Şeker Orucu Hedef:21

Canım bravo inşallah artık böyle düzenli gider beslenmen
Sırf şekeri kesmekle olmuyor
-dediğin gibi ölçülü yemek benim de her zaman başaramadığım şey
- akşamı mümkün mertebe çok ama çok hafif tutmak
- ne kadar hareket / fiziksel aktivite var vs
- meyve hurma vs de kilo vermeyi engelliyor süt bile insülin salgılattıkları için
- Şeyda nın muz süt detoksu işe yarıyor orası ayrı (birazda kalori kısıtladığı için)

naptınız kızlar.. benim 21 gün bitti hala şekerli bi şey yemedim ama onun dışında baya bi şeyler yedim.. bu ara iştahlıyım maalesef.. ama bugün şu saate kadar sadece 1 muz 1 elma yedim, 1 de sütlü kahve.. canım tuzlu bi şeyleristiyor.. ama bugün çok az kalori almayı düşünüyorum.. dün 2500 e ulaşmış olabilirim

Bende 21 günü bitirdim kızlar. Ve bir lokma yurt dışından gelen çikolatadan yedim. Çok tatlı gelir Canım yemek istemez diye bir umudum vardı ama olmadı. Eski ben olsam yani 21 gün önceki ben tüm kutuyu yerdim. Kendimi frenledim bu sefer.
Yarın tekrar 21 güne başlıycam kısmetse. Bakalım bunun sonunda belki tatlıdan tamamen uzaklaşırım

merhaba merhabaa.. listeye kendimi eklemiyorum artık ama devam ediyorumben, cuma günü ailemin yanına gidicem yani bi 3 hafta dikkat edemem sanırım, dikkat ederim dekaçamaklar olur.. ama döndüğümde şeker orucuna devam etmek istiyorum, buralarda olucam yani.. başlığımız canlı kalsıınn

şeker orucumu bugün bozdum, 25. günümdü.. 25 gün sonra ilk kez çikolata yedim.. hem de koca bir paket.. ve hiç canım çekmiyorken.. çok kötü hissediyorum kendimi, bu kadar zararlı bi şeyi nasıl yerim ya.. litrelerce limonlu su içmek istiyorum şimdi sanki etkisini hafifletebilirmişim gibi.. belki biraz hafifletir.. çoook üzgünüm

Elisya canım neden oldu ki böyle? Bırak olanı önündeki maçlara bak

Bana göre şeker bir uyuşturucu.. Ne karın doyuruyor sürekli yeme isteği ...

Caniniz sekerli seyler istediginde yarim litre hatta cok fazla istiyorsa bir litre sut icin. garanti veriyorum ne tatli istegi ne yemek istegi kalmayacak hatta yasama istegi bile kalmiyor.:)Bende yeniden diyetime basladim sut en buyuk yardimcim ve tatli -seker konusunda adeta savas veriyorum :

Meşhur pastaları var sacher pastası tadına baksam mı pazar dönmeden önce değer mi burada onurumu gururumu beş paralık etmeye söz verdim 21 gün şeker yok diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…