- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
Benimde böyle bir arkadaşım vardı birşeyi olsun eşiyle görümcesiyle anlatır anlatırdı..Nasıl mesela yazınca ben sana dönerim diyip dönmemek gibi mi
Zaten kendini yalnız hissettikçe canı sıkkın oldukça arıyor bence sadece
Ya bir de ben şuna çok sinirlendim insan 5 dk da muhabbet edebilir 50 dk da. Yani ama şak diye kapatmak hoş değil ve ısrarla seni arıcam diye neden yalana gerek var? Hep böyle yapar görüşürüz de kapat yani. Bir de 1 saate seni arıcam falan der. Açıkça da sordum neden böyle söylütorsun ki dedim aramayacaksın zaten çok problem de değil. Yok yok olur mu mutlaka arıcam. Saçma geldi iyice. Ben artık kendi içini boşaltıyor sonra da konuşmayı bitiriyor diye düsiiünüyorımBöyle bir arkadaşla ilişkimi bir kaç gün önce bitirdim.Ben yazmasam işi düşmedikçe yazmazdı.Yazınca da mutlaka anlatacak derdi vardır ama ben anlatınca laf sürekli değişir...Bir ara hiç yazmayayım dedim.Tam 85 gün yazmadı.Önce bir durum iletisiyle imalı bir şeyler yazdım genele.Bir kaç gün sonra da çok yüz göz olmamak adına açık açık söylemedim ama "artık kimseyle görüşmek istemiyorum"dedim. "Zaten kaç zaman olmuş konuşmayalı,bir boşluk olmadığına göre senin için sıkıntı olmaz "dedim. "Allah şahittir ki benim için yerin çok farklı" diyor.(Bari Allah'ı karıştırma,tövbe tövbe)İnsanların sözlerine değil de davranışlarına göre karar vereli uzun zaman oluyor... Hiç acımam böylelerine.Bunlar hayatınızda siz iyi olduğunuz için varlar.Onlar iyi olduğundan değil...
Aynısı bu da.Benimde böyle bir arkadaşım vardı birşeyi olsun eşiyle görümcesiyle anlatır anlatırdı..
İş yaparken çamaşır asarken sırf kapatmıyım anlatıcak kimsesi yoktur belki diye kulaklık takar öyle konuşurdum saatlerce ben arayınca aaayy kapatmam gerekiyor der kapatırdı ( şuanda görüşmüyorum )
Etik gelmiyor böyle davranışlar senin gösterdiğini kadar karşı tarafında göstermesi gerekiyor bence biraz özen yoksa neresinde bunun arkadaşlık ..
Hesap konusunda zaten büyük ayıp etmiş.
Bmyle görüşmeyince hiç sinirim de bozulmadı sanki iyi olduAçma !
Kocasının arkasına saklanan tiplerden
Işine gelmeyince "kocam geldi" hasss!!!
Belki öyle demese sizi elinde tutamayacağını düşünüyor.Ya da vicdanı da yanlış yaptığını söylüyor ve suçluluk psikolojiyle savunma mekanizması kullanıyor.Her halükarda çok sinir bozucu.Ya bir de ben şuna çok sinirlendim insan 5 dk da muhabbet edebilir 50 dk da. Yani ama şak diye kapatmak hoş değil ve ısrarla seni arıcam diye neden yalana gerek var? Hep böyle yapar görüşürüz de kapat yani. Bir de 1 saate seni arıcam falan der. Açıkça da sordum neden böyle söylütorsun ki dedim aramayacaksın zaten çok problem de değil. Yok yok olur mu mutlaka arıcam. Saçma geldi iyice. Ben artık kendi içini boşaltıyor sonra da konuşmayı bitiriyor diye düsiiünüyorım
Bmyle görüşmeyince hiç sinirim de bozulmadı sanki iyi oldu
Evet 5 yaşında çocuk kandırır gibiBelki öyle demese sizi elinde tutamayacağını düşünüyor.Ya da vicdanı da yanlış yaptığını söylüyor ve suçluluk psikolojiyle savunma mekanizması kullanıyor.Her halükarda çok sinir bozucu.
Çok erkenden yapsam daha iyi olurdu hatta. Ama hep yok yanlış düşünüyorsun yok işim oluyordu yok kocam vardı vs gb saçma şeyler benim işim yoğun baya ama öğle arasında bile onu arardım derdi olunca mutsuz olunca gereksizmiş sankiOh miss !
Kafa pırıl pırıl
Çok erkenden yapsam daha iyi olurdu hatta. Ama hep yok yanlış düşünüyorsun yok işim oluyordu yok kocam vardı vs gb saçma şeyler benim işim yoğun baya ama öğle arasında bile onu arardım derdi olunca mutsuz olunca gereksizmiş sanki
Hic öyle düsünme. Sen iyilik yapip denize atmissin sayAptal yerine koyuldum gibi hissettim
Belki de öyleHangi arkadaş?konuda bir arkadas gormedim ben
Ben de iyiniyetimin tükendiğini anladımTelefon olayi cok ayıp, hesap olayı daha bir ayıp. Anlattığınız ben sindiremedim.
İnsan kendini kötü hissediyorHic öyle düsünme. Sen iyilik yapip denize atmissin say
Öylesi daha iyi olacak kesinOlsun bundan sonra sende ona göre davranır
Mesafeni korursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?