Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

Öğle yemeği vakti
Dunden fasulyem vardı bir tabak taze fasulye bir kase yoğurt bir dilim tam buğday eğmeği yedim bugün su içemiyorum ben ya :/

Öğlen yemeğinde sadece çorba ve iki dilim karpuz yedim taze fasülyeden üç dört çatal alıp bıraktım yiyesim gelmedi..

Kızlaaaaarrr nerelerdesiniiiiiizzzz
Sesiniz çıkmıyor hiiçç
Leslie 2 mil yürüyüşümü yaptım 2.5 litre kadar su içtiimm

Merhabaaa ben geldim internet pakedimin kotası dolmuştu 1 gb internet 1 ay dolmadan biti verdi yenisi yaptırdım bugün ve tekrar döndüm buraya :))

Yalan yok bugün hastalandım diye annem sağlıksız şeyleri tıkadı ağzıma itiraz da edemiyorum sanki düşüp bayılacakmışım gibi davranıyorlar

Neyse hele bir ayağa kalkayım toparlanacağım inşallah..

Hoş geldin canım şuan kilon kaç

Hoşgeldin canım benimde hedefim kurban bayramına kadar 55 kilo olmak biraz imkansız duruyor ama ben yine de pes etmeden yoluma devam edeceğim. Güncel kilon ve boyun kaç peki ?

Kızlar hoşbulduk çok teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen tel den yazabiliyorum internet paketim bitmişti net e bağlanamadım bayramdan önce son tartıldıgımda 61 kg dım acıkcası son zamanlarda cok kacırdım cesaret edemedim tartılmaya yavaştan kendimi diyete hazırlıyorum pazt tam anlamıyla diyete başlıycam o zaman tartılırım perşembe kilo bildirimi yapıyoruz değil mi boyumda bu arada 158 ilk hedefim 57 ama 55 olarak kurban bayramına ulaşırsam cok sevinicem

İnş İnşallah hep beraber bol eksili günler görürüz canım

Hemen hemen aynı kilodayız canım inşallah 55'i göreceğiz

Hemen hemen aynı kilodayız canım inşallah 55'i göreceğiz

Evet canım inşallah başarılı olucaz azmimizi katbetmeyelim ve sabırlı olalım yeter
benzer kiloda ve benzer hedefe sahip olmamız benimde dikkatimi çekti canım o yüzden bu grupta yazmaya başladım inşallah burda birbirimizi tebrik ettiğimiz günleride görücez

Afiyet olsun canım mm maydanoz haricinde bir şey var mı peki içinde ? Böyle kürler denemek lazım

Teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun kk da epey popüler bi tarif bu canım i. Saraçoğlunun önerdiği bi kür yaklaşık 15-16 dal maydonozun yarım limon suyu ve yarım bardak suyla blenderden gecirip sabahları aç karnına içiyoruz 15 -20 dk sonrada kahvaltı yapıyoruz akşamlarıda yoğurtlu limonlu pul biberli kürü uygulamaya başladım bakalım hhayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…