Hadi bakalım bindik bı alemeBulursan alirsin yoksa da limon var zaten. Suya sıkıp icmek iyi olir hani meyve suyu yerine onu kullanırız. Makinen varsa taze de sikabilirsin havuc da al bak boyle beraber yaparsak daha motive oluruz
Bak havuc suyu da tatli krizine iyi gelir iyi fikir yada al tavşan gibi kemir durHadi bakalım bindik bı aleme
Sikacagim var canım ama ufak bı arıza çıktı yaptirirsam iyi olurBak havuc suyu da tatli krizine iyi gelir iyi fikir yada al tavşan gibi kemir durmarkete gidicem alayim havuc
Hadi inşallah benm bayadir var ya malum e vitamini havuç için almıştıkBen aldim bi hevele bir ay kullandim oyle uyuyor evde artk calissin
Bende bende her sabah yaparim icersin dedim adamaHadi inşallah benm bayadir var ya malum e vitamini havuç için almıştık
Çok kilo verme gayem yok şekere dikkat etsem yeterBen daha kahvalti yapmadım zoom belasindayim bir muz yedim sonra biseylet atistiracam canm.
Kilo vermek istiyor musun sen ?
Benimde kilo derdim yok hatta dikkat etmezsem aldigimda gider ondan dolayo korkuyorum. Amac rafine sekeri birakmak zatenÇok kilo verme gayem yok şekere dikkat etsem yeter
Ben oglen bir dilim su böreği yedim su an sekersiz Türk kahvesi içiyorum zor geliyor tadiBen arada yarımşar olarak elma ve portakal muz yedim ama yarısını yedim.
Akşam yemeği olarak ta yeşil fasulye bol yeşillik salata , biraz da pilav yedim.
Bugünün yemeğini 17:15 te kapadım.
Uyumassam şeker arkadaş gelicek en iyisi uyumakBenimde kilo derdim yok hatta dikkat etmezsem aldigimda gider ondan dolayo korkuyorum. Amac rafine sekeri birakmak zaten
Ben oglen bir dilim su böreği yedim su an sekersiz Türk kahvesi içiyorum zor geliyor tadiyemek ne yapsam diye dusunuyorm evde yalnizim biseyler atistririm sonra su an canm bisey istemiyor adette olmadım karnim sis ve belim agriyor
Sorma cay icmedim bugünUyumassam şeker arkadaş gelicek en iyisi uyumak
Olmaz olmaz geçici mutluluklar onlarSorma cay icmedim bugünkahve icmeye calistim zehir gibiydi yarida bıraktım. En iyisi sutlu bor khva yapayim eve de yeni cikolatalar