Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

aşkımla pizza yiceeem ertesi gün de hamburger olabilir

tatlı kaçınılmaz

hepsini yazacağım inşallah

yada yeni bir topik açalım bu topiğikapattıralım hedefimize ulaştık diye
o topiğin de başlığını zayıflığımızın keyfini sürüyoruz gibi ... bişey yapalım

Son düzenleme:

guzel fikir yazalim tabii ama ben bu diyetle 49 olursam bir kiloyu geri alirsam 50 olurum az kaloriyle devam edecem hazirana sonuna kadar 45 olmam gerekiyor cunku sigarayi birakmayi dusunuyorum ee sigarayi da birakinca kilo alirim 5 kilo kesin alirim o yuzden vermem gereken daha cok kilom var ben buradayim yani

:82::82::82:bizde abartmıcazz canım haftaya cumartesi 52 olmayı planlıyoruz
1 hafta da kilo koruma proğramı
sonra gelsin aşkım

tamam o daha güzel olur. bende şimdiden düşünüyorum
hatta aşkımla liste bile yaptık
pizza
künefe
saray sarma
poğaça

şimdilik bunlar

yarın bişey yemem inşallah :18::18::18::18::18:dışarıda olcaz tüm gün

yemem dersem bunun parası yok derler çünkü tüm gün birlikte olcaz sabah 5 ten akşam 10 a kadar

ne yapcam yeşim ben

canım bende ilçeden il e geçeçem arkadaşla büyük ihtimal oda teklif edecek yemeği aslında teklif bile etmeden gidelim diyecek ama ben düşündüm sadece salata yiyeceğim . ben okulda mutlaka yemek oluyor yada mutlaka biryerlere gidiliyor yada misafir gelince işte diyorum yeşil çay ile eşlik ediyorum ya da elmayla sende öle yap istersen çünkü az kaldı

tamam o daha güzel olur. bende şimdiden düşünüyorum
hatta aşkımla liste bile yaptık
pizza
künefe
saray sarma
poğaça

şimdilik bunlar

valla bizde konuştuk geçen gün
dediki bana ben gelene kadar istediğin kadar diyet yap ama ben gelince onu yemem bunu yemem dersen görürsün
bende dedim ki aşkım ben o günün hayali ile yanıp tutuşuyorum
tmm aşkım diyo sonra
1. gün pizza yicez onda karar kıldık bbizde
ben onu almaya giderken peynir ayran poğça alırım kahvaltımızı yaparız öyle bi güzel
çok özledim aşkımı

canım ben salata sevmiyorum ki evde kendi yaptığımı yerim anca oda ya marulla limon olur
yada kırmızı lahana ile limon olur
karışık asla yiyemem
hamburger falan alıyım ekmeğini yemiyim :26: ya döner yapan biyere oturalım derlerse

ay ben ne yapcam
asla yarım ekmek yemem
kaç aydır 1 2 dilim en fazla günde:18:
bide beyaz ekmek de değil kepek emeği:18::18::18::18:

ben ne yapcam yaaa

canım senin yarın ödül günün olsun sonra aşkın gelesiye kadar çok sıkarsın çünkü salatada yemiyorsan çok zor olur senin için

canım senin yarın ödül günün olsun sonra aşkın gelesiye kadar çok sıkarsın çünkü salatada yemiyorsan çok zor olur senin için

bu ödüller bitmedi bi inip bi çıkıyom ne güzel 3 gündür 55.3 üm yarın yersem 56 olurum belki de 57
inşallah yarını en iyi şekilde atlatırım
bir daha 56 58 i görmek istemiyorum

canım sana sınavında başarılar.... bütün gün sen yemek yeme şimdi ne bulduysan ye stresten yedim aç olduğum için değil bi adet olsaydımmmmmmm yaaaaaaa uffffffffffffffffffffff yarın ki şu sınavıda bir atlatalım

sana da başarılar diliyorum canım inşallah çok iyi olur sonuçlarımız

bende portakal falan yedim kivi yedim 1000 i buldu kalorim bugün
sabah tartılırım akşama söylerim artık kilomu

bugunu sorunsuz atlattim ama hic de kolay degil hele ki saat 6 gibi neyse ki hic mi hic kacamak yapmadan bugunu bitirdim. sadece meyvelerden olsa gerek acayip wc sorunum oldu aslinda iyi de oldu kabizlik yasiyordum kac gundur. son gun meyve yapacaktim ama vazgectim cunku son gun carsamba ve isdeyim hic calisamam o gunude salata yesem ne olur kizlar off cunku bugun gunduz cok halsiz kaldim ancak 7 gibi kendime gelebildim.
bide ben persembe gunu regl olacam offff siskinlik olur bende ve kesinlikle 1 kilo fazla cikarim yani tam olarak verdigim kiloyu ogrenemiyecem olsun ben genede 5 gun devam edecem

ben geldim kızlar sınavım eh işte iyi sayılır.
ben ne yaptım çok güzel birsey yaptım. caddede canım ne cekti ise girdim dükkana yedim önce 1 dilim pizza ve patates kızatrması. daha neler var neler sonra bi pastaneye girdim adam menüyü getirdi tatlı istedim cay istedim tatlım bitmeden yaş pasta istedim yedim onları birde bunların üstüne tuzlu kuru pasta hiç yiyesim yok öyle yemek için gözüm aç aradada çay içiyorum hızlı erisin daha başka yiyeyim diye adam bana baktı nasıl yiyecen der gibi bir de tek başıma yımadama dedim yanlış anlamayın ben bunların hayali ile 3 aydır aç dolaştım dedim neyse tabi kuru pastayı yiyemedim çıktım ordan arabaya binecem daldım bir markete canım poğaca istiyor un mamüllerinin oraya gittim kadın elinde kutu şundan 1 tane şundan bir tane dedi çok mu açsınız uzattı bir tane poğaça yok aç değilim canım çekti. sonra tabi marketten gofret almadan çıkmak olur mu gofret tabi yanınada 1 paket fıstık aldım bunlarıda arabada yemegi planlıyorum tabi bunlarıda yiyemedim şimdi evdeyim midem bulanıyor sizinle paylaşmak istedim

hiç bişey olmaz canım bence

hayret ettim ikimizde kaçamak yapmışız
ama dikkat ettim de bende diyet zamanlarımda çok sığım zaman 1 2 kere patlama yaşamıştım böle aynıyız valla
bende sabah 1 meyve suyu ve kek
ardından
ayran ve poğoça
ardından big mac menü macdonals
eve geldim 1 tabak sarma
yarın bize kolaty gelsin sabah da tartılmadım
sınavım böle geçti sanırım tam emin olmamakla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…