Sebep açıklar mıydınız?

Ben sanirim acmamaya devam ederdim. Bir sure sonra anlar. Anlamazsa da acik acik konusurdum. Ne zaman ihtiyacin olsa ben hep sana vaktimi ayirdim tum islerimi birakip ama benim sana ihtiyacim oldugunda sen camasir sericem deyip 5 dakikani bana ayiramadin derdim. Sokaktaki herhanhi birine beni 5 dakika dinler misiniz derse dinler ama en yakin arkadasim en ihtiyacim oldugunda bana vaktini hic ayirmadi. Dostluk bu degildir. Bu yuzden artik bu arkadasliga devam etmenin gereksiz oldugunu dusunuyorum derdim.

Uzun uzun dusunup arkadasligimizin karsilikli olmadigina karar verdim. O yuzden arkadasligimizi bitirme karari aldim desen daha iyi sanki.

Yuzune de soyleme sadece yaz ve bitir.

Bence hatasını Israrla arıyorsa söyleyin.
Eğer aramayı kestiyse de sizde üstelemeyin. Aramayın.

Aslında böyle alışmış mesela aradığında yazdığında soğuksun sanki falan diyor ama hiç ben seni kırdım mı demiyor çok ilginç gerçekten

Uzun uzun dusunup arkadasligimizin karsilikli olmadigina karar verdim. O yuzden arkadasligimizi bitirme karari aldim desen daha iyi sanki.

Yuzune de soyleme sadece yaz ve bitir.
Gerçekten öyle mesela ben merkezde o ilçede oturuyor memlekette hep ben ilçeye giderdim görüşeceğimizde. Ben nasıl geleyim der hep. Bu da ilginç. Sanırıö hepsi birden gözüme batmaya başladı artık

Böyle davranan insanlar bunu bilerek mi yapar canımın istediği gibi davranayım diye yoksa artık böyle alıştığı için yaptıkları garip gelmiyor normal mi buluyorlar

Açık olmakta fayda var Konuşun bence.
Bana hakettiğim şekilde davranmadığını düşünüyorum şıknolmuyor böyle şeylwr. Gözümde değerliydin ama ben sende aynı düzeyde değilim. Yani bir çamaşır bulaşık ölim kakım meselesi olamaz bana saçma geliyor artık zaten hep bu şekilde tavırlarını tekrarlıyorsun biz bir süre uzak kalalım desem yeterince net mi sizce

Net bence

Vana böyle böyle yaptın birkaç kez sana hafif kırıldım ve bu duruma üzüldüm de.

Net bence

Vana böyle böyle yaptın birkaç kez sana hafif kırıldım ve bu duruma üzüldüm de.
En kötüsü ne biliyır musunuz her zaman ilgilendiğim için onunla şu an şaşırdı bence. Yani hiç kendinin hatalu tavırları olabileceği aklından bile geçmiyordur ve eminim canı sıkıldığından konuşacak birini aradığından yapıyor biraz da

Sebep belirtmezseniz ısrarla arayacak hatta sonunda size karşı çirkefleşecek gibi bir havası var kadının.
Bence birbirinize aynı şekilde değer vermediğinizi belirten bir açıklama yapın.
Kullanıyor sizi malesef.

Ayrıca çalışmıyor diye sürekli hesap ödemeniz de çok saçma.
Beş parasız gezmiyordur öyle değil mi?
Biri benim çalışmadığımdan dem vurup hesabımı ödemeye kalksa,hem de bunu hep yapsa çok arıza çıkarırım.
Demekki kadın o kadar önemsemiyor,ben yoluma bakarım diyor..
Size hiçbir katkısı olmayan biri bu,arkadaş denmez.....

Bu tip insanları çok iyi bilirim. Aşırı bencil olurlar.

Sizin de dikkatinizi çekti sanırım bugün ben de çok para var diyip de ayrı ayrı alın demek ayıp bence. Çok ayıp hem de. Krşke param var demeseydi gene ben ödeseyedim kırıcı olmazdı. Ayrıca söylediğinizde doğru eşi çalışıyor neticede.

Bu tip insanları çok iyi bilirim. Aşırı bencil olurlar.
Ben de oyuncak değilim yani. Canın sıkılımca ara anlat anlat pardon arama dakikam yok diyip arat kendini. Kafana esince kapat bulaşıktı çamaşırdı çok sabırlı bir insanımdır normalde ve iyiniyetimi korumaya çalışırım ama bu sefer bitti iyiniyet falan kalmadı

Mesafe koy arana en iyisi bu kişiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…