- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Ben de pek anlamadım verdim mi vermedim mi, regl oldum ödem var galiba vücudumda.. Umarım öyledir
Ya ben de cok çekirdek yedim günlerdir bol tuzlu, onun disinda da tuzu fazla kullaniyorum odem yapti gerçekten de :)
30 TEMMMUZ CUMARTESİ
Miyav_su
C cranial
brunettee
incesaz3506
@Dilakzn
T turkuaz86
leila
B bitufully
@Baharherbahardiyetyapar
@_Nun_
Elisya
sss35
Feministka 20. Gün
C cerulean
L Lalalala1 - 3. gün
Şekersiz çok zorlanıyorum kızlaarr40 yıl tuzlu yemesem aklıma bile gelmez ama tatlı yememek beni çok zorluyor. Alternatif olarak neler yiyosunuz?
Muzu dilimleyip süte atıyorum çok güzel oluyor
Ben de bugün bi tarif denedim sizinle paylaşayım. 2 yk yulafın içine 1 çay bardağı süt atıyoruzz, sonra tarçın ve üzüm atıp kaynatıyoruz. azcık da bal ekliyoruz pudingg oluyorr:) tadı da gayet yerindeydi tavsiye ederim.
Evet ödemdir ama dikkat et çekirdek çok yağlı..
Bu arada 20 günde 2.3 kg vermişim.. 56.9 dan 54.6 ya düşmüşüm ki regl daha bugün bitti.. Bittikten sonra bile 3 gün ödem oluyormuş vücutta, bakalım 3 gün sonra kaç kg çıkarım..
GünaydınlarDün sabah tartıldığımda 60.8 gelmiştim önceki gün fazla kaçırmıştım tatlıyı,orucumu bozmuştum Bu sabah tartıda 60.1 gördüm Kahvaltım hafifti bi tek avuçiçi kavurma yedim o pişmanlığım var bakalım kalori hesabıyla güne devam ediyorum sizde durumlar nasıl
Ben de bugün bi tarif denedim sizinle paylaşayım. 2 yk yulafın içine 1 çay bardağı süt atıyoruzz, sonra tarçın ve üzüm atıp kaynatıyoruz. azcık da bal ekliyoruz pudingg oluyorr:) tadı da gayet yerindeydi tavsiye ederim.
Öylemiydi yaa 1 gün yazamadim ama 20.gün diye hatırlıyorumsss35 seninde 21. Gun degil miydi bugun :)
Hakketende 21 gün olmus benim de yahu ama tatli istegim azalmadi benim tam tersine şu sıralar acayip canim istiyo hurmayla incirle idare etmeye calisiyorum bu arada 2.300 gitti benden vücut belli bi beslenmeye alisinca kilo verme duruyo sanirim ya rin farkli bi diyet listesine basliycam 59 u ucundan da olsa göreyim artik kafaya taktimsss35 seninde 21. Gun degil miydi bugun :)
Hakketende 21 gün olmus benim de yahu ama tatli istegim azalmadi benim tam tersine şu sıralar acayip canim istiyo hurmayla incirle idare etmeye calisiyorum bu arada 2.300 gitti benden vücut belli bi beslenmeye alisinca kilo verme duruyo sanirim ya rin farkli bi diyet listesine basliycam 59 u ucundan da olsa göreyim artik kafaya taktim
Elisya kesinlikle. ölçülü yeseydik 4 kilo giderdi bence ödemle beraber. Senin 3 olmuştur. Aslinda cok dikkat etmeden 3 haftada 3 kilo tamamen şekeri kesmenin avantajı ve normal. Haftada yarım ya da 1 kilo olmali zaten sanırım.
Gerçekten öyle, bu verilen kilonun yağdan olduğunu düşünüyorum yani kalıcı bi şekilde verdik bence.. Yani inşallah öyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?