sanirim yoruldum artik :'(

arkadaşım sen nasıl annesin,nasıl bi anlayışın var sümüklü böcek ne demek ayıplardan ayıp beğen git utan bi köşede

Yazınız icin teskkur eserim kopyalyip cikarticam...

Sağolun..evet çok zor gerçekten hep gozler yErinde oliyor

Ne insanlar var Allah'ım... dunyanın butun sabrı dogrulugu durustlugu ıyılıgı ustunuze yagmıs masallah ya...!!!! melek olacaksınız az daha ugrassanız!!!

neymıs kakasını mıden bulanarak temızlemezdın eger kendı cocugun gıbı benımseseydn??? su cumleyı kurarken bıle ben ne dıyorum dıyemıyorsanız aslında soylenecek cok soz yok... cocugunuz salona bırgun kaka yapsın bezı kocanıza verın sılsın bakalım mıdesı bulanmadan sonrada bakın bakalım kocanız kendı cocugunu sevmıs benımsemıs mı?? mıdesı bulanıyosa benımsememıstır bak dıkkat edın!!!

ne demek cocuk ne anlar kızmakla?? bana oyuncak al dıye ağlar oyuncak alınınca sevınır guler oper ama yapma dur denılınce ne anlar oyle mı??

sıpa dıyormus cocuk dıyormus sevmedıgını gosterırmıs? ne kadar sekılcısınız suraya yalandan pasam askım yazsa ayyy nasılda sevıyor olacaktı yanı..

kadın kocasının cocuguna bakıyor ve uvey anne damgası yedıgı ıcın aglamıs gelmıs konu acmıs kı dert edınmıs zoruna gıtmıs hala sen o cocugu sevmıyorsun sen kendı cocugundan ayırırsın dıye annelık taslıyorlar...

Allah su mubarek ayda sızlerın yuregıne merhamet aklınıza fıkır versın..

Son düzenleme:

Pişmanım demek istemiyorum ama yavas yavas pişman ettiriyor esimde

arkadaşım sen nasıl annesin,nasıl bi anlayışın var sümüklü böcek ne demek ayıplardan ayıp beğen git utan bi köşede

yerin dibine girdim utancımdan oradan yazıyorum psikologun yazsını okuduktan sonra diyecek bir kelime bulamadım böyle ( ) bakıyorum ekrana

Önde zaten..Ve farkettim ki ben kızınca ben anneme gidicem diyo...:'(

yerin dibine girdim utancımdan oradan yazıyorum psikologun yazsını okuduktan sonra diyecek bir kelime bulamadım böyle ( ) bakıyorum ekrana

sevgili psikolog arkadaşımız anne-çocuk bağlanmasını çok yanlış anlamış farkında bile değil belkide.çocuklar ilk 2 yıl zorunlu haller dışında babaya bırakılmazmış da mış mış.

2,5 yaşında oğlum var bir kere bile hasta olmadı çok iyi korumuşum demek ki. gel benim kafamı da patlat. bu ne agresiflik kendine gel canım.

Allah razi olsun sizdende...kocam bile ben altını değiştirirken odadan cikiyo..ama bu mükemmel annelere göre çocuk istediği gibi davransın ben uveyim ya oyuncak oluyim elinde

2.vurgulayisim...isterseniz tekrar vurgulayabilirim...cocugunuz var mi biiyorum ama merak ettim çocuğunuza hiç kizmiyormusunuz veya sinirlendiginiz hiç olmuyor mu

istersen 50kere vurgula. pişmanlığının acısını bu çocuğa gerizekalı mı diyerek çıkartma.
çocuğum var ikinciye de gebeyim. hiç kızmıyorum evet canım.

bi şey sorucam neden 4 yaşındaki çocuğun altı bezleniyor hala,ilgimi çekti.

bende anlamıyorum koca koca çocukların bezlenmesini,benim büyük oğlum 1 yaşını 1 ay geçe,küçüğü de 3 ay geçe öğrendi.arkadaşımda 1 yaşında öğretmiş çocuklarına ama torununa öğretemedi.kızı karşı çıkıyor neymiş psikolojisi bozulurmuş

istersen 50kere vurgula. pişmanlığının acısını bu çocuğa gerizekalı mı diyerek çıkartma.

peki siz neyin acını bu kadıncağızdan çıkartıyorsunuz? konu sahibi bu çocuk gerizekalı mı neden anlamasın diyor çocuğa gerizekalı demiyor hala aynı yerden dem vuruyorsunuz?

hiç kızmayın çocuğunuza aferin size ne mutlu.. eğitimde ödül-ceza yöntemi vardır farkında mısınız? siz mikemmel annişler harikasınız bu üye üvey anne hadi ip getirin de asalım şurada.

Anlıyorum sizi meleksiniz ben kotuyum üveyanneyim...siz asla bagirmamissinizdir evladiniza zaten en ufak sesinizi yukseltmemissinizdir..

bi şey sorucam neden 4 yaşındaki çocuğun altı bezleniyor hala,ilgimi çekti.

Annesi öğretmeye useniyor cunku kaç defa soledim..ama ogretmiyor iki arada olduğu icin birlikte yapmalıyız yine bende böyle uzun kaldığı bir zamanda tam öğreniyordu verdim tekrar aldığımda yine dönmüştü eskiye...kaç kez soledim öğretmeye başla yazık günah..sürekli bende kalsa çoktan ogretirdim ama malesef pek ilgilenmiyor çocukla

Önde zaten..Ve farkettim ki ben kızınca ben anneme gidicem diyo...:'(

Eşin bile çocuk seni öpmek istemiş de öpmez o falan gibi saçma şekilde engel olmuş çocuğa.
Aslında onlar masum, özür dileyip bir öpücükle gönül almayı da bilirler.
Ama koca kazık kadar adam çocuk kadar olamıyor seni üzüyor, sorun bu.

Bilmiyorum ne kadar doğru ama ben olsam madem her davranışım beni üvey anne yapacak.
Olabildiğince az görürüm, ilgilenirim. Annesinden aldığın günler tüm bakımını kendin yap derim eşime gerçekten.
Ben siz vakit geçirirken evimin işini yaparım, dışarı çıkar kendime vakit ayırırım, alışveriş falan yaparım derim.
Çocuğun annesi var, babası var ben olmasam da olur hiç değilse üzülmem yahu..

Çok kırıcı gerçekten..

yazık çocuğa ya 4 yaşında hala bezleniyor olmazki böyle.anne azcık ilgilense siz de size gelince destek verseniz hemen öğrenir aslında.

Bigun dedim eşime madem ben böyle kötü oluyrm ya sen erken geldiğin günler aliyim ilgilen yada beni anlamadan bana bagirma ozamanda nana ben asenin keyfin icin goremicekmiyim dedi ki ben keyfim demedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…