Sebep açıklar mıydınız?

Böyle bir arkadaşla ilişkimi bir kaç gün önce bitirdim.Ben yazmasam işi düşmedikçe yazmazdı.Yazınca da mutlaka anlatacak derdi vardır ama ben anlatınca laf sürekli değişir...Bir ara hiç yazmayayım dedim.Tam 85 gün yazmadı.Önce bir durum iletisiyle imalı bir şeyler yazdım genele.Bir kaç gün sonra da çok yüz göz olmamak adına açık açık söylemedim ama "artık kimseyle görüşmek istemiyorum"dedim. "Zaten kaç zaman olmuş konuşmayalı,bir boşluk olmadığına göre senin için sıkıntı olmaz "dedim. "Allah şahittir ki benim için yerin çok farklı" diyor.(Bari Allah'ı karıştırma,tövbe tövbe)İnsanların sözlerine değil de davranışlarına göre karar vereli uzun zaman oluyor... Hiç acımam böylelerine.Bunlar hayatınızda siz iyi olduğunuz için varlar.Onlar iyi olduğundan değil...

Nasıl mesela yazınca ben sana dönerim diyip dönmemek gibi mi
Benimde böyle bir arkadaşım vardı birşeyi olsun eşiyle görümcesiyle anlatır anlatırdı..
İş yaparken çamaşır asarken sırf kapatmıyım anlatıcak kimsesi yoktur belki diye kulaklık takar öyle konuşurdum saatlerce ben arayınca aaayy kapatmam gerekiyor der kapatırdı ( şuanda görüşmüyorum )
Etik gelmiyor böyle davranışlar senin gösterdiğini kadar karşı tarafında göstermesi gerekiyor bence biraz özen yoksa neresinde bunun arkadaşlık ..
Hesap konusunda zaten büyük ayıp etmiş.

Ya bir de ben şuna çok sinirlendim insan 5 dk da muhabbet edebilir 50 dk da. Yani ama şak diye kapatmak hoş değil ve ısrarla seni arıcam diye neden yalana gerek var? Hep böyle yapar görüşürüz de kapat yani. Bir de 1 saate seni arıcam falan der. Açıkça da sordum neden böyle söylütorsun ki dedim aramayacaksın zaten çok problem de değil. Yok yok olur mu mutlaka arıcam. Saçma geldi iyice. Ben artık kendi içini boşaltıyor sonra da konuşmayı bitiriyor diye düsiiünüyorım

Aynısı bu da.

Belki öyle demese sizi elinde tutamayacağını düşünüyor.Ya da vicdanı da yanlış yaptığını söylüyor ve suçluluk psikolojiyle savunma mekanizması kullanıyor.Her halükarda çok sinir bozucu.

Evet 5 yaşında çocuk kandırır gibi

Olsun bundan sonra sende ona göre davranır
Mesafeni korursun canım

Telefon olayi cok ayıp, hesap olayı daha bir ayıp. Anlattığınız ben sindiremedim.

Hesabı ödemek istemiş, siz çok ısrar etmişsiniz, demek ki o da bozulmuş ve ayrı ödeyelim demiş

e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…