Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
12.gun devam ediyoruz
bugun niyetliyim dün gece sut ictim ceviz yedim.

Canm acaba şekersiz tatlisiz bir hayata geçsek bize gebe kalmak icin yardmci olur mu ? Aklima takildi olabilir mi acaba? H M

Reactions: H M
Olur ben deniyorum ama bazı bazı fire veriyorum :) yine başlayalım istersen
Baslayalim canm ya . Dun baklavaları goturdum az evvel sekerli turk kahvesi içtim bazen cikolataya dadaniyorum bir dur demem lazım bu ay cok dikkatli beslenmek istiyorum. Cayi kahveyi sekersiz icmek, cikolata ve tatli türevlerine ara vermek istiyorum. Bence yapabilirim. Tatli krizi tutarsa badem findik ceviz ile gideririm. Hurma da yiyebilirim ama o da tatli anca cok zora girersem yerim bir tane baska ne yapabiliriz

Amac kilo falan degil sadece vucudu sekerden arindirmak

Aynen aynen amaç o zaten..
Bırakırsan döverim zaman belirleyelim önce
Kaç gün olsun mesela

Aynen aynen amaç o zaten..
Bırakırsan döverim zaman belirleyelim önce
Kaç gün olsun mesela
Bugün baslayalim 1 hafta bakalm dayanirsak devam ederiz haftaya bugun ödül olarak birsey belirleriz fazlaya kacmadan cay ve kahve tatlisiz deliririm ama hersey bebe icin alisacaz artk

3 bir arada kahve de yasak bak haaa ona göre H M

Bugün baslayalim 1 hafta bakalm dayanirsak devam ederiz haftaya bugun ödül olarak birsey belirleriz fazlaya kacmadan cay ve kahve tatlisiz deliririm ama hersey bebe icin alisacaz artk
Valla yaparsak bana da çok iyi olur iyi hortlattin konuyu bak
Tamam yarın başlıyoruz kısmetse öyleyse bugün serbestsin

Valla yaparsak bana da çok iyi olur iyi hortlattin konuyu bak
Tamam yarın başlıyoruz kısmetse öyleyse bugün serbestsin
Tamda bat günüm adet olmayi bekliyorm bunu atlatirsam varya bir daha asla eskisi gibi olmam tamam yarin 1. Gun sayariz 2 dilim baklavam cope gitmesin he

1.gün Bugün 12:00 den yarin sabaha kadar açlık yapacagim. Yani 18 saatlik açliktan sonra yeni duzenime başlayacaģim.
Pazar gecesi itibari ile pazartesi açlık da yapalim mi ?

Tamda bat günüm adet olmayi bekliyorm bunu atlatirsam varya bir daha asla eskisi gibi olmam tamam yarin 1. Gun sayariz 2 dilim baklavam cope gitmesin he
Tamm bugün ye ben yine yemem ama tatlı bile yapmadim bugün
Yarın noo şugaaaar
Baklavanın tekini benm yerime ye :F

Tamm bugün ye ben yine yemem ama tatlı bile yapmadim bugün
Yarın noo şugaaaar
Baklavanın tekini benm yerime ye :F
Yemicem aksam canim cekerse yerim ama yemicem bence herhalde

Yapalım kız benim kafadansin he
Yavrum bu açlık azimsanacak bir durum değil burda millet hastanelere yatip yapıyor kilo icin saglik icin vs. Bizde yapak pazar aksam 7 den itibarenn hic bisey yenilmeyecek. Pazartesi iftarda bir bardak su içilecek sali sabahi meyve suyu yada limonlu su ile oruc acilacak. O gun salata ve bol bol meyve suyi vs tüketicez. Okey misin gülüm

Tamm bı o gün gelsin de inşallah ayarlayalim

Tamm bı o gün gelsin de inşallah ayarlayalim
Cumartesi gidip taze mandalina portakal falan alalim. Bir de greyfurt al bi kac tane zatem büyük bir meyve fazlasina gerek yok. hic sevmem acimsi bir tadi var ama onu suya sıkıp icelim limon ile varya şifa deposu.

Cumartesi gidip taze mandalina portakal falan alalim. Bir de greyfurt al bi kac tane zatem büyük bir meyve fazlasina gerek yok. hic sevmem acimsi bir tadi var ama onu suya sıkıp icelim limon ile varya şifa deposu.
Tamm canisi benimde almam lazım ama greyfurt bulurmuyim burda bilmiyorum canım hepsi var ama oda varsa alırım bende inşallah. Meyvem kalmadı zaten almam lazm

Tamm canisi benimde almam lazım ama greyfurt bulurmuyim burda bilmiyorum canım hepsi var ama oda varsa alırım bende inşallah. Meyvem kalmadı zaten almam lazm
Bulursan alirsin yoksa da limon var zaten. Suya sıkıp icmek iyi olir hani meyve suyu yerine onu kullanırız. Makinen varsa taze de sikabilirsin havuc da al bak boyle beraber yaparsak daha motive oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…