sız hayatınızda gercekten bir dert gorup kıyısından gectınız mı acaba?
sözünü dinlememden yeterince deger vermiyor olmamdan.bana verilen önemi benim ona vermediğimden şikayetçi.bana diyorki benim hayatım sen olmuş.kendim için birsey düşünemez olmuşum diyor.
Esin ne hakkediyorki?
Esimin hakkettigi bir es olamadim diye yazdigin icin soruyorum...
O cokmu mükemmel bir insanki senden Mükemmelik bekliyor?
Lüften kendini suclama, bir kere hicbirimiz mükemmel degiliz, hepimizin eksikleri vardir.
Bence esin sükür etmeliki bu kadar özelestiri yapabilecek kapasitede bir esi var, ben esime yetemiyorum galiba diye kendini mahkeme eden kac kadin var acaba?CADIARZU
Hatayi sürekli diger tarafta aramak marifet degildir, asil yürek isteyen sey hatayi kendinde aramaktir.a.s
Elinden geleni yapiyorsan ve yinede yaranamiyorsan bence birazda esin kendini mahkeme etsin.
Hakkinda hayirlisi arkadasim:teselli:
Canım gelip buraya konu açacak kadar bunalmış ve çare aradığına göre eşine onun söylediği gibi değer vermiyor olamazsın...ayrıca sözünü dinlemememden derken neyi dinlemiyorsun...bence iletişim eksik...yeni evlimisiniz...konuyu çok bilmeden ahkam kesmek istemem ama ...onun istediği gibi olmak diye bir şey olamaz...birbirinizi yanlış anlıyor ve değerlendiriyorsunuz gibime geliyor...erkeklerle kadınların olayları algılayışları ve çıkardıkları anlamlar farklı oluyor...bence konuşun ...
unutmayınki herkesin derdi kendine büyük görünür.ben sorunumla yargılanmak için degil sorunuma bir nebzede olsa çözüm bulabilmek için yazdım.ama sanada böyle bir hassasiyetin olduğu için teşekkürler başka ne diyebilirimki
Seni bu psikolojiye sokan eşin..
Sende artık kabullenmiş ya düşündüğün gibi değilse..?
ya o sana layık değilse..??
ne kadarlık evlisiniz
tabiki onunda hataları oluyor hatasız degil ama sanırım ben cok gururluyum
o gercekten cok iyi kalpli ve kendinden daha cok sevdiği insanı düşünebilecek birisi.ama biraz mükemmelliyetçi diyebiliriz.
ben kendimi yargılıyorum eleştiriyorum cünkü çözüm noktasının burda olabilecegine inanıyorum.bilmiyorum bir yeri atlıyorum belkide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?