Şafak :46, 45 Günlük Diyet Serüvenim...

airlikfeer ve yesim_tuncer 16 mayısta 52 kilo olabilir mi sizce?

• Evet

OY: 15 75,0%
  • Hayır

OY: 5 25,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
canım bu diyet çok az kalorili değil mi ya zararı olmasınn:44:

evet canım haklısın 1000 kalorinin altı zararlı ama sıkıldım artık rejim yapmaktan bir an önce bitsin istiyorum..Bide haftaya nişanlım gelecek o gelince muhakkak bozulur rejim dengelerim..

Benim bu gidişim pek hayra alamet değil çıkar bunun acısı ama ne zaman hiç heves etme senin gidişin daha iyi sarmaları yedin mi

yedim mi acaba

olsun canım bence süper hep yiyoz da noluyo arda da yememek lazım ama ben işte

yarın dan itibaren 3.5 litre su içiyorum her gün belki iştahım gider

son 36 gün:26:

yeşimcim ben pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlıyacağım inşallah daha önce 3 gün dayanabilmiştim 2.2 kilo gitmişti

yarın sabah son kez tartılım tartımı kaldırıyorum veeee ayın 14 ünde tartılıyorum o zamana kadar tartı yok kendime söz veriyorum ve askerde olan aşkıma

ayın 14 üne kadar tartı yok inşallah sonuna kadar başarırım

Bu arada benim diyetimi öneririm. Biraz zor ama değer gibi.
ve ve geliyor bu günün kilosuuuuuuuu offffffffffff offffffffffffff 55.600 ya 55 rakamını gördüm yaaaaaaaa artık kimse tutamaz kimse rejimime engel olamaz...İnşallah bu verdiklerimi geri almam.
Hesabıma göre ilerliyorum dün yaklaşık 2400 kaloriye ihtiyacım vardı. 300 küsürlü kalori aldım gerisi depodan yaglardan buda 300-400 gram arası değişir.

tey tey teyyyyyyyyyy

canım günaydınnn. Hiç bekleme başla derim. Bir an önce gitsinnnnnnn kilolarrrrrr

yeşiiim bugün bir sürü arkadaş ile başlıyorum 5 günde 5 kilo diyetine günaydın canım bu arada

kilomu hiç sorma 58.2 artık tartılmıyorum 14 ünde tartılacağım diyetin bittiği günün ertesi

belkim seni geçerim

oh oh ne güzel bende hafta cumaya kadar elma diyetini uygulayacam nişanlım gelecek tekrar alacam
Mutlaka geçersin beni. Bu arada bir sey sormak istiyorum ben bu zamana kadar böyle işte elma diyeti lahana diyeti yada 5 günde 5 kilo diyeti hiç uygulamadım.Bu elma diyeti ilk deneyimim oluyor böyle diyetleri nasıl bırakıyoruz canım sen biliyor musun? Birde sen hiç böyle uygulayıp bıraktın mı kilo verip aynısını tekrar aldın mı . hani öyle diyorlar geri hemen alırsın diye.Beni tatmin edici bir cevap bulamadım da

canım evet patates diyetini 3 gün uyguladım ama bırakınca çok yedim her zamankinden çok o yüzden aynısını geri aldım kalorini düşük tutu yine olur mu 100 yada 200 artırarark git bi süre dikkat et canım oyle bir sorun olmaz diye düşünüyorum

Söylediklerin mantıklı geldi. Bende öyle yaparım büyük ihtimal ama bıraktığım zaman nişanlım burda olacak herzamankinin eminim 4 katı fazla yerim sonuç hüsran olur ya hadi bakalımm...

Oh bi güzel kahvaltımı yaptım
Sabah
1 bardak sirkeli su
1 tane haşlanmış yumurta 80
1 tane etimek 30
2 domate,1 salatalık 40

yürüyüş te tamam. yeşil çayımı yudumluyorum

afiyet olsun canım ben nane ve kara biberli patates yedim tuz yok bu sefer

vallaha aşkının yanında yersin gibime geliyo

airlikfeer burdamısın canım sen.bende kızlara takılıyorum araara.emziriyorum dıye burdakıler kadar sıkı yapamadım.ama masallah kızlar çok azimlisiniz.

airlikfeer burdamısın canım sen.bende kızlara takılıyorum araara.emziriyorum dıye burdakıler kadar sıkı yapamadım.ama masallah kızlar çok azimlisiniz.

canım ben hem burdayım hem orda

hemde ne yerim... bide nişanlımarımız biraz anlayışlı olsa. daha gelmeden ben gelince diyet miyet yok diyo

bende meyilliyim biraz şkım gelsin de çok yiyim diiye

Aklıma poğaçalar geliyor,fıstık sarması,kuruyemişler offfffffffffffff offfffffffff gideyimde bir yeşil çay içeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…