Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

Aynen valla menüler pişti :) bi deneyelim bakalım haklısın bişi kaybetmeyiz..

Afiyet olsun canım spor da yapıyomusun ?

Kızlar kabul ederseniz bende katılmak istiyorum aranıza iş yogunluğundan fırsat buldukca yazarım hedefim 55 kg olmak kurban bayramına kadar yogurt kürünü bende yapıcam birde başarabilirsen 3 haftalık şeker orucuna da başlıycam hepimizin yolu acık olsun inşallah başarıcaz

Hoş geldin canım şuan kilon kaç

Hoşgeldin canım benimde hedefim kurban bayramına kadar 55 kilo olmak biraz imkansız duruyor ama ben yine de pes etmeden yoluma devam edeceğim. Güncel kilon ve boyun kaç peki ?

Hahahhah evet tadı biraz kötü ben pulbiberini çok az koyuyorum sende fazla dökme sakın 3 kaşık yoğurt yetiyor
Valla yedim gitti ama bi garip oldum :/ yarın biraz daha az koyayım biberi bide pul biber yerine zerdeçal da konuyomuş galiba gerçi o daha rezil bi tat olur gibime geliyor :)

Valla yedim gitti ama bi garip oldum :/ yarın biraz daha az koyayım biberi bide pul biber yerine zerdeçal da konuyomuş galiba gerçi o daha rezil bi tat olur gibime geliyor :)

Ay midem kaldırmaz herhalde pulbiberi zor yiyorum hiç sevmem çünkü..

Nasıl geçti günğn canım?

Valla iyi gibi :) ilk gün zorluyor biraz tabi ama kötü değil alışcaz zamanla ve kilocuklar gideceeekkk :)
Sen ne durumdasın ?

İlk bir hafta alışma süresi ver kendine hemen her şey düzelecek kilo vereceğiz diye bir şey yok. Ben 30 kilo verdim toplamda tam kendimi sağlıklı beslenmeye adapte ediyorum ki bir şey oluyor acıktığımı hissediyorum ve sadece yemekleri düşünüyorum. Bir iki kilo alıyorum ve tekrar başlıyprum diyete

Galiba ömrümün sonuna kadar diyet yapmaya devam edeceğim

Valla canım bende alılkınım aslında geçen yıl 14 kilo verdim üç ayda bi beş altı kilom kalmıştı gitmedi kör olasıca :) bende sonra saldım çayıra mevlam kayıra :)
Sanırım bende ömrümün sonuna kadar diyet yaşıcam :)

Diyeti bırakınca verilen kilonun iki katını alan insanlar var ben hedef kiloma ulaştığımda kilomu sabitlemek için uğraşıcam ondan sonrası Allah kerim nereye kadar giderim bilemem ama hedwfim 52 kilo olmak . Sende çok gğzel vermişsin tecrübelisin yani. Ben izninle çıkıyorum canım yatacağım erkenden. Sana iyi geceler yarın görüşmek üzere

Görüşürüz canım iyi geceler Görüşürüz canım iyi geceler :)

Günaydınn millet

Bu sabah aç karnına 3 kuru üzüm yedim üstüne bir bardak su içtim. Şimdi de kahvaltı yapıp iş yerine gideceğim. Herkese huzurlu musmutlu bol eksili bir gün diliyorum :))

Hayırlı cumalar

Günaydın canlar :)

Bugün bi tatlı kriziyle uyandım ki sormayın gitsin valla kahvaltıda birazcık değişiklikler oldu öyle olunca :)

İki etimek
Domates salatalık biber
5 tane çilek ve bi dilim kavun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…