- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Canım topiğin hayırlı olsun bende yine yeni baştan başladım benimde bi 15 kilom var 75 kiloyum ve 60 olmak istiyorum hadi beraber zayıflayalım :)
Hayırlı olsun kızlar topiğiniz bende katılabilir miyim
Kahvaltı
Bir adet haşlanmış yumurta 2 etimek bi kk peynir 5 zeytin biberin dometesin salatalığın dibine vurdum yani :)
Tamam canım inşallah hep beraber kurtuluruz bu inatçı kilocuklardan :)Teşekkür ederim canım hoşgeldin 15 kilocuk nedir ağzımızı tutucaz hemen vericez inşallahh her gün yediklerini mutlaka paylaş
Miyav sucum sen neler yaptın bugün :)Hayırlı olsun kızlar topiğiniz bende katılabilir miyim
Akşam yemeğim
Bir kepçe taze fasulye
Bir kepçe ezogelin
Ve bir kase yoğurt iki litre kadarda su içtim kızlar
Kızlar bu yoğurt ve pul biber detoksunu deneyen varmı yoğurt yağ yakıyor biliyorum ama bunu merak ettim ciddi rakamlardan bahsediliyor yani haftada iki üç kilo verdiriyormuş bi sizlere sorayım dedim
Birde bugün leslie ile 2 mil yürüdüm :)
Canım bugün evdeydim dükkana gitmedim geç kahvaltı yapmış oldum közlenmiş patlıcan,domates,biber ve közlenmiş soğan yedim akşama zeytinyağlı bamya ve semizotlu yogurt ,sade Türk kahvesi ve soda içtim gün boyunca 3 litreye yakın su içtimMiyav sucum sen neler yaptın bugün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?