Bu şekilde devam etmeliyim değil mi zatem komuşsam bu şekilde davranıyorsun hoşuma gitmiyor deseö ne diyecek ki yok yanlış anladın yok öyle değil sıkıyor ama bir süre sonraEn iyisi iletişimi kesmek. Sessizce. O ulaşmaya çalışıncada geçiştirin . Anlasın szi.
Kendimi kötü hissettim yani artık. Çocuk değiliz neticede ve çamaşır asmak ne kadar aciliyet içerebilir ki. Tek kat giysisi var da hemen kurutup giymesi gerekmiyor neticede boş saçma sapan geldi banaBence böyle devam edip , mesafenizi koyun. Böyle tipler kinussaniz bile hem anlamaz hem de degmez
Bazi insanlar comert degildir. Calissaydi dahi odemezdi. Eee yardimsever degil, comert degil, konusurken keyif de almiyorsun. Neden arkadas kalasin ki, bir sey soylemeden bitsin.Bir gün buluştuk ve bana hesabı ödemeyeceksin bugün ben de 200 tl den fazla para var dedi ben de olsun sana lazım olur çalışmıyorsun dedim. Ben öderim dedim yok asla olmaz dedi. Kasaya gittik sonra ben tabi ben ödücem diye ısrar kıyamet yine. Sonra kasada hesapları ayrı ayrı ödücez dedi ayrı ayrı alın.
Kendi de aramaz zaten bana arattırır yok faturamı aştım yok sürem bitti ne biliyim tuhafBu arkadaşınızın numarasını telefonunuza "işi düştü" diye kaydedin
Çok bencil !
Mesela bu tarz insanlar şunu düiünnez dimi bu kız ne var ne yoksa ödedi hep bende bugün para var bugün ben de onunkini ödeyeyim ki bundan sonra yüzüm olsun hesabımı ödetirken diyeBazi insanlar comert degildir. Calissaydi dahi odemezdi. Eee yardimsever degil, comert degil, konusurken keyif de almiyorsun. Neden arkadas kalasin ki, bir sey soylemeden bitsin.
Bende de vardi iki tane böyle tipten ve cikardim gitti hayatimdan. Muhattap olma ve istediklerini onlara vermeyince zaten kendiliginden gider o.Kendimi kötü hissettim yani artık. Çocuk değiliz neticede ve çamaşır asmak ne kadar aciliyet içerebilir ki. Tek kat giysisi var da hemen kurutup giymesi gerekmiyor neticede boş saçma sapan geldi bana
Kendi de aramaz zaten bana arattırır yok faturamı aştım yok sürem bitti ne biliyim tuhaf
Nasıl mesela yazınca ben sana dönerim diyip dönmemek gibi miBen kullanıldığınızı düşündüm şahsen şuanda boşverin .
En iyisi sizde ona aynısını yapın ..
Aptal yerine koyuldum gibi hissettimBende de vardi iki tane böyle tipten ve cikardim gitti hayatimdan. Muhattap olma ve istediklerini onlara vermeyince zaten kendiliginden gider o.
Bana da çok keyfine göre davranıyor gibi geliyor aynen. Hatta kocam geldi kapatmam lazım der şak kapatır ben de sordum kocan gelse de konuşabilirsin diye kocamla aram bozuk bu aralar o gelince uyuma taklidi yapıyorum dedi saçma sapan. Saat 5 6 mesela akşamüstü. 5 6 da insan mı uyurAf edersiniz ama kullanıyor resmen !!
Mesafe koyun biraz yerini bilsin
Mesela bu tarz insanlar şunu düiünnez dimi bu kız ne var ne yoksa ödedi hep bende bugün para var bugün ben de onunkini ödeyeyim ki bundan sonra yüzüm olsun hesabımı ödetirken diye
Bana da çok keyfine göre davranıyor gibi geliyor aynen. Hatta kocam geldi kapatmam lazım der şak kapatır ben de sordum kocan gelse de konuşabilirsin diye kocamla aram bozuk bu aralar o gelince uyuma taklidi yapıyorum dedi saçma sapan. Saat 5 6 mesela akşamüstü. 5 6 da insan mı uyur
Yani ciddi asabım bozuldu artık. Böyle görüşmeyince daha iyi hissettim sanki.Seni maddi/manevi kullanan insandan uzak dur. Adamina gore deger ver. Boylece yipranmazsin.
Ben de yeni yeni akillaniyorum.
Zaten kendini yalnız hissettikçe canı sıkkın oldukça arıyor bence sadeceAa.. dengesiz mi nedir ?
Bu sizin ruh sağlığınızı da bozar !
Çağrı falan atarsa sizde aramayın uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?