tavsiyene uyup okuyacam inan su sorunumuzun çözülmesi için herşeyi yaparım.cünkü butarz seylerin evliliğimizi yıpratmasından cok korkuyorum
Korkma doğal bunlar..sadece sakin olman önemli karşındakinide kendinide bunaltma gereksiz paniğe gerek yok...ev mi taşınır 3 ay sonra olsun huzurum olsun de...bende yaşadım...sakinliğini koru ama canım...
canım mydecember a katılıyorum biz de sevgilimle senin kocanın dediği aynı sebeplerden ayrılmıştık.
benim onu sevmediğimi değer vermediğimi fln söylüyordu.
acaba sen de benim gibi en ufak şeylere tahammül edemiyor musun?
yani ona karşı hiç sabır gösteremiyor musun?
sevgiyi söylemekten çok hissettirmek çok daha önemliymiş bunu geç olsa da anladım ben de..
senin de anlaman için bi şans bu.
bir de bu senin suçun değil onu unutma. o sana karşı hep tahammüllü olmuş sanırım ve kendi hobilerini unutmuş. sen bunu istemesen de. ama ortasını bulabilirsiniz :)
daha yeni evlisiniz ve birbirinize alışma zamanınız
bence bu tür şeyler çok dogal
zamana bırak bence herşeyi
evet evlenmeden önce çok güzel anlaşırsınız ama evlenince aynı evde yaşamaya başlayınca biçok şey degişiyor
sizdede böyle olmuş sanırsam
ben 5senelik evliyim inan ban daha büyük kavgalar bile edebiliyorsunuz
ki sizin şuanda anlattıgınız şey çok basit kalıyor yanında
ama inan zaman herşeyin ilacı
birbirinize alışınca nerde ne diyeceginizi nasıl davranacagınızı tahmin ediyorsunuz birbirinizin...
evet evlilik cok farklı bişeymiş hem cok güzel hemde büyük sorumluluk ve fedakar gerektiren bişeymiş bunu anladım.belki suanda yasadıklarımız bazı insanlar için devede kulak gibidir ama sorun işte varlığı bile küçükde olsa büyükte insanı üzmeye yetiyor.
kızlar birazda olsa rahatladım en azından tek bende olan bir huy olmadığını anladım şimdi bunu cözmek için yolları aramam gerek
Baslıktanda anladıgınız üzere sorun bende iyi bir eş olarak herseyi yapmaya çalıştım elimden geldiğince aklımın yettiğince ama hep eksik kaldım olmadı.eşimin hakkettiği istediği gibi biri olamadım sanırım.eşim hayatının olmadığı söyleyip duruyor ama ben onu bu duruma sokacak neyaptım?ne oluyor bize oysaki ne büyük umutlarla baş koymuştuk bu yola.cok üzgünüm canım eşim senden özür dilerim hayallarini yıktım belkide istegin gibi biri olamadım inan cok çabaladım ama başaramadım..
Arkadaşım bence kendini hiç üzme eşini sevgisinden emin olduğunu söylüyorsun o zamn seni kırdığını anladığında gelir gönlünüde alır.Seni düşünmekten neden kendini düşünemez olmuş bilmiyorum ama çok fazla sıkıyorsan belki o yüzden kırıcı konuşmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?