Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
kafamda bir karışıklık var değişik bir diyet mi yapsam ne yaptığım belli olmayınca şaşırıyorum bide regll olaydımmmmmm:26:

inşallah canım ama olabilir miyiz ki hangi diyeti uygulasam ki:26: çok kararsız ve karamsar kaldım bu gün sanırsam regl öncesi durum yaşıyorum

tamam sence hangi diyet olsun

böyle durumlar çok feci oluyo ben bazen sıkntıdan ağlıyorum

10 günde 3.5 kilo verilir canım herkez 5 günde veriyo da bize ne olmuş

5 günde 5 kilo diyetini mi yapcak acaba 10 günde 10 kilo

ben 2.5 kilo verdim bu diyetle geçenlerde

o zaman 5 günde 5 kilo diyeti yapalım ben şimdi araştırayım ya bide ben geçenlerde elma diyeti yaptım ya daha hızlı kilolar gidiyor gibiydi. bu duruma sebeb olan 4 sey var 1 regl olacam 2 altın çilek 3 kilom azaldı 4 vucüdum bu diyetlere artık ses vermiyor mu anlamadım yaaaaa uffffffffff yağmurda yagıyor kara bulutlar üzerimde

canım ben okudum 5 günde 5 kilo diyetini herşey güzel ama et günü yapabilirmiyim bilmiyorum sen ne yedin et gününde etle pek aram yokta

senin gözünün üstünde kaşın da vardır canım
aynı ben gibi oluyon sende reg dönemi
kilon azaldığı için çok gitmiyor bence cannım

canım ben okudum 5 günde 5 kilo diyetini herşey güzel ama et günü yapabilirmiyim bilmiyorum sen ne yedin et gününde etle pek aram yokta

ilk yaptığımda tavuk yemiştim canım 2. yaptığımda o gün kaçamak yaptım

değiştirelim onu da meyve günü yapalım

ben planımı yaptım
Kurallar
1- sabah akşam sirkeli su
1. gün : 5 haşlanmış patates
2. gün: sadece salatalık
3. gün: haşlama tavuk
4.gün: sadece elma
5. gün: 4 yumurta
tamamdır inşallah uyarım sanada uyarsa yaparsın ya da sende kendi planını yap bakalım

canım değiştirebiliriz yada onu yoğurt günü mü yapsak mevye var ya:26:

benim planım da şöle olsun
1- sabah akşam sirkeli su
1. gün : 5 haşlanmış patates
2. gün: sadece salatalık
3. gün: sadece elma
4.gün: sadece portakal
5. gün: 3 kase yoğurt

slm kizlar bende araniza katilsam 5 gunde 5 kilo diyetini mi yapacaksiniz benim kilo vermem durdu ya deli olacam bir haftadir hergun tartiliyorum 52 asagiya inemedim almiyorumda hep ayni cok sikildim bu durumdan. boyum 160 ideal kilo 50 soyle bi 47 falan olsam

as canım katılabilirsin tabiki

pazartesi başlıyacağız ama menüyü değiştiriyoruz kendimize göre bizim hedefimizde 52 olmak
inşallah hepimiz kavuşuruz hedefimize

as canım katılabilirsin tabiki

pazartesi başlıyacağız ama menüyü değiştiriyoruz kendimize göre bizim hedefimizde 52 olmak
inşallah hepimiz kavuşuruz hedefimize

insallah canim nedir bu kilo derdimiz bir haftadir sinirden aglamadigim kaldi neyse sabirla insallah sizi takip edecem ne yaparsaniz bende varim

bugün sadece 200 gram eksik çıktım:2:
süt yüzünden oldu ama bence bu gece içmicem
inşallah 54.9 ü görürüm yarın

bu benim için bir şok olucak ama olsun

canım ben yoğurt günü yapmayı düşünüyorum son günü yumurta çok fena kokuyo çünkü

ben yumurtaya bayılırım ama ama öyle sevemedim

tamam planımı değiştirdim
1: sabah akşam sirkeli su
2:en az 4 fincan yeşil çay( eklemeyi unutmuşum)
3:en az 2 litre su
günler
1. gün 5 haşlanmış patates
2. gün sadece salatalık
3. gün sadece elma(tüm gün okuldayım)
4. gün sadece portakal
5. gün sadece yoğurt
haftaya cumaya kaç kilo olacagımızı çokkk merak ediyorum. heralde benim altın çilek hızlı kilo vermemi önlüyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…