- 2 Temmuz 2015
- 265
- 173
- 33
- Konu Sahibi eceturanci
-
Birini tanıma işi biraz karışık çünkü yıllarca evli olan insanlar bile henüz birbirini tanıyamamış oluyo ama siz sanki emin değilsiniz gibi geldi bana soru işaretleri var galibaDur bi koşu gidip sorayim annesine babasina istiyceklermi,işin şakası hayırlısı olsun geçen konuyada yazmıştım bende 6 ay içinde evlendim 9 senelik evliyim mükemmel bir eşe sahibim allaha şükür....Darısı başınıza...
ay hiç bilmiyorum ki eğer öyleyse kapatabilirler ben de diğerinden devam ederimAyrıca konu devamı bu sanırım kapatilabilir konunuz...
Banami yazdınız konu sahibinemi bu yazıyı? Karıştırdıniz sanırım alıntıyi...Birini tanıma işi biraz karışık çünkü yıllarca evli olan insanlar bile henüz birbirini tanıyamamış oluyo ama siz sanki emin değilsiniz gibi geldi bana soru işaretleri var galiba
Konu sahibine yazdım brz karışıklık oldu pardon:)Banami yazdınız konu sahibinemi bu yazıyı? Karıştırdıniz sanırım alıntıyi...
Siz emin değilsiniz. 6 ay sizi ikna etmemiş. İçinizde şüphe varsa lütfen durun. O an evet dediniz diye geri dönüş yok sanmayın. Ailelere söylemeden önce biraz daha devam edelim diyebilirsiniz.
Bunları yazıyorum çünkü kesinlikle isteyen, kendinden, sevgisinden emin birisi gibi değil yazdıklarınız.
Zaten beraber yaşamıyorlar mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum konuyu.Aynı evin içine girmeden bir insanı tanımak çok zor cnm hakkında hayırlısı olsun inş
Zaten beraber yaşamıyorlar mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum konuyu.
Beraber yaşadığın bir insanı 6 ay da yeterince tanımışsındır bence. He sonradan sapıtacaksa 20 yıllık evliliklerinden sonra da erkek milleti kabuk değiştirebiliyor.
Zaten beraber yaşamıyorlar mıydı? Ben mi yanlış hatırlıyorum konuyu.
Beraber yaşadığın bir insanı 6 ay da yeterince tanımışsındır bence. He sonradan sapıtacaksa 20 yıllık evliliklerinden sonra da erkek milleti kabuk değiştirebiliyor.
Anladım. Burada mesela 6-7 yıllık ilişkim diyip, hafta da bir, ayda bir ancak buluşan insanlar var. Siz 6 ay dolu dolu ortak vakit geçirdiyeseniz birbiriniz tanımışsınızdır bence. Mutluluklar dilerim :)Yok beraber yaşamıyoruz. Ben yalnız yaşıyorum ama çoğu zaman geliyor beraber kalıyoruz ama sürekli bir şey değil bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?