- Konu Sahibi airlikfeer
-
kızlar diyeti bırakınca sayfaya yazalım hala. ne yazalımmmmmm o gün yediğimiz güzel damak tadına uygun bol kalorili şeyler yazalım olmaz mı? şimdi nasıl yazıyorsak :82:
yediğim şeyleri yazmanın tadına varmak istiyorum da
yine tuttum kendimi 5 6 ceviz yerdim normalde
fıstığa elimi bile uzatmadım
kızlar diyeti bırakınca sayfaya yazalım hala. ne yazalımmmmmm o gün yediğimiz güzel damak tadına uygun bol kalorili şeyler yazalım olmaz mı? şimdi nasıl yazıyorsak :82:
yediğim şeyleri yazmanın tadına varmak istiyorum da
o zaman tebrik etmem lazım seni
guzel fikir yazalim tabii ama ben bu diyetle 49 olursam bir kiloyu geri alirsam 50 olurum az kaloriyle devam edecem hazirana sonuna kadar 45 olmam gerekiyor cunku sigarayi birakmayi dusunuyorum ee sigarayi da birakinca kilo alirim 5 kilo kesin alirim o yuzden vermem gereken daha cok kilom var ben buradayim yani
aşkımla pizza yiceeemertesi gün de hamburger olabilir
tatlı kaçınılmaz
hepsini yazacağıminşallah
yada yeni bir topik açalım bu topiğikapattıralım hedefimize ulaştık diye
o topiğin de başlığını zayıflığımızın keyfini sürüyoruz gibi ... bişey yapalım
yarın bişey yemem inşallah :18::18::18::18::18:dışarıda olcaz tüm gün
yemem dersem bunun parası yok derlerçünkü tüm gün birlikte olcaz sabah 5 ten akşam 10 a kadar
ne yapcam yeşim ben
tamam o daha güzel olur. bende şimdiden düşünüyorum
hatta aşkımla liste bile yaptık
pizza
künefe
saray sarma
poğaça
şimdilik bunlar
çok az kaldı
cumaresi tartıda 52 olcazzz
canım bende ilçeden il e geçeçem arkadaşla büyük ihtimal oda teklif edecek yemeği aslında teklif bile etmeden gidelim diyecek ama ben düşündüm sadece salata yiyeceğim . ben okulda mutlaka yemek oluyor yada mutlaka biryerlere gidiliyor yada misafir gelince işte diyorum yeşil çay ile eşlik ediyorum ya da elmayla sende öle yap istersen çünkü az kaldı
canım ben salata sevmiyorum ki evde kendi yaptığımı yerim anca oda ya marulla limon olur
yada kırmızı lahana ile limon olur
karışık asla yiyemem
hamburger falan alıyım ekmeğini yemiyim :26: ya döner yapan biyere oturalım derlerse
ay ben ne yapcam
asla yarım ekmek yemem
kaç aydır 1 2 dilim en fazla günde:18:
bide beyaz ekmek de değil kepek emeği:18::18::18::18:
ben ne yapcam yaaa
canım senin yarın ödül günün olsun sonra aşkın gelesiye kadar çok sıkarsın çünkü salatada yemiyorsan çok zor olur senin için
bu ödüller bitmedi bi inip bi çıkıyom ne güzel 3 gündür 55.3 üm yarın yersem 56 olurum belki de 57
inşallah yarını en iyi şekilde atlatırım
bir daha 56 58 i görmek istemiyorum
canım sana sınavında başarılar.... bütün gün sen yemek yeme şimdi ne bulduysan ye stresten yedim aç olduğum için değil bi adet olsaydımmmmmmm yaaaaaaa uffffffffffffffffffffff yarın ki şu sınavıda bir atlatalım
bugunu sorunsuz atlattim ama hic de kolay degil hele ki saat 6 gibi neyse ki hic mi hic kacamak yapmadan bugunu bitirdim.sadece meyvelerden olsa gerek acayip wc sorunum oldu aslinda iyi de oldu kabizlik yasiyordum kac gundur. son gun meyve yapacaktim ama vazgectim cunku son gun carsamba ve isdeyim hic calisamam o gunude salata yesem ne olur kizlar off cunku bugun gunduz cok halsiz kaldim ancak 7 gibi kendime gelebildim.
bide ben persembe gunu regl olacam offff siskinlik olur bende ve kesinlikle 1 kilo fazla cikarim yani tam olarak verdigim kiloyu ogrenemiyecem olsun ben genede 5 gun devam edecem
ben geldim kızlar sınavım eh işte iyi sayılır.
ben ne yaptım çok güzel birsey yaptım. caddede canım ne cekti ise girdim dükkana yedim önce 1 dilim pizza ve patates kızatrması.daha neler var neler sonra bi pastaneye girdim adam menüyü getirdi tatlı istedim cay istedim tatlım bitmeden yaş pasta istedim yedim onları birde bunların üstüne tuzlu kuru pasta hiç yiyesim yok öyle yemek için gözüm aç aradada çay içiyorum hızlı erisin daha başka yiyeyim diye adam bana baktı nasıl yiyecen der gibi bir de tek başıma yım adama dedim yanlış anlamayın ben bunların hayali ile 3 aydır aç dolaştım dedim neyse tabi kuru pastayı yiyemedim çıktım ordan arabaya binecem daldım bir markete canım poğaca istiyor un mamüllerinin oraya gittim kadın elinde kutu şundan 1 tane şundan bir tane dedi çok mu açsınız uzattı bir tane poğaça yok aç değilim canım çekti. sonra tabi marketten gofret almadan çıkmak olur mu gofret tabi yanınada 1 paket fıstık aldım bunlarıda arabada yemegi planlıyorum tabi bunlarıda yiyemedim şimdi evdeyim midem bulanıyor sizinle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?