- Konu Sahibi airlikfeer
-
canım kaç kilo verebildin peki:)eveet çok zor ama bakalım değer verebilrsem
:18:kızlae 23 ünde 54.5 olmak istiyom ne yiyim ne içiyim bugün 56.2 idim 1.7 kilo vermem lazım 4 günde verirmiyim :18:
canım ben isveç diyetiyle 13 günde 5 kilo verebilmiştim aman aman kilom olmadığı için
ilk hafta acaip veriliyo, ikinci hafta yavaşlıyo ama dayanabilirsen sonuç alırsın
canım bence isveç diyetine devam et derim ilk haftada en hızlı o listeyle kilo verebilirsin
ben de bugün 57.5 çıktım sanırım manuel tartıda
evde olmadığım için dijital tartı ile tartılamadım yarın hemen bakmam lazımmm
kızlar bende dun basladım 70.1 dim dun sabah bu sabah 69.7 cıktım ilk gun için fena sayılmaz dimi? :)
selam kızlar bugün tartılmadım ama diyete devam bozmadım sadece 1 şekerli nescafe içtim ama sanki bugün vermedim gibi geliyor bu kadar da dikkat ediyorum inbşlallah azmime değer
dolu dolu yemek yemediğin sürece sorun olmuyo canım neskafeden bişey olmaz
canım ben isveç diyetiyle 13 günde 5 kilo verebilmiştim aman aman kilom olmadığı için
ilk hafta acaip veriliyo, ikinci hafta yavaşlıyo ama dayanabilirsen sonuç alırsın
canım bence isveç diyetine devam et derim ilk haftada en hızlı o listeyle kilo verebilirsin
ben de bugün 57.5 çıktım sanırım manuel tartıda
evde olmadığım için dijital tartı ile tartılamadım yarın hemen bakmam lazımmm
ilgin için çok teşekkr ederim canım benim):başladım azimliyim bakalım neler olucak diyet sonunda:)hiç dışına çıkmadan yapıcam inşallah . bir de bişey daha sormak istiyorum yeşil çay biberiye falan içiyim mi aralarda? dha mı faydalı olur sence
umarım olmaz canım biliyosun ben muzaffer kuşhanın diyetini yapıyorum.
ben bi kurabiye kaçırdım akşama yemek yok offfff:84::84::84::84:
:26::26:
akşamı sakatalık domates ve ayranla geçirebilirsin canım aç kalma metabolizman hızlanmış olur hem
öğlen yemeğimi de yedim
0.25 simit
1 bardak ayran
1 domates
yemicektim ama yedim
akşama da 0.5 porsiyon karnıyarık var sanırım
doğru diyosun canım bir çorba içerim belki sadece
ohh süper gidiyosun canım:81::81:
hiç dışına çıkmadan yapıcaksan şimdiden tebrik edebilirim canım seni çünkü kesin vericeksin istediğin gibi:81::81: ama ben o diyette çay bile içilmiyo diye biliyorum ama sen gene de 1-2 bardak yeşil çay iç bence bişi olucağını sanmam:44:
bi süre sonra ıspanak ve yumurtadan kusacak gibi oluyodum ben ama yaa:26::26:
kızlar aranızda altın cilekten yiyen varmı? ben ara ogun olarak yedim 5 tane tadı cokta guzel geldi bana bide zayıflamaya yardımcıda oluomus..
kızlar aranızda altın cilekten yiyen varmı? ben ara ogun olarak yedim 5 tane tadı cokta guzel geldi bana bide zayıflamaya yardımcıda oluomus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?