gelmek ıstemıyorsalar gelmesınlerCa
nım ben üşendiklerini sanmıyorum çünkü o yakınımın düğününe yaklaşık 20 kişi uçakla geldi ve hepsini biz havaalanından aldık yani isteseler yine gelirle karşılarız hepsini
en de nişanımdan sonra gelmedikleri için üzülmüştüm ama neyse dedim olsun ama daha geçenlerde bi Arkadaşımın nişanına gittim evde ödü ve tüm akrabaları gelmişti memelerinden o kadar üzüldüm ki kendi adıma bende kimse yoktu gerçi o zaman salonu doldurmuştuk yine ama Arkadaşlarım solsunlar gelmişlerdi akrabalardan kimse yoktu
B
kendi memleketimde de çok akrabam yok yani toplasan 50 kişi ama en yakınlar işte orda da yapsam 50-60 Kişilik düğün olur va biz memleketten çıkalı çok oldu erkekle tarafının da akrabaları Dağınık en uygunu yaşadığımız şehir oldu bu Yüzden ama onlar için buraya gelmek hiç bir zaman sorun olmadı dediğim gibi neredeyse 1 Ayakları burda teyzem sırf alıverecekler yapmaya bile yılda 2 kez gelirdi normalde yanineden memleketinizde yapmıyosunuz düğününüzü?
ablamın düğünü de başka şehirdeydi ve toplam 6 kişi vardı bizden, gelemediler diğerleri.
oyüzden iki düğün yaptık, önce kendi memleketimizde sonra eşinin.
kendi memleketimizde salon doldu, içinde kalmadı böylelikle ablamın.
Benim ilk evliliğim 25 yaşındayım 2. Evliliği olan yakınım idiBu kacinci evliligin yahu daha once gelmisler habire millet senin dugunlerine mi calisacak 2. Evliligimde geldiler diyorsun bu 3 olacak heralde ee birakta gelmesinler yani zirt pirt ilk kez evleniyor gibi dugun yapmakta ilginc ben olsam bende gitmem
Canım
kendi memleketimde de çok akrabam yok yani toplasan 50 kişi ama en yakınlar işte orda da yapsam 50-60 Kişilik düğün olur va biz memleketten çıkalı çok oldu erkekle tarafının da akrabaları Dağınık en uygunu yaşadığımız şehir oldu bu Yüzden ama onlar için buraya gelmek hiç bir zaman sorun olmadı dediğim gibi neredeyse 1 Ayakları burda teyzem sırf alıverecekler yapmaya bile yılda 2 kez gelirdi normalde yani
Benim ilk evliliğim 25 yaşındayım 2. Evliliği olan yakınım idi
Bunları onlara söyleyemiyorum çünkü annem izin vermiyor annem ailesine inanılmaz bağlı her şey de bu Yüzden oluyor zaten onlara hiç bir şey diyemiyor onlar da zaten Nasılsa annem bi şey dem,yor diye her şeyi yapıyor annem bi şey dese bile o zaman onlar annemle araya mesa koyuyor konuşmuyorlar o zaman da annem çok üzülüyor yani ben onları arasam Çemkirsen onlar anneme senin Kızın böyle yaptı Saygısızlık yaptı der konuşmazlar annemle annem de buna çok çok üzülür
Ne yazık ki şaka Olduğunu sanmıyorum çünkü Nnem bugün eve geldiğimde kızım 250 çok olmuş kimse gelemeyecek istersen salonla Konuş sayıyı azalt dedi ben de nişanlıma söyledim aradık ama onlar mümkün olmadığını hafta sonunun bu sayıdan aşağı vermeyeceklerini iptal durumunda ise kaporamız yanacağını söylediler oysa ben kesin gelirle demiştim nişana gelmediler hatalarını telafi etmek için Düğüne kesin gelirle diyordum nişanlıma yine mahçup oldum nişanlım da sadece onlar için yaza bıraktık o zaman nisanda yapardık be güzel dedi o da haklı yani beni o kadar zor durumda bıraktılar ki Hakkımı helal etmeyeceğim onlara ki annem de zaten sen eğer nisanda yağsaydın onlar arayıp sırf biz gelmeyelim diye okullar kapanmadan yaptınız derlerdi diyor yani öyle insanlar ne yazık kiEger saka degilse gercekten cok kotu bir durum. Mumkunse dugunume gelmeyen cenazeme de gelmesin huh
Yok düğünüm yaza salonu yeni tuttukDüğünüm bugün annem de bugün haber verdi yazmışsınız. Sadece son gün mü haber verildi? Eğer öyleyse haklılar değil ise haksızlar
Bu kacinci evliligin yahu daha once gelmisler habire millet senin dugunlerine mi calisacak 2. Evliligimde geldiler diyorsun bu 3 olacak heralde ee birakta gelmesinler yani zirt pirt ilk kez evleniyor gibi dugun yapmakta ilginc ben olsam bende gitmem
Edit: Sizin degilmiş 2. Evlilik Ozaman yaptiklari ayip kimseyi zorla getiremezsin ama gelmeyenleride aklinin bir kosesine yaz ona gore artik muamele gorurler can sıkmaya degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?