Sebep açıklar mıydınız?

Yani...
Madem ekstra parası var bir kere de o ödeseydi sizin hesabınızı.
Hani bunca zaman sizin yaptığınıza karşın jest yapsaydı.
Para mevzuları olsun, dertleşmeler paylaşımlar olsun hep tek taraflı.
Kullanma söz konusu işte,ne yazıkki...

Bu insan arkadaş değil dost hiç değil haberiniz olsun.Benim en yakın kız arkadaşım böyleydi ben derdini dinlerdim saatlerce ben aradığımda ilk cümlemden sonra kendi derdini anlatmaya başlardı.Tamam bazı insanları seviyoruz arkadaşız dostuz ama bu insanın sana faydası ne? Bunu bir düşün yanş hayatına getirisi mi var yoksa götürüsü daha mı çok? Bence yavaş yavaş aramalarını açmayın sizi kullanıyor

Ben onun iççn zaman geçirdiği bir şeyim sadece değil mi böyle hissettim

Bir ara 10 gün kadar morali çok bozuktu sabah öğlen ve akşam olmaknüzere günde 3 saat onla konuştuğumu telkin ettiğimi biliyorum ben annemle bile bu kadar konuşmam gin içşnde

Ben olsam birsey soylemem. Sadece uzaklasirim. Zaten o hatasini anlar kasıtlı yapıyorsa

Valla bu kısım kırıcı gelmedi o ödemek istemiş siz izin vermeyince size yük olmamak için en azından kendisininkini ödemiş.

aynısını yapan bır arkadaşım vardı.bır ıkı ay aramadım. msj attı sen hiç aramıyosun diye.tam konun ortasında şak dıye teli yuzume kapatıyorsun çocuğum olduğum halde ben yapmıyorum bunu sana saygısızlık gıbı gelıyor dedım.sonra yapmadı bıdaha ızın ısteyerek kapatıyor şimdi geçiştirmıyor.bıdaha kahve içmezsiniz.düşüncelibiri değil belliki.mesafe koyma zamanı sanki

Ne dedi peki farkında değildim mi dedi

Durustce soyleyebilirsiniz
Sen aradiginda ben her seye ragmen musait olabiliyorum ama sen beni hic dinlemiyorsun doncem diyip donmuyorsun ben de araya mesafe koymak istedigini dusundum mantikli da buldum kendimi geri cektim diyebilirsiniz
Dan diye iletisim kesmek ya da sen cikarcisin diye yuzune vurmak sizi vicdanen rahatsiz eder ve bence insan gibi konusmaktansa bunlara gerek yok

Geçiştirilmek kötü bir duygu. Uzaklaştı kalbim artık

Bu şekilde devam etmeliyim değil mi zatem komuşsam bu şekilde davranıyorsun hoşuma gitmiyor deseö ne diyecek ki yok yanlış anladın yok öyle değil sıkıyor ama bir süre sonra
Bence ona birşey söylemeyin sadece tempoyu yavaşlatın.Şöyle yapabilirsiniz sizi aradığında açmayın 2 saat sonra mesaj atın cnm aramışsın sessizdeydi,şarjdaydı vs deyin, konuşurken fazla uzattığı zaman kapatmam gerekiyor deyin ve sizde kapatın .Böyle yavaş yavaş soğuyacak zaten .

Fikriniz çok mantıklı ama artık sesini duyasım yok

Fikriniz çok mantıklı ama artık sesini duyasım yok

E siz her şeyin bilincindesiniz. Böyle arkadaş olmaz ki. Siz kaç kere şans vermişsiniz sonuçta. Bağınızı koparın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…