Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
canım kaç kilo verebildin peki:)eveet çok zor ama bakalım değer verebilrsem

canım ben isveç diyetiyle 13 günde 5 kilo verebilmiştim aman aman kilom olmadığı için
ilk hafta acaip veriliyo, ikinci hafta yavaşlıyo ama dayanabilirsen sonuç alırsın

:18:kızlae 23 ünde 54.5 olmak istiyom ne yiyim ne içiyim bugün 56.2 idim 1.7 kilo vermem lazım 4 günde verirmiyim :18:

canım bence isveç diyetine devam et derim ilk haftada en hızlı o listeyle kilo verebilirsin

ben de bugün 57.5 çıktım sanırım manuel tartıda
evde olmadığım için dijital tartı ile tartılamadım yarın hemen bakmam lazımmm

annem babamla kahvaltı akşam yemeği yiyom o yüzden çok zor oluyo ye ye diyolar
kahvaltımı kahve ile geçirmem imkansız evde ikenokula gidince yapabiliyorum anca

kahvaltım değişti annem kavurmalı yumurta yapmış yedim valla ama az yedim
1 yk kadar kavurma 1 yumurta vardı içinde
0.5 dilim kepekli ekmek yedim
0.5 salatalık 0.5 domat
öğleyin hiç bişey yemicem

ben su içince metabolizmam hızlanıyo iki seferdir bunu fark ediyorum benim suyu çok içmem lazım

diyorum her gün 2 litre su içeceğim en az ama bi türlü uygulayamıyorum
dün 2 litreyi geçti
inşallah bugünde geçicek
darısı yarına...

kızlar bende dun basladım 70.1 dim dun sabah bu sabah 69.7 cıktım ilk gun için fena sayılmaz dimi? :)

selam kızlar bugün tartılmadım ama diyete devam bozmadım sadece 1 şekerli nescafe içtim ama sanki bugün vermedim gibi geliyor bu kadar da dikkat ediyorum inbşlallah azmime değer

selam kızlar bugün tartılmadım ama diyete devam bozmadım sadece 1 şekerli nescafe içtim ama sanki bugün vermedim gibi geliyor bu kadar da dikkat ediyorum inbşlallah azmime değer

dolu dolu yemek yemediğin sürece sorun olmuyo canım neskafeden bişey olmaz

ilgin için çok teşekkr ederim canım benim):başladım azimliyim bakalım neler olucak diyet sonunda:)hiç dışına çıkmadan yapıcam inşallah . bir de bişey daha sormak istiyorum yeşil çay biberiye falan içiyim mi aralarda? dha mı faydalı olur sence

hiç dışına çıkmadan yapıcaksan şimdiden tebrik edebilirim canım seni çünkü kesin vericeksin istediğin gibi:81::81: ama ben o diyette çay bile içilmiyo diye biliyorum ama sen gene de 1-2 bardak yeşil çay iç bence bişi olucağını sanmam:44:

bi süre sonra ıspanak ve yumurtadan kusacak gibi oluyodum ben ama yaa:26::26:

öğlen yemeğimi de yedim

0.25 simit
1 bardak ayran
1 domates

yemicektim ama yedim

akşama da 0.5 porsiyon karnıyarık var sanırım

:26::26:

akşamı sakatalık domates ve ayranla geçirebilirsin canım aç kalma metabolizman hızlanmış olur hem

doğru diyosun canım bir çorba içerim belki sadece

öğlen yemeğimi de yedim

0.25 simit
1 bardak ayran
1 domates

yemicektim ama yedim

akşama da 0.5 porsiyon karnıyarık var sanırım

ohh süper gidiyosun canım:81::81:

kızlar aranızda altın cilekten yiyen varmı? ben ara ogun olarak yedim 5 tane tadı cokta guzel geldi bana bide zayıflamaya yardımcıda oluomus..

biraz önce yedm ıspanak ve yumurta:):)yeşil çay tok tutuyo beni o yzden içsem mi diyorum ama yasak ya korkuyorum bi yandan da:):):)

ahanda ben geldim kızlar çok yorgunum çokkkkkkk
olsun ama bu günde hiçbirsey yiyesim gelmedi acaba bana zararlı mı ama hiçbirsey yemediğim halde kendimi bitkin hissetmiyorum çok dinç hissediyorum inşallah kötü olmaz.

kızlar aranızda altın cilekten yiyen varmı? ben ara ogun olarak yedim 5 tane tadı cokta guzel geldi bana bide zayıflamaya yardımcıda oluomus..

canım ben kullanıyorum iki gün oldu hemen yargıda bulunmak doğru olmaz. ilk belirtiler hani rejim yaparken açıkınca bi mide kazıntısı olur ya bu olmadı aç hissetmiyorsun. Benim vücuduma olan etkisi canım bir sey istemiyor bakalım 1 hafta sonra tam net yorum yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…