Sabah anca muz yerim bundan sonra aksamlari meyve yerim uyumadan evvel de sut icmeye çalışacam vucudum şoka ugrasinHarikaa en iyisini yapıyorsun yok bende sabah uyanır uyanmaz bı meyve Faslı yaparım
Afiyet olsun canim
Yapacağız birşeyler yeterki rafinelere son verelimSabah anca muz yerim bundan sonra aksamlari meyve yerim uyumadan evvel de sut icmeye çalışacam vucudum şoka ugrasin
Olcak inşallah. Zaten meyvede yiyeceklerde var seker yeteri kadar. Unutma kola yasak ! Hic bir sekild3 tuketme uzun zamandir ara verdim onaYapacağız birşeyler yeterli rafinelere son verelim
Ben kolayı kaç yüzyıl önce içtim hatırlamıyorum bile ben şu çizelgeyi yapayım baş sayfaya gün geçtikçe isaretleyelimOlcak inşallah. Zaten meyvede yiyeceklerde var seker yeteri kadar. Unutma kola yasak ! Hic bir sekild3 tuketme uzun zamandir ara verdim ona
Hadi bakalım ne kadar uzun yaparsak okadar iyi.ben bugünü 5 buçukta kapadım yarın olsun hayrolsunEllerine saglik super olmuş
Iyi geceler balım Allah rahatlık versinHadi bakalım ne kadar uzun yaparsak okadar iyi.ben bugünü 5 buçukta kapadım yarın olsun hayrolsuniyi geceler canim
Günaydın cnm afiyet olsunEki Görüntüle 2791306
Ee akşam 5 te kesersem yemeği
sabah ta karnimda zilçalınır. X xnobodyx
2.gunden merhaba Günaydın
Günaydın canım sağolasın bende şimdi hazırlayıp yapacağım işte aynen ben böyle atıştırmak seviyorum genelde kahvaltı yerineGünaydın cnm afiyet olsunbenim de karnim zil caliyor valla yeni uyandim saat 9:44 burda daha bi muz yiyeyim sonra kahvalti yaparım. Ben uyandigim gibi kahvalti yapamıyorum sende de öyle mi ? Istahim olmuyor
Oh şifa olsun
Bazen menülerimiz paylaşalım fikir olsun? Atıştırmalık şeylerde filan.Oh şifa olsun
Daha renkli bı sayfa olur ozenirizOlur tabii
Dun yukledigimi kaldırdım cani ceker gorenlerin diye ama burası uygun ya ana sayfa degil bisey olmaz artk paylasirim bendeBazen menülerimiz paylaşalım fikir olsun? Atıştırmalık şeylerde filan.sağol canım beraber olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?