:18:

akşama da ciğer var:18::18::18::18::18:

:18::18::18::18:bugün yemek çok kaçıyo:18::18::18::18::18:

sabah ıspanaklı yumurta yedim1 porsiyon:18:
bide yarım kk peynir:18:

akşama da ciğer var:18::18::18::18::18:

ben de dün akşam 2 köfte bi biraz makarna yedim vicdanım sızlıyooo:84::84: çünkü öğlen tatlı yediğim için akşam yememem lazımdı ama arkadaşım geldi yemek zorunda kaldım:84::84::84:

kaçamaklardan nefret ediyorummm:84::84::84::84:

Son düzenleme:

offf valla evde tek başımıza olsak misafir arkadaş olmasa çok daha iyi olacak

akşama ne yapacağımı bilmiyorum
ne yesem 1 yk kadar mı yesem acaba
annem başka yemek de yapmaz
dün akşamdan kırmızı mercimek çorbası var en iyisi 1 kepçe çorba ve 1 yk ciğer ile sofradan kalkmaya çalışmak

ben geldim kızlar çok yoruldum 23 nisan çalışması vardı sabahtan beridir uğraşıyoruz
bende bu gün 1.5 elma 90 2 tane fındık 20 1 tane fıstık 10 2 adet light bisküvi 40 kalori yedim kalorilerden emin değilim fındık ve fıstığın kalorilerinden akşamada cacık yiyecegim tuzsuz cacıkta 150 kalori olur toplam: 310 kalori iyi sayılırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…