Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
iyiyim canım sen nasılsın diyet nasıl verdiklerini aldn mı tatlım :97:

ben almadım aynı hızla devam ediyorum inşallah

5 gunde 5 kılo yapmıstık ya ben 1,5 vermiştim aldım hepsını.kotu gıdıyo benım.kılo veremedım hiç.hala 5 gunde 5 dıyetıne basladıgım kılodayım

5 gunde 5 kılo yapmıstık ya ben 1,5 vermiştim aldım hepsını.kotu gıdıyo benım.kılo veremedım hiç.hala 5 gunde 5 dıyetıne basladıgım kılodayım

canım neden acaba:26: kaçamak çok yapıyorsan ondan veremiyorsundur yada ekmek çok yiyorsundur:26:
ne diyeti yapıyorsun canım şimdi

canım neden acaba:26: kaçamak çok yapıyorsan ondan veremiyorsundur yada ekmek çok yiyorsundur:26:
ne diyeti yapıyorsun canım şimdi

canım kalorı hesaplıyorum.ozaman kacamak yapmadım.artık su kaybettım heralde sahte kılo kaybıydı heralde hop dıye aldım.kalorı sayıyorum ama senın gıbı 500 felan olmuyo emzırıyorum ya ben.sen hangısını yapıyosun canım

evet canım biliyorum bebeğinin sana ihtiyacı var şuan en doğru olanı yapıyorsun

ben kalori sayıyorum 400 700 arası oluyo genelde vakit kısıtlı ondan böle bir yönteme başvurdum
ama başarılı da oluyorum inşallah 52 ye çok yaklaştım
aslında normalde 1000 kalorinin altına düşülmemesi gerekiyor ama düşüyoruz işte

okudum canım sevgılın geliyomuş.sen yaklaştın hedefe canım verırsın sevgılınede süprız olur.umarım verırız rahat.ıyı geceler canım

Bu gün çok midem kazındı. tabi bende yedim şimdiye kadar 1.5 elma 1 etimek 2 kk yogurt yarım da light bisküvi yedim yemeyince bunlar çok gibi geldi

miden küçülmüş o zaman

selam kimseler yok bugün

şimdiye kadar yediklerim içtiklerim

1 sade neskafe
1 litre su
1 limonlu soda
yarım simit

selam kızlar ben bugun tartıldım ama dunle aynı cıktım verememişim hiç kilo galiba reglim yaklasıo ondan bide tuvalatede cıkamıorum 2 gundur ama olsun durmak yok azimliyim 58 olcam :)

selam kızlar ben bugun tartıldım ama dunle aynı cıktım verememişim hiç kilo galiba reglim yaklasıo ondan bide tuvalatede cıkamıorum 2 gundur ama olsun durmak yok azimliyim 58 olcam :)

ben tuvalete neden çıkamadığımı buldum canım çok az su içmekten sende dene belki ondandır

bugün sabah içtiğim kahve midemi çok bulandırdı:89:
az daha dersten çıkacaktım izin alıp ki şükürler olsun durdu:89:
hala ara sıra bulanıyo midem:89: akşam yemeğinden sonra geçer diye düşünüyorum:86:

kızlar ben bu gün biraz kaçırdım sanırsam ama hiçte oturmadım sabahtan beri yakmışımdır inşallah
sabah 1 elma 1 etimek:90
Öğlen :150
akşam:150
3 güne göre biraz fazla oldu

kızlar ben bu gün biraz kaçırdım sanırsam ama hiçte oturmadım sabahtan beri yakmışımdır inşallah
sabah 1 elma 1 etimek:90
Öğlen :150
akşam:150
3 güne göre biraz fazla oldu

olsun canım bence kilo vermeni etkilemez bu kalori ben 750 kalori aldığımda bile 300 gram vermiştim
afiyet olsun

bugünkü menümü sunayım:87:

2011-04-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Simit 0.5 ADET 137.5 137.5
[2] yumurtalı ıspanak 0.25 porsiyon 51.5 51.5
[3] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183 183
Toplam : 372 kal.

biz senle bi tutturamadık gitti benim kaçamak yaptığım hergün sen sıkı tutuyorsunnn

bu arada bir egzersiz programımı bulsak pazartesi ben başlasam uygulamaya kim ne yapıyor bu konuda özellikle göbek bölgesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…