Yakının ikinci evliliği gibi anladım ben yanlış yazmış galiba 2. Evliliğim diye2. Evliliğimde mi yazıyo tam anlayamadım. Öyleyse eğer çok kırılacakmbi durum yok.
Birde siz nutluluğunuza bakın kim ne değer verirse sizde o değeri verin çok takılmayın böyle şeylere
Yok o yakınımın 2. Evliliğiydi onunki sadece nikah olacaktı buna rağmen herkes geldi istisnasız benim ilk evliliğim olacak buna rağmen gelmiyorlar2. Evliliğimde mi yazıyo tam anlayamadım. Öyleyse eğer çok kırılacakmbi durum yok.
Birde siz nutluluğunuza bakın kim ne değer verirse sizde o değeri verin çok takılmayın böyle şeylere
Zaten sorunun yol OLDUĞUNU düşünmüyorum gelmek istemiyorlar ki ki annem sırf onlar gelsin diye okullar kapansın da öyle yap kızım dedi insanlar daha rahat gelir zorlanmasınlar dedi biz de o Yüzden yaza bıraktık buna rağmen gelmiyorlar yoksa ben nisan Mayıs gibi yapacaktım ama artık tuttuk salonuGelmek ısteyen her şekılde gelır yok öyle o kadar yol geçecekler o işi .
Ben olsam düğünden sonra hepsiyle görüşmeyi keserdim ki ayıplarını anlasınlarYok o yakınımın 2. Evliliğiydi onunki sadece nikah olacaktı buna rağmen herkes geldi istisnasız benim ilk evliliğim olacak buna rağmen gelmiyorlar
Araç tutsak bile gelmezler çünkü hepsinin maddi durumu çok çok iyi gelmek istemiyorlar yol parasından değil yani ama eminim düğünden 1-2 hafta sonra yine iş dolayısıyla gelirler teker tekeraraç tutsanız? biz öyle yaptık..
Zaten sorunun yol OLDUĞUNU düşünmüyorum gelmek istemiyorlar ki ki annem sırf onlar gelsin diye okullar kapansın da öyle yap kızım dedi insanlar daha rahat gelir zorlanmasınlar dedi biz de o Yüzden yaza bıraktık buna rağmen gelmiyorlar yoksa ben nisan Mayıs gibi yapacaktım ama artık tuttuk salonu
Benim babam yıllar önce vefat etti ve bi bahaneyle baba tarafından kimse gelmedi üstelik aynı şehirdelerdi yürüme mesafesi belki. Çok üzüldüm ama sonrada pat pat söyledim herşeyi. Evlendikten sonra anladımki asıl imtihanlar ondan sonra başlıyomuş boşuna üzmüşüm kendimiYok o yakınımın 2. Evliliğiydi onunki sadece nikah olacaktı buna rağmen herkes geldi istisnasız benim ilk evliliğim olacak buna rağmen gelmiyorlar
araç maddi durumluk bişi degıl aslında. yol uzun olunca insan ister istemez üşenıyor.. ama hepsı aynı aracta olunca ortam daha farklı oluyor.Araç tutsak bile gelmezler çünkü hepsinin maddi durumu çok çok iyi gelmek istemiyorlar yol parasından değil yani ama eminim düğünden 1-2 hafta sonra yine iş dolayısıyla gelirler teker teker
ay valla çok sevinirim :))) hayır yani güzel olsun diye o kadar uğraştım o kadar güzel Pahalı bi her tuttum ama tüm para Boşa gidecek Say'ı 250 olmayacak hem gelmedikleri için üzüleceğim hem boşuna para vereceğim için üzüleceğimNerede olacak düğünün biz gelelim:)
en de nişanımdan sonra gelmedikleri için üzülmüştüm ama neyse dedim olsun ama daha geçenlerde bi Arkadaşımın nişanına gittim evde ödü ve tüm akrabaları gelmişti memelerinden o kadar üzüldüm ki kendi adıma bende kimse yoktu gerçi o zaman salonu doldurmuştuk yine ama Arkadaşlarım solsunlar gelmişlerdi akrabalardan kimse yoktuBirak gelmezlerse gelmesinler. Samimi olmazsiniz, mesafeli olursunuz o kisiler icin bu kadar. Istese insan gelir her turlu. Bence bazi insanlar icin uzulmeye degmez takmayin anneniz babaniz varsa gerisi hiiic onemli degil.
nım ben üşendiklerini sanmıyorum çünkü o yakınımın düğününe yaklaşık 20 kişi uçakla geldi ve hepsini biz havaalanından aldık yani isteseler yine gelirle karşılarız hepsiniaraç maddi durumluk bişi degıl aslında. yol uzun olunca insan ister istemez üşenıyor.. ama hepsı aynı aracta olunca ortam daha farklı oluyor.
O zaman başka bir sebep mi var neden istemiyorlar aileniz ile aralarında birsey mi geçti zamanında.Araç tutsak bile gelmezler çünkü hepsinin maddi durumu çok çok iyi gelmek istemiyorlar yol parasından değil yani ama eminim düğünden 1-2 hafta sonra yine iş dolayısıyla gelirler teker teker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?