Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Harikaa en iyisini yapıyorsun yok bende sabah uyanır uyanmaz bı meyve Faslı yaparım
Afiyet olsun canim
Sabah anca muz yerim bundan sonra aksamlari meyve yerim uyumadan evvel de sut icmeye çalışacam vucudum şoka ugrasin

Reactions: H M
Yapacağız birşeyler yeterli rafinelere son verelim
Olcak inşallah. Zaten meyvede yiyeceklerde var seker yeteri kadar. Unutma kola yasak ! Hic bir sekild3 tuketme uzun zamandir ara verdim ona

Olcak inşallah. Zaten meyvede yiyeceklerde var seker yeteri kadar. Unutma kola yasak ! Hic bir sekild3 tuketme uzun zamandir ara verdim ona
Ben kolayı kaç yüzyıl önce içtim hatırlamıyorum bile ben şu çizelgeyi yapayım baş sayfaya gün geçtikçe isaretleyelim

Hadi bakalım ne kadar uzun yaparsak okadar iyi.ben bugünü 5 buçukta kapadım yarın olsun hayrolsun iyi geceler canim
Iyi geceler balım Allah rahatlık versin

Ee akşam 5 te kesersem yemeği
sabah ta karnimda zilçalınır. X xnobodyx
2.gunden merhaba Günaydın

Eki Görüntüle 2791306
Ee akşam 5 te kesersem yemeği
sabah ta karnimda zilçalınır. X xnobodyx
2.gunden merhaba Günaydın
Günaydın cnm afiyet olsun benim de karnim zil caliyor valla yeni uyandim saat 9:44 burda daha bi muz yiyeyim sonra kahvalti yaparım. Ben uyandigim gibi kahvalti yapamıyorum sende de öyle mi ? Istahim olmuyor

Günaydın cnm afiyet olsun benim de karnim zil caliyor valla yeni uyandim saat 9:44 burda daha bi muz yiyeyim sonra kahvalti yaparım. Ben uyandigim gibi kahvalti yapamıyorum sende de öyle mi ? Istahim olmuyor
Günaydın canım sağolasın bende şimdi hazırlayıp yapacağım işte aynen ben böyle atıştırmak seviyorum genelde kahvaltı yerine

Yeşillik yiyin kahvaltim közlenmiş kırmızı biber bide briaz patates

Bazen menülerimiz paylaşalım fikir olsun? Atıştırmalık şeylerde filan. sağol canım beraber olsun.
Dun yukledigimi kaldırdım cani ceker gorenlerin diye ama burası uygun ya ana sayfa degil bisey olmaz artk paylasirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…