Ben zaten bu saatten sonra hiç bir şeylerine gitmem ama annem gitmeye devam edecek onlar da hiç bir şey olmamış gibi davranacaklarSeni cok iyi anliyorum. Peki bisey deme o zaman ama aramada sormada yani hic birsey yapma. Yarin bir gun onlarin da bir seyi olursa gitmeyin uzak filan gelemem dersiniz
günün iyi niyetlisi seçildin,benim gönlümde en azındanNerede olacak düğünün biz gelelim:)
Ben zaten bu saatten sonra hiç bir şeylerine gitmem ama annem gitmeye devam edecek onlar da hiç bir şey olmamış gibi davranacaklar
biraz da kendini annenin yerine koy sen annenle kardeslerinle konusmazmiydin? Annen boyle mutlu oluyor demek ki bosver annen konussun. Takmadigin kadar mutlusun hele ki yeni evleneceksin cok cok mutlu ol canim.
Valla benim annem konuşmazdı mesela, başkalarına gelipte torunlarına yigenlerine gelmez mi insan, üstelik gelmedikleri yerde değil, o dayının yaptığı nasıl kabuk edilir, 4 gün daha kalıp yigeninin nişanına katılmaz mı insan, geçen ay biz ta Batman'da ankaraya arkadaşın nişanına gittik,üstelik batman havaalanı kapalı onca terör olayı arasında Batman'dan Diyarbakıra karayolu ile Diyarbakırdan ankaraya uçakla gittik 1.5 yaşında oğlumuzla
Takmamaya çalışıyorum ama işte olmuyor ne yazık ki ister istemez moralim bozuluyor bize geldiklerinde hep onlarla ilgili konuşuluyor onların çocukları onların hayatı onların işleri bana da haaaa sen de nişanlandık dimi hayırlı olsun o kadar ne nasıl geçti Fotoğraflar var mı bakalım hiç bi şey sormuyorlar merak etmiyorlar ama onların bi çocuğununkıytırık sınavı günün konusu oluyorbiraz da kendini annenin yerine koy sen annenle kardeslerinle konusmazmiydin? Annen boyle mutlu oluyor demek ki bosver annen konussun. Takmadigin kadar mutlusun hele ki yeni evleneceksin cok cok mutlu ol canim.
Canım emin ol tutsak da yine suçlu biz oluruz emrivaki yapmış oluruz müsait olsaydık gelirdik herhalde ne araç tutup emrivaki yapıyorsunuz derlerCok uzuldum canim ya en mutlu gunun yakin olsak annemi kardesimu alir gelirdim :)
Arac tutun bence o zaman gelirler,gelmek zorunda kalirlar en azindan :)
Yani maddi durumları kötü değil inanın çok çok iyi ki annem en zor manamızda bile hepsinin takısını taktı doğum yaptıklarında Sünnette her şeyde taktı insanlar nasıl bu kadar Yüzsüz olabiliyor anlamıyorum onları Allah a havale ediyorumBelli tatlım masraftan kacıyorlar. Takı takmamak ıcın. Anlayamadın mı????
Yani maddi durumları kötü değil inanın çok çok iyi ki annem en zor manamızda bile hepsinin takısını taktı doğum yaptıklarında Sünnette her şeyde taktı insanlar nasıl bu kadar Yüzsüz olabiliyor anlamıyorum onları Allah a havale ediyorum
Yani maddi durumları kötü değil inanın çok çok iyi ki annem en zor manamızda bile hepsinin takısını taktı doğum yaptıklarında Sünnette her şeyde taktı insanlar nasıl bu kadar Yüzsüz olabiliyor anlamıyorum onları Allah a havale ediyorum
Maddı durumu kotu yada ıyı farketmez. Onlar sana bu degerı vermıyor. Sende ona gore davran.Yani maddi durumları kötü değil inanın çok çok iyi ki annem en zor manamızda bile hepsinin takısını taktı doğum yaptıklarında Sünnette her şeyde taktı insanlar nasıl bu kadar Yüzsüz olabiliyor anlamıyorum onları Allah a havale ediyorum
Canım senin gibi olsalardı zaten hayatta gelmezlerdi bi de sen nişana girmişsin gerçekten çok vefalı bir arkadaşmışsın bizimkiler nişana zaten gelmediler hatta annem sırf erkek tarafına mahçup olmayalım diye onların gelmesini biz istemedik biz de Nişan a çağırılmam pek fazla kişi Düğüne çağırılır dedi şimdi Düğüne de gelmiyorlar ne diyecek bilmiyorum artık ama ben kesinlikle evime almam konuşmama gerçi onlar bu durumu çok sallaMazlar sa benim konuşup konuşmamam umurlarında bile olmaz bana ihtiyaçları yokValla biz o batman Diyarbakır yolunda korkudan öle öle gitmiştik eşim polis,kimliğini koca bir orkid paketinin içinde rastgele bir pedin arasına koymuştuk çıt cırtlarını tam açmadan kartı iteledik, hani yol kesme falan olursa ararlarsa üstümüzü diye,o şartlarda arkadaş nişanına gittik ki burda kan bağı olan insan söz konusu
Yerinde olsam konuşmam her gördüğümde de deli gibi laf sokar surat sallarım hiçbir cemiyetlerine de gitmem, annen de ağırlığını koysun hem babanın tarafına mahçup olacak hem de senin nişanlının tarafina mahçup olacak
