- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Aynen valla menüler pişti :) bi deneyelim bakalım haklısın bişi kaybetmeyiz..Afiyet olsun canım benim menüde de taze fasülye vardı ne güzel denk gelmiş :))
Benim arkadaşım 3-4 kilo verdiğini söyledi akşam yatmadan önce yoğurt pulbiber ve limonu karıştırıp yemiş göbek yağını eritiyor sanırım. Bende dün başladım 1 ay boyunca yapmayı düşünüyorum canım sende yap ne kaybederiz ki ?
Afiyet olsun canım ben şekerden yana sıkıntılıyım ya zor tutuyorum kendimi :)Az önce tek şekerli türk kahvesi içtim şimdi sıra yürüyüşte :)))
Afiyet olsun canım spor da yapıyomusun ?Canım bugün evdeydim dükkana gitmedim geç kahvaltı yapmış oldum közlenmiş patlıcan,domates,biber ve közlenmiş soğan yedim akşama zeytinyağlı bamya ve semizotlu yogurt ,sade Türk kahvesi ve soda içtim gün boyunca 3 litreye yakın su içtim
Hoş geldin canım şuan kilon kaçKızlar kabul ederseniz bende katılmak istiyorumaranıza iş yogunluğundan fırsat buldukca yazarım hedefim 55 kg olmak kurban bayramına kadar yogurt kürünü bende yapıcam birde başarabilirsen 3 haftalık şeker orucuna da başlıycam hepimizin yolu acık olsun inşallah başarıcaz
Kızlar kabul ederseniz bende katılmak istiyorumaranıza iş yogunluğundan fırsat buldukca yazarım hedefim 55 kg olmak kurban bayramına kadar yogurt kürünü bende yapıcam birde başarabilirsen 3 haftalık şeker orucuna da başlıycam hepimizin yolu acık olsun inşallah başarıcaz
Benimde ama tadı birazcık şeyyyy :/Yoğurt pulbiber kürü yapıldı
Benimde ama tadı birazcık şeyyyy :/
Valla yedim gitti ama bi garip oldum :/ yarın biraz daha az koyayım biberi bide pul biber yerine zerdeçal da konuyomuş galiba gerçi o daha rezil bi tat olur gibime geliyor :)Hahahhah evet tadı biraz kötü ben pulbiberini çok az koyuyorum sende fazla dökme sakın 3 kaşık yoğurt yetiyor
Valla yedim gitti ama bi garip oldum :/ yarın biraz daha az koyayım biberi bide pul biber yerine zerdeçal da konuyomuş galiba gerçi o daha rezil bi tat olur gibime geliyor :)
Valla iyi gibi :) ilk gün zorluyor biraz tabi ama kötü değil alışcaz zamanla ve kilocuklar gideceeekkk :)Ay midem kaldırmaz herhalde pulbiberi zor yiyorum hiç sevmem çünkü..
Nasıl geçti günğn canım?
Valla iyi gibi :) ilk gün zorluyor biraz tabi ama kötü değil alışcaz zamanla ve kilocuklar gideceeekkk :)
Sen ne durumdasın ?
Valla canım bende alılkınım aslında geçen yıl 14 kilo verdim üç ayda bi beş altı kilom kalmıştı gitmedi kör olasıca :) bende sonra saldım çayıra mevlam kayıra :)İlk bir hafta alışma süresi ver kendine hemen her şey düzelecek kilo vereceğiz diye bir şey yok. Ben 30 kilo verdim toplamda tam kendimi sağlıklı beslenmeye adapte ediyorum ki bir şey oluyor acıktığımı hissediyorum ve sadece yemekleri düşünüyorum. Bir iki kilo alıyorum ve tekrar başlıyprum diyete
Galiba ömrümün sonuna kadar diyet yapmaya devam edeceğim
Görüşürüz canım iyi gecelerDiyeti bırakınca verilen kilonun iki katını alan insanlar var ben hedef kiloma ulaştığımda kilomu sabitlemek için uğraşıcam ondan sonrası Allah kerim nereye kadar giderim bilemem ama hedwfim 52 kilo olmak . Sende çok gğzel vermişsin tecrübelisin yani. Ben izninle çıkıyorum canım yatacağım erkenden. Sana iyi geceleryarın görüşmek üzere
Görüşürüz canım iyi geceler :)Diyeti bırakınca verilen kilonun iki katını alan insanlar var ben hedef kiloma ulaştığımda kilomu sabitlemek için uğraşıcam ondan sonrası Allah kerim nereye kadar giderim bilemem ama hedwfim 52 kilo olmak . Sende çok gğzel vermişsin tecrübelisin yani. Ben izninle çıkıyorum canım yatacağım erkenden. Sana iyi geceleryarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?