- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
- Konu Sahibi airlikfeer
-
slm kizlar bende araniza katilsam 5 gunde 5 kilo diyetini mi yapacaksiniz benim kilo vermem durdu ya deli olacam bir haftadir hergun tartiliyorum 52 asagiya inemedim almiyorumda hep ayni cok sikildim bu durumdan. boyum 160 ideal kilo 50 soyle bi 47 falan olsam
tamam planımı değiştirdim
1: sabah akşam sirkeli su
2:en az 4 fincan yeşil çay( eklemeyi unutmuşum)
3:en az 2 litre su
günler
1. gün 5 haşlanmış patates
2. gün sadece salatalık
3. gün sadece elma(tüm gün okuldayım)
4. gün sadece portakal
5. gün sadece yoğurt
haftaya cumaya kaç kilo olacagımızı çokkk merak ediyorum. heralde benim altın çilek hızlı kilo vermemi önlüyooooo
su çok önemli canım ben sadece dün 1 litre içtim kaç gündür 2 kusur içiyordum
bugüün 2.5 oldu şu ana kadar
ama 4 fincan çayı nasıl içeriz:26: ben çok çay sevmem
2 kupa yeter banasüper oldu bu tablo canım miktar olarak da abartmazsak süper
cuma
52 olacağımıza inanıyorum
belkide 51 kusur oluruz
İnşallah canım ben günde içerim 4 fincan yeşil çay suyuda hiç ihmal etmem en az 2 litre 52 olalım sonra offfffffffffffffffgel keyfim gel koruma proğramına geçeriz bir garip oldum 52 oluruz deyince çok uzak gibi geldi gel cuma gellllllllllllllllll
a.slm hoşgeldininşallah canım hepimiz ulaşalım hedefimize pazartesi başlayacagız
hosbulduk tesekkur ederim insallah hedeflerimize ulasiriz. aslinda 5 gunluk diyet iyiymis is yerinde de rahatlikla yapabilirim mesala salatalik gotururum gun boyu onu yerim zaten 5 de cikiyorum isden. hatta ben yarin mi baslasam ya cunku ptesi beklemek zor olacak :84:
sen bilirsin canım istediğin zaman başla
bizim sınav var ben o gün başka bir şehire gitmek zorundayım o yüzden en iyi gün benim için pazartesi
arkadaşım da bana destek oldu aynı gün başlıcaz
birlikten kuvvet doğacak yeşimcim inşallah
olucaz olucazzz başka yolu yok bu cumadan sonra korumaya geçelim inşallah
korumaya da 400 kaloriden başlamamız lazım sanırım
nasıl korucaz bu kiloyu
sen bilirsin canım istediğin zaman başla
bizim sınav var ben o gün başka bir şehire gitmek zorundayım o yüzden en iyi gün benim için pazartesi
arkadaşım da bana destek oldu aynı gün başlıcaz
birlikten kuvvet doğacak yeşimcim inşallah
hosbulduk tesekkur ederim insallah hedeflerimize ulasiriz. aslinda 5 gunluk diyet iyiymis is yerinde de rahatlikla yapabilirim mesala salatalik gotururum gun boyu onu yerim zaten 5 de cikiyorum isden. hatta ben yarin mi baslasam ya cunku ptesi beklemek zor olacak :84:
tmm ben yarin baslarim gelismeleride yazarim sadece gunleri degistiririm. pteside siz baslarsiniz. kolay gelsin. insallah bes gun sonra gider kilocuklar
bencede iş korumada artık 1 haftada çok dikkat ederiz cumayı iple çekiyorum. gideyim hareketlerimi yapayım duşumuda yapar sirkeli suyumu içerim. bizden iyisi yok
evet birlikten olacak pazar akşamından başlarız patatesleri haşlamaya pazartesi günü yiyeceklerimizi yazarız benim gün içinde ne yiyeceğim belli olunca daha verimli geçiyor. sınavdan sonra kısa bir sporda ekleyecegim kimse tutamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:81::81::81::81::81:
inşallah en iyi şekilde bitireceğiz bu diyeti
bende gece yatarken yapacağım
evet canım pazar akşamından başlarız benim de pazartesi okulum var süper olucak bu diyetin son demlerini yaşıyoruz
anneme dedim yok bu böyle olmuyo benim bu diyet işine son vermem lazım dedim yaz geldi dedim
ne yapcan nasıl yapcan ne yicen dedim
saydım işte
1. gün patates
2. gün...
oha diyo
yollardan toplayamam seni diyo bayılcan kalcan biyerde diyo
süper olucak süper inşallah
bencede süperrrrrrr olacak bi olalım 52
egzersizleri yaptım sirkeli suyumu içiyorummmm 3.800 kaldı buda haftaya gidiyor
ben sirkeli suyumu içtim uyku vakti yaklaşıyor. ben bir sey okumuştum uyku diyette çok önemli diye saat 22 olmadan uyumak iyi imiş birde erken kalkmak önmeli imiş yağlar uyku sırasında yanıyormuş. iyi gecelerr
Günaydınnnnn bütün çoçukların ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun bende çocuklar kadar heyecanlanırım bayramlarda.....
bu arada kilom aynıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?