- Konu Sahibi airlikfeer
-
canım bu diyet çok az kalorili değil mi ya zararı olmasınn:44:
yeşim bana da bulaştır accık :44:dur diyim kendime
Benim bu gidişim pek hayra alamet değil çıkar bunun acısı ama ne zaman hiç heves etme senin gidişin daha iyi sarmaları yedin mi
yeşimcim ben pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım inşallah daha önce 3 gün dayanabilmiştim 2.2 kilo gitmişti
canım günaydınnn. Hiç bekleme başla derim. Bir an önce gitsinnnnnnn kilolarrrrrr
yeşiiim bugün bir sürü arkadaş ile başlıyorum 5 günde 5 kilo diyetinegünaydın canım bu arada
kilomu hiç sorma 58.2 artık tartılmıyorum 14 ünde tartılacağım diyetin bittiği günün ertesi
belkim seni geçerim
canım evet patates diyetini 3 gün uyguladım ama bırakınca çok yedim her zamankinden çoko yüzden aynısını geri aldım kalorini düşük tutu yine olur mu 100 yada 200 artırarark git bi süre dikkat et canım oyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum
Söylediklerin mantıklı geldi. Bende öyle yaparım büyük ihtimal ama bıraktığım zaman nişanlım burda olacak herzamankinin eminim 4 katı fazla yerim sonuç hüsran olur ya hadi bakalımm...
Oh bi güzel kahvaltımı yaptım
Sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane haşlanmış yumurta 80
1 tane etimek 30
2 domate,1 salatalık 40
yürüyüş te tamam. yeşil çayımı yudumluyorum
afiyet olsun canım ben nane ve kara biberli patates yedim tuz yok bu sefer
vallaha aşkının yanında yersin gibime geliyo
airlikfeer burdamısın canım sen.bende kızlara takılıyorum araara.emziriyorum dıye burdakıler kadar sıkı yapamadım.ama masallah kızlar çok azimlisiniz.
hemde ne yerim...bide nişanlımarımız biraz anlayışlı olsa. daha gelmeden ben gelince diyet miyet yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?