ammmaaaan canım boşver. gelmezse gelmesinler. sende onları sinir et gül eğlen düğünün tadını çıkar. takmıyormuş havalarına gir. sosyal medyada paylaş mutluluğunu. sende onlara sakın ama sakın gitme. mesafeni koy. öyle çok sıkı fıkıda davranma. bu senin önemsiz olduğundan değil ayrıca. seni takmayan birkere kardeşini takmıyor demektir. annenin daha azla üzülmesi gerek bu durumda. belki bi kıskançlık var bilemiyorum. kıskandıkları içinde gelmiyor olabilirler. banada böyle yapan oldu. sonra ne oldu bende onunkine gitmedim, sallamadım oldu bitti :) arkadaş falan erkek tarafı derken zaten dolar salon merak etme sen :)O kadar üzgünüm ki bugün herkes ne kadar kötü niyetli karşıdakini üzmeye Çalışıyor yaza düğünüm var bugün düğün salonunu tuttuk bizim yaşadığımız Şehirde olacak benim ailem de burda ama akrabaların çoğu memlekette annem bugün arayıp söylemiş teyzemlere dayımlara anneannelere filan onlar da iyi ama biz nasıl gelelim o kadar yol büyük ihtimalle gelmeyiz kusura bakmayın demişler ki buraya normalde sık gelip giden insanlar bir dayım nerdeyse ayda bir burda işi dolayısıyla ama geldiğinden bazen haberimiz bile olmaz haber vermez ama lafa gelince güya çok sıkı fıkıyız o kadar üzüldüm ki benim değerim bu kadar mı dedim ki daha önce bi yakınımızın daha burda düğünü oldu ki sadece nikah şeklinde oldu çünkü 2. Evliliğimde herkes toplanıp geldi herkes bizde kaldı evde adım atacak yer yoktu ama şimdi hiç kimse gelmiyor nişanlıma da gelmediler ki 3 dayım da nişanımdan 1 hafta önce buradaydı nişana 4 gün kala memelekete gittiler ve bi dayım 1 hafta sonra yine geldi bi de Yüzsüz Yüzsüz bizde kaldı ve sadece sade bir hayırlı olsun dedi resmen dalga geçiyorlar sanki bi nişanım salonda oldu buna rağmen gelmediler çok üzüldüm ama olsu düğünde gelirler dedim ona da gelmeyecekler ki hafta sonu için düğün salonu kota koyuyor ben de sadece hafta sonu yapmak istediğim için 250 Kişilik yer tuttuk şimdi kimse gelmiyor salon bom boş kalacak neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ki başkalarının doğum günlerine bile şehir dışına çıkarken benim düğünüme gelmiyorlar ben onlara hiç bilet yapmadım hep saygılı oldum herkesin düğününe gittim hatta bi keresinde gündüz uçakla gittim akşam Düğüne katılıp gece geri döndüm beni çok zorlamasına rağmen yine gittim, direkt şimdiden gelmeyeceğiz demeleri beni çok çok kırdı ........
Ay
ay valla çok sevinirim :))) hayır yani güzel olsun diye o kadar uğraştım o kadar güzel Pahalı bi her tuttum ama tüm para Boşa gidecek Say'ı 250 olmayacak hem gelmedikleri için üzüleceğim hem boşuna para vereceğim için üzüleceğim
ammmaaaan canım boşver. gelmezse gelmesinler. sende onları sinir et gül eğlen düğünün tadını çıkar. takmıyormuş havalarına gir. sosyal medyada paylaş mutluluğunu. sende onlara sakın ama sakın gitme. mesafeni koy. öyle çok sıkı fıkıda davranma. bu senin önemsiz olduğundan değil ayrıca. seni takmayan birkere kardeşini takmıyor demektir. annenin daha azla üzülmesi gerek bu durumda. belki bi kıskançlık var bilemiyorum. kıskandıkları içinde gelmiyor olabilirler. banada böyle yapan oldu. sonra ne oldu bende onunkine gitmedim, sallamadım oldu bitti :) arkadaş falan erkek tarafı derken zaten dolar salon merak etme sen :)[/QUOTE
Salonun ne yazık ki Dolması mümkün değil canım erkek Tarafından herkes gelse bile genel olarak çok kalabalık bir aile değiller arkadaş çevremde bi yere kadar salon boş kalacak beri çok Göze çarpacak kadar boş kalmasa diyorum yani salonun boş kalmasını da geçtim Yanımda olmalarını gerçekten istiyorum daha 2 yıl önce o yakınımızın düğününde hep birlikte oynayıp eğlenmiştik yine öyle olsun istemiştim ama kısmet değilmiş napalım annem de üzülüyor farkındayım ama bi şey diyemiyor ben dediğimde de napalım insaları zorla mı getireyim diyor sanırım biraz da kıskançlık var bence mutluluğumuzu görmeye tahammül edemiyorlar çünkü her şeyin en iyisi onlarda olsun en Güzeli onlarda olsun istiyorlar ben tavrımı koyacağım ama yapı olarak ne yazık kı laf sokamıyorum sadece konuşmama buraya geldiklerinde görmeye gitmem aramam sormam bu da onların umurunda olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?