Haklısınız zaten kısa süre de olsa şu an görüşmeyince üzülmedim ve asabım da bozulmamış oldıMesafe koy arana en iyisi bu kişiyle
Yani...Sizin de dikkatinizi çekti sanırım bugün ben de çok para var diyip de ayrı ayrı alın demek ayıp bence. Çok ayıp hem de. Krşke param var demeseydi gene ben ödeseyedim kırıcı olmazdı. Ayrıca söylediğinizde doğru eşi çalışıyor neticede.
Ben onun iççn zaman geçirdiği bir şeyim sadece değil mi böyle hissettimBu insan arkadaş değil dost hiç değil haberiniz olsun.Benim en yakın kız arkadaşım böyleydi ben derdini dinlerdim saatlerce ben aradığımda ilk cümlemden sonra kendi derdini anlatmaya başlardı.Tamam bazı insanları seviyoruz arkadaşız dostuz ama bu insanın sana faydası ne? Bunu bir düşün yanş hayatına getirisi mi var yoksa götürüsü daha mı çok? Bence yavaş yavaş aramalarını açmayın sizi kullanıyor
Ya anlattığınız kadarıyla ben öyle algıladım.Çokta güvenip sırrınızı da vermeyin nolur nolmazBen onun iççn zaman geçirdiği bir şeyim sadece değil mi böyle hissettim
Bir ara 10 gün kadar morali çok bozuktu sabah öğlen ve akşam olmaknüzere günde 3 saat onla konuştuğumu telkin ettiğimi biliyorum ben annemle bile bu kadar konuşmam gin içşndeYani...
Madem ekstra parası var bir kere de o ödeseydi sizin hesabınızı.
Hani bunca zaman sizin yaptığınıza karşın jest yapsaydı.
Para mevzuları olsun, dertleşmeler paylaşımlar olsun hep tek taraflı.
Kullanma söz konusu işte,ne yazıkki...
Bir sürü sırrım var onda. Bunları etrafla paylaşır mı gerçekten ben yapmam mesela biriyle iletişimi kessem bileYa anlattığınız kadarıyla ben öyle algıladım.Çokta güvenip sırrınızı da vermeyin nolur nolmaz
Şimdi onu ben bilemem siz tanıyorsunuz bendie demem mesela ama bazı insanlar diyebilir nası bir insan bilemiyorum ki ?Bir sürü sırrım var onda. Bunları etrafla paylaşır mı gerçekten ben yapmam mesela biriyle iletişimi kessem bile
Bencil de ondan.Aslında böyle alışmış mesela aradığında yazdığında soğuksun sanki falan diyor ama hiç ben seni kırdım mı demiyor çok ilginç gerçekten
Valla bu kısım kırıcı gelmedi o ödemek istemiş siz izin vermeyince size yük olmamak için en azından kendisininkini ödemiş.uluştuğumuzda da zaten maddiyatçı biri değilim hep hesabını öderim asla elini cebine attırmam çalışmıyor çünkü. Bir gün buluştuk ve bana hesabı ödemeyeceksin bugün ben de 200 tl den fazla para var dedi ben de olsun sana lazım olur çalışmıyorsun dedim. Ben öderim dedim yok asla olmaz dedi. Kasaya gittik sonra ben tabi ben ödücem diye ısrar kıyamet yine. Sonra kasada hesapları ayrı ayrı ödücez dedi ayrı ayrı alın. Bir zoruma gitti. Yani ben anlam veremedim. Ayıp gibi geldi bana. Onca zaman ödüyorum gene öderim ama kırıcı değil mi?
Öyle galiba.Bencil de ondan.
Ne dedi peki farkında değildim mi dediaynısını yapan bır arkadaşım vardı.bır ıkı ay aramadım. msj attı sen hiç aramıyosun diye.tam konun ortasında şak dıye teli yuzume kapatıyorsun çocuğum olduğum halde ben yapmıyorum bunu sana saygısızlık gıbı gelıyor dedım.sonra yapmadı bıdaha ızın ısteyerek kapatıyor şimdi geçiştirmıyor.bıdaha kahve içmezsiniz.düşüncelibiri değil belliki.mesafe koyma zamanı sanki
Geçiştirilmek kötü bir duygu. Uzaklaştı kalbim artıkDurustce soyleyebilirsiniz
Sen aradiginda ben her seye ragmen musait olabiliyorum ama sen beni hic dinlemiyorsun doncem diyip donmuyorsun ben de araya mesafe koymak istedigini dusundum mantikli da buldum kendimi geri cektim diyebilirsiniz
Dan diye iletisim kesmek ya da sen cikarcisin diye yuzune vurmak sizi vicdanen rahatsiz eder ve bence insan gibi konusmaktansa bunlara gerek yok
Bence ona birşey söylemeyin sadece tempoyu yavaşlatın.Şöyle yapabilirsiniz sizi aradığında açmayın 2 saat sonra mesaj atın cnm aramışsın sessizdeydi,şarjdaydı vs deyin, konuşurken fazla uzattığı zaman kapatmam gerekiyor deyin ve sizde kapatın .Böyle yavaş yavaş soğuyacak zaten .Bu şekilde devam etmeliyim değil mi zatem komuşsam bu şekilde davranıyorsun hoşuma gitmiyor deseö ne diyecek ki yok yanlış anladın yok öyle değil sıkıyor ama bir süre sonra
Fikriniz çok mantıklı ama artık sesini duyasım yokBence ona birşey söylemeyin sadece tempoyu yavaşlatın.Şöyle yapabilirsiniz sizi aradığında açmayın 2 saat sonra mesaj atın cnm aramışsın sessizdeydi,şarjdaydı vs deyin, konuşurken fazla uzattığı zaman kapatmam gerekiyor deyin ve sizde kapatın .Böyle yavaş yavaş soğuyacak zaten .
Fikriniz çok mantıklı ama artık sesini duyasım yokBence ona birşey söylemeyin sadece tempoyu yavaşlatın.Şöyle yapabilirsiniz sizi aradığında açmayın 2 saat sonra mesaj atın cnm aramışsın sessizdeydi,şarjdaydı vs deyin, konuşurken fazla uzattığı zaman kapatmam gerekiyor deyin ve sizde kapatın .Böyle yavaş yavaş soğuyacak zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?