Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalımaslında erken kalktım sayılır ama ise güce daldım biraz hemen kahvaltı yapmak istemedi canım 12 ye dogru anca oturdum sabah sirkeli suyumu ve maydonoz kürümü yaptım sonrasında kahvaltıda da 1 yumurtayla menemen yaptim cok az zeytin yağında 1 kücük kase probiyotik yoğurt biraz beyaz peynir ve 2 dilim kızarmıs kepek ekmeğimle başladım hadi hayırlısı bakalım bu hafta sonu bana iyi geldi

İyiyiz canım seni sormalı gayet güzel gidiyorsun maşallah

Öğlen yemeğim 1 1/2 kase ayran çorbası ve 1 kepçe salata. Kahvaltı ve öğlen yemeği arası küçük bi ara yaptım 1 tane armut yedim. Birazdan yine müzik açar oynarım

iyi akşamlar kızlarrrr
sabah : 1 yumurta , 1 dilim peyir , 1 dilim ekmek , çay , domates
ara : sade türk kahvesi
öğle : 1 kase üzüm
akşam : 1 tabak salata , 1 dilim ekmek
su : 2.5 litre su
bende böyle spor yine yok malesef

Kızlar size bir haberim var küçük bir sağlık sorunu yaşıyorum ve ilaç kullanmam gerekiyor bu sebeple bir süreliğine diyeti bırakıyorum ama sağlıklı beslenmeye kesinlikle devam edeceğim . Size başarılar diliyorum en kısa zamanda ben de kilo vermeye devam edeceğim sizi seviyorum

Canım çooook çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey değildir çabuk atlatırsın ne zaman istersen aramıza katılabilir hatta diyet yapamasanda yazabilirsin sevgiler canım rabbim acil sifalar versin

iyi akşamlarr kızlar menümü yazayım pek giremedim bugünde çok kötü geçti diyet açısından
sabah : 2 yumurta , 2 dilim peynir , 2 dilim ekmek , çay
öğlen : tavuk döner ayran
akşam : abur cuburla geçiştirdim çok kötüydü çok
su ise 2 litre

Canım benim çok sağol çok teşekkür ederim mutlaka yazacağım size

Bekliyoruz biz seni canım en kısa zamanda sağlıkla aramıza dönüceksin inşallah

Canım sende sıkma canını olur bazen arada öyle bugün biraz daha fazla dikkat eder daha fazla hareket edersen telafi edersin pes etmek yok perş günü tartı günümüz unutmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…