Şeker Orucu Hedef:21

Ya ben de cok çekirdek yedim günlerdir bol tuzlu, onun disinda da tuzu fazla kullaniyorum odem yapti gerçekten de :)

Evet ödemdir ama dikkat et çekirdek çok yağlı..

Bu arada 20 günde 2.3 kg vermişim.. 56.9 dan 54.6 ya düşmüşüm ki regl daha bugün bitti.. Bittikten sonra bile 3 gün ödem oluyormuş vücutta, bakalım 3 gün sonra kaç kg çıkarım..

GünaydınlarDün sabah tartıldığımda 60.8 gelmiştim önceki gün fazla kaçırmıştım tatlıyı,orucumu bozmuştumBu sabah tartıda 60.1 gördümKahvaltım hafifti bi tek avuçiçi kavurma yedim o pişmanlığım var bakalım kalori hesabıyla güne devam ediyorum sizde durumlar nasıl

Muzu dilimleyip süte atıyorum çok güzel oluyor

Ben de bugün bi tarif denedim sizinle paylaşayım. 2 yk yulafın içine 1 çay bardağı süt atıyoruzz, sonra tarçın ve üzüm atıp kaynatıyoruz. azcık da bal ekliyoruz pudingg oluyorr:) tadı da gayet yerindeydi tavsiye ederim.

Benimde yarın son günüm kızlar. Son bir kaç gündür çok zorlandım ama yarıda bırakırsam tüm emeklerime yazık olur diye sabrettim. Yalnız ben diyet yapmadım. Doyana kadar her şeyden yedim. Buna pilav, makarna ve ekmekte dahil. Spor yapmadım. Buna rağmen 2,5 kilo verdim. Sadece tatlı ve paketli ürün yani içinde glikoz ve fruktoz şurubu olan şeyleri yemedim. Canım tatlı istediğinde buzluğa attığım muzu yedim aynı dondurma gibi tavsiye ederim. Pzt kan tahlili yaptırdıktan sonra tatlı yiyecem ve umarım tatlı yeme alışkanlığım azalmış olur

Bal yasak değil mi

Ben de bugün 20 gun once giydigimde cok dar gelen bir badiyi denedim sıkmıyor artık en azından giyebiliyorum artik işe yaramis

Yulaf lapasını severim ben de. İçine muz koyuyorum güzel oluyor :) seker orucundan önce de bir tatlı kaşığı fındık ezmesi koyuyordum

sss35 seninde 21. Gun degil miydi bugun :)
Hakketende 21 gün olmus benim de yahu ama tatli istegim azalmadi benim tam tersine şu sıralar acayip canim istiyo hurmayla incirle idare etmeye calisiyorum bu arada 2.300 gitti benden vücut belli bi beslenmeye alisinca kilo verme duruyo sanirim ya rin farkli bi diyet listesine basliycam 59 u ucundan da olsa göreyim artik kafaya taktim

Cok kilo gitmiyor evet ama incelme oluyor bence biraz :) ben de farklı diyetlerle destekleyecegim kendimce benim canım deli gibi tatlı çekmiyor artik eskisi gibi kirk yilda bir ama yine de uzatacagim biraz iyice unutsun beyin :)

30 TEMMMUZ CUMARTESİ

Miyav_su
C cranial
brunettee
incesaz3506
@Dilakzn
T turkuaz86
leila
B bitufully
@Baharherbahardiyetyapar
@_Nun_
Elisya 21. Gün
sss35 20.gün
Feministka 21. Gün
C cerulean 13. gün
L Lalalala1

21. Gün biterr.. 1 kez yanlışlıkla arkadaşımın şekerli kahvesini içtim, bir kez de çok aç olduğum ve o an yiyecek başka bir şey bulamadığım için (piknikteydik cips filan vardı) sigara böreği yedim.. Regl dönemime denk geldiğinden net bi şekilde kaç kg gittiğini 2 gün sonra söylerim.. Bu halimde bile 2.3 kg gitti.. Tatlı isteğim azaldı, reglken deli gibi canım tatlı çekti ama sonra geçti.. Şu an buzdolabı çikolata dolu, ama umrumda değil çok şükür.. Eskiden hepsini bitirmeden rahat etmezdim.. Beklediğim efsanevi kilo vermeyi göremedim, kalorinin çoğunu paket gıdadan aldığım için onlar azalınca çok zayıflarım sanıyordum ama beni bu 21 günde batıran kuruyemişi abartmam oldu.. Daha ölçülü yeseydim bence daha da zayıflayabilirdim.. Gerçi dediğim gibi şu an tartı sonucu yanlış olabilir, 2 -3 sonra tekrar tartılıp yazarım.. Bu hafta da şeker orucuna devam etmek istiyorum ama belli de olmaz.. Haftaiçi en az 1 gün muz süt detoksu yapmayı düşünüyorum bi de.. Bakalımm hızla zayıflamam lazım, ailemin yanına gitmeme 5 gün kaldı beni görünce çook şaşırsınlaar

Elisya kesinlikle. ölçülü yeseydik 4 kilo giderdi bence ödemle beraber. Senin 3 olmuştur. Aslinda cok dikkat etmeden 3 haftada 3 kilo tamamen şekeri kesmenin avantajı ve normal. Haftada yarım ya da 1 kilo olmali zaten sanırım.

Gerçekten öyle, bu verilen kilonun yağdan olduğunu düşünüyorum yani kalıcı bi şekilde verdik bence.. Yani inşallah öyledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…