Olur ben deniyorum ama bazı bazı fire veriyorum :) yine başlayalım istersenCanm acaba şekersiz tatlisiz bir hayata geçsek bize gebe kalmak icin yardmci olur mu ? Aklima takildi olabilir mi acaba?H M
Baslayalim canm ya . Dun baklavaları goturdum az evvel sekerli turk kahvesi içtim bazen cikolataya dadaniyorum bir dur demem lazım bu ay cok dikkatli beslenmek istiyorum. Cayi kahveyi sekersiz icmek, cikolata ve tatli türevlerine ara vermek istiyorum. Bence yapabilirim. Tatli krizi tutarsa badem findik ceviz ile gideririm. Hurma da yiyebilirim ama o da tatli anca cok zora girersem yerim bir tane baska ne yapabilirizOlur ben deniyorum ama bazı bazı fire veriyorum :) yine başlayalım istersen
Aynen aynen amaç o zaten..Baslayalim canm ya . Dun baklavaları goturdum az evvel sekerli turk kahvesi içtim bazen cikolataya dadaniyorum bir dur demem lazım bu ay cok dikkatli beslenmek istiyorum. Cayi kahveyi sekersiz icmek, cikolata ve tatli türevlerine ara vermek istiyorum. Bence yapabilirim. Tatli krizi tutarsa badem findik ceviz ile gideririm. Hurma da yiyebilirim ama o da tatli anca cok zora girersem yerim bir tane baska ne yapabiliriz
Amac kilo falan degil sadece vucudu sekerden arindirmak
Bugün baslayalim 1 hafta bakalm dayanirsak devam ederiz haftaya bugun ödül olarak birsey belirleriz fazlaya kacmadanAynen aynen amaç o zaten..
Bırakırsan döverimzaman belirleyelim önce
Kaç gün olsun mesela
Valla yaparsak bana da çok iyi olur iyi hortlattin konuyu bakBugün baslayalim 1 hafta bakalm dayanirsak devam ederiz haftaya bugun ödül olarak birsey belirleriz fazlaya kacmadancay ve kahve tatlisiz deliririm ama hersey bebe icin alisacaz artk
Tamda bat günüm adet olmayi bekliyorm bunu atlatirsam varya bir daha asla eskisi gibi olmamValla yaparsak bana da çok iyi olur iyi hortlattin konuyu bak
Tamam yarın başlıyoruz kısmetse öyleyse bugün serbestsin
Pazar gecesi itibari ile pazartesi açlık da yapalim mi ?1.gün Bugün 12:00 den yarin sabaha kadar açlık yapacagim. Yani 18 saatlik açliktan sonra yeni duzenime başlayacaģim.
Tamm bugün ye ben yine yemem ama tatlı bile yapmadim bugünTamda bat günüm adet olmayi bekliyorm bunu atlatirsam varya bir daha asla eskisi gibi olmamtamam yarin 1. Gun sayariz 2 dilim baklavam cope gitmesin he
Yapalım kız benim kafadansin hePazar gecesi itibari ile pazartesi açlık da yapalim mi ?
Yemicem aksam canim cekerse yerim ama yemicem bence herhaldeTamm bugün ye ben yine yemem ama tatlı bile yapmadim bugün
Yarın noo şugaaaar
Baklavanın tekini benm yerime ye :F
Bence yeme başlayacağım dediğin an başla çizelge yapalım takvim ona işaretleriz hergun ben ayarliyimYemicem aksam canim cekerse yerim ama yemicem bence herhalde
Yavrum bu açlık azimsanacak bir durum değil burda millet hastanelere yatip yapıyor kilo icin saglik icin vs. Bizde yapakYapalım kız benim kafadansin he
Tamm bı o gün gelsin de inşallah ayarlayalimYavrum bu açlık azimsanacak bir durum değil burda millet hastanelere yatip yapıyor kilo icin saglik icin vs. Bizde yapakpazar 7 den itibarenn hic bisey yenilmeyecek. Pazartesi iftarda bor dak su içilecek sali sabahi meyve suyu yada limonlu su ile oruc acilacak. O gun salata ve bol bol meyve suyi vs tüketicez. Okey misin gülüm
Cumartesi gidip taze mandalina portakal falan alalim. Bir de greyfurt al bi kac tane zatem büyük bir meyve fazlasina gerek yok. hic sevmem acimsi bir tadi var ama onu suya sıkıp icelim limon ile varya şifa deposu.Tamm bı o gün gelsin de inşallah ayarlayalim
Tamm canisi benimde almam lazım ama greyfurt bulurmuyim burda bilmiyorum canım hepsi var ama oda varsa alırım bende inşallah. Meyvem kalmadı zaten almam lazmCumartesi gidip taze mandalina portakal falan alalim. Bir de greyfurt al bi kac tane zatem büyük bir meyve fazlasina gerek yok. hic sevmem acimsi bir tadi var ama onu suya sıkıp icelim limon ile varya şifa deposu.
Bulursan alirsin yoksa da limon var zaten. Suya sıkıp icmek iyi olir hani meyve suyu yerine onu kullanırız. Makinen varsa taze de sikabilirsin havuc da al bak boyle beraber yaparsak daha motive oluruzTamm canisi benimde almam lazım ama greyfurt bulurmuyim burda bilmiyorum canım hepsi var ama oda varsa alırım bende inşallah. Meyvem kalmadı zaten almam lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?