- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Hoş geldin canım şuan kilon kaç
Hoşgeldin canım benimde hedefim kurban bayramına kadar 55 kilo olmak biraz imkansız duruyor ama ben yine de pes etmeden yoluma devam edeceğim. Güncel kilon ve boyun kaç peki ?
İnşallah hep beraber bol eksili günler görürüz canımKızlar hoşbulduk çok teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen tel den yazabiliyorum internet paketim bitmişti net e bağlanamadımbayramdan önce son tartıldıgımda 61 kg dım acıkcası son zamanlarda cok kacırdım cesaret edemedim tartılmaya yavaştan kendimi diyete hazırlıyorum pazt tam anlamıyla diyete başlıycam o zaman tartılırım perşembe kilo bildirimi yapıyoruz değil mi boyumda bu arada 158 ilk hedefim 57 ama 55 olarak kurban bayramına ulaşırsam cok sevinicem
İnş
İnşallah hep beraber bol eksili günler görürüz canım
Kızlar hoşbulduk çok teşekkür ederim kusura bakmayın lütfen tel den yazabiliyorum internet paketim bitmişti net e bağlanamadımbayramdan önce son tartıldıgımda 61 kg dım acıkcası son zamanlarda cok kacırdım cesaret edemedim tartılmaya yavaştan kendimi diyete hazırlıyorum pazt tam anlamıyla diyete başlıycam o zaman tartılırım perşembe kilo bildirimi yapıyoruz değil mi boyumda bu arada 158 ilk hedefim 57 ama 55 olarak kurban bayramına ulaşırsam cok sevinicem
Günaydın kızlarişte bu sabah aç karnına içtiğim maydonoz kürüm
Afiyet olsun canım bu kilo vermeye mi yardımcı duymamıştım daha önce
Eki Görüntüle 1859016
Hemen hemen aynı kilodayız canım inşallah 55'i göreceğiz
Afiyet olsun canım mm maydanoz haricinde bir şey var mı peki içinde ? Böyle kürler denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?