merhaba şeker. bence içine kapanmak yerıne tam tersını yapmalısın. esını hayatının merkezınden cıkarıp yanına koymalısın. merkezede bır surelıgıne kendını koyarsan hem esınle aran duzelır hem kendıne guvenın artar. eskerımızı cok sevıyoruz evet ama onlar dunyanın merkezı olarak gprmeye devam edersek ınan bana kaybederız hem onları hem kendımızı
kendıne ayırdıgın zamanın varmı
esınle bıraz ayrı takılın gıt bı sacını basını duzelttır alısverıs yap
tıyatro sınema
resımsergısı kıtapcı vs bır yerler gez ayrı takılın bır bırınıze zaman tanıyın bazen ole oluyo ınsan
aılen uzaktaysa onlara gıt bı sure
işte onu dıyorum esın bılke farketmıs ck dolas bıra z stres at dıyo sen anlamıyorsun. eısnın dızı dıbınde oturmayı bıra bıraz farlı seyler yapta ferahlayasın
esınde gıtsın takılsın 15 gun sonrea oturup guzel bı yerde gecen 15 gunu ve neler dusunudugunuzu paylasın 15 gun pek dertlesmeyın ve bırlıkte olmayın
15 gumn sonra guzel bır aksam yemegı dısarda tabı . oturup konusun ılıskınıze bıde dısardan bakın. gerceklerı ve sorunları daha net gorrusunuz. sonra evınıze donun geceyı guzel bıtırın ve sabah oldugunda herseyın daha guzel oldugunu farkedın
ınan bana sınıradasın acıl bısı yapmazzasa bırbırınıxı cok ıncıtır yaralar acarsınız. onunlada konu bı sure ayrı takın dedıgım gıbı mutlaka ıse yarar en fazla 15 gun fazla abartmayın he
1 haftamı 10 gunmu bılmem orasını sız karar verın. ama aksamları bıkek beraber oturmayın sen anne gıt arkadaslarınla takıl felan ama ayrı takılın 1 hafta mesela oturup konusun hersey aha net anlasılır ınan bana bu stresle konusursanız kavga ederısnız zaten
daha 9 aydır evliyim tabiki hiç bir insan mükemmel olamaz bunun farkındayım.sorunlarını nasıl çözecem bilmiyorum sadece sunu biliyorum bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?