Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulursan alirsin yoksa da limon var zaten. Suya sıkıp icmek iyi olir hani meyve suyu yerine onu kullanırız. Makinen varsa taze de sikabilirsin havuc da al bak boyle beraber yaparsak daha motive oluruz
Hadi bakalım bindik bı aleme

Hadi inşallah benm bayadir var ya malum e vitamini havuç için almıştık
Bende bende her sabah yaparim icersin dedim adama yikamak ayr dert 6 parcasi var

Reactions: H M
Bugün geç kahvaltı yaptım
Çay ile kendi yaptığım coregimden yedim okadar
Akşama kadar birşey yemeyecegim atıştırma yok X xnobodyx başladık?
1.gunumuz hayırlı olsun

Bugün geç kahvaltı yaptım
Çay ile kendi yaptığım coregimden yedim okadar
Akşama kadar birşey yemeyecegim atıştırma yok X xnobodyx başladık?
1.gunumuz hayırlı olsun
Ben daha kahvalti yapmadım zoom belasindayim bir muz yedim sonra biseylet atistiracam canm.
Kilo vermek istiyor musun sen ?

Ben arada yarımşar olarak elma ve portakal muz yedim ama yarısını yedim.
Akşam yemeği olarak ta yeşil fasulye bol yeşillik salata , biraz da pilav yedim.
Bugünün yemeğini 17:15 te kapadım.

Çok kilo verme gayem yok şekere dikkat etsem yeter
Benimde kilo derdim yok hatta dikkat etmezsem aldigimda gider ondan dolayo korkuyorum. Amac rafine sekeri birakmak zaten
Ben arada yarımşar olarak elma ve portakal muz yedim ama yarısını yedim.
Akşam yemeği olarak ta yeşil fasulye bol yeşillik salata , biraz da pilav yedim.
Bugünün yemeğini 17:15 te kapadım.
Ben oglen bir dilim su böreği yedim su an sekersiz Türk kahvesi içiyorum zor geliyor tadi yemek ne yapsam diye dusunuyorm evde yalnizim biseyler atistririm sonra su an canm bisey istemiyor adette olmadım karnim sis ve belim agriyor

Uyumassam şeker arkadaş gelicek en iyisi uyumak

Uyumassam şeker arkadaş gelicek en iyisi uyumak
Sorma cay icmedim bugün kahve icmeye calistim zehir gibiydi yarida bıraktım. En iyisi sutlu bor khva yapayim eve de yeni cikolatalar almistim cildiriyorm

Sorma cay icmedim bugün kahve icmeye calistim zehir gibiydi yarida bıraktım. En iyisi sutlu bor khva yapayim eve de yeni cikolatalar almistim cildiriyorm
Olmaz olmaz geçici mutluluklar onlar
Biraz sabır ondan sora bakarız dolabtakilerde beni tirmaliyor

Olmaz olmaz geçici mutluluklar onlar
Biraz sabır ondan sora bakarız dolabtakilerde beni tirmaliyor
Sorma
Şekeri birakirsak cikolatayi ara ara fazlaya kaadan yiyebilirz zamanla ondan da soguruz misal eskisi gibi nutella yemiyorm cay içtiğimde cikolatali seyler yerdim o bile azaldi bu karardan evvel. Canm aşırı derecede kek istiyor odul olarak kek yaocam haftaua

Yemedigimiz için cazip geliyor yoksa bence hiçte güzel değil yasak çok cazip geliyor insana ya bencede sabır
Bugün meyve yerken masum köylü gibiydim nasil tatlı geldi Allah'ım

Yemedigimiz için cazip geliyor yoksa bence hiçte güzel değil yasak çok cazip geliyor insana ya bencede sabır
Bugün meyve yerken masum köylü gibiydim nasil tatlı geldi Allah'ım
Hele bide bana sor

Şapir şupur yedim resmen
Bende smdi bunlari yaptim film izlicem bugun kutsal cuma gec yatarim agzim bos durmasin aklima gelmez seker falan hakkini helal et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…