- Konu Sahibi airlikfeer
-
kafamda bir karışıklık var değişik bir diyet mi yapsam ne yaptığım belli olmayınca şaşırıyorum bide regll olaydımmmmmm:26:
tatlım ayın 26sından 6sına kadar nasıl 7 sinde tartıda 52 olalım olur mu yeter mi 10 gün
canım pazartesi başlayalım birlikte bi diyete alesten sonra
inşallah canım ama olabilir miyiz ki hangi diyeti uygulasam ki:26: çok kararsız ve karamsar kaldım bu gün sanırsam regl öncesi durum yaşıyorum
tamam sence hangi diyet olsun
patates diyetini okudum o biraz güzel geldi bakıyorum hala
o zaman 5 günde 5 kilo diyeti yapalım ben şimdi araştırayım ya bide ben geçenlerde elma diyeti yaptım ya daha hızlı kilolar gidiyor gibiydi. bu duruma sebeb olan 4 sey var 1 regl olacam 2 altın çilek 3 kilom azaldı 4 vucüdum bu diyetlere artık ses vermiyor mu anlamadım yaaaaa uffffffffff yağmurda yagıyor kara bulutlar üzerimde
canım ben okudum 5 günde 5 kilo diyetini herşey güzel ama et günü yapabilirmiyim bilmiyorum sen ne yedin et gününde etle pek aram yokta
senin gözünün üstünde kaşın da vardır canım
aynı ben gibi oluyon sende reg dönemi
kilon azaldığı içinçok gitmiyor bence cannım
ilk yaptığımda tavuk yemiştim canım 2. yaptığımda o gün kaçamak yaptım
değiştirelim onu da meyve günü yapalım
ben planımı yaptım
Kurallar
1- sabah akşam sirkeli su
1. gün : 5 haşlanmış patates
2. gün: sadece salatalık
3. gün: haşlama tavuk
4.gün: sadece elma
5. gün: 4 yumurta
tamamdır inşallah uyarım sanada uyarsa yaparsın ya da sende kendi planını yap bakalım
canım değiştirebiliriz yada onu yoğurt günü mü yapsak mevye var ya:26:
slm kizlar bende araniza katilsam 5 gunde 5 kilo diyetini mi yapacaksiniz benim kilo vermem durdu ya deli olacam bir haftadir hergun tartiliyorum 52 asagiya inemedim almiyorumda hep ayni cok sikildim bu durumdan. boyum 160 ideal kilo 50 soyle bi 47 falan olsam
as canım katılabilirsin tabiki
pazartesi başlıyacağız ama menüyü değiştiriyoruz kendimize görebizim hedefimizde 52 olmak
inşallah hepimiz kavuşuruz hedefimize
canım ben yoğurt günü yapmayı düşünüyorum son günü yumurta çok fena kokuyo çünkü
ben yumurtaya bayılırım ama ama öyle sevemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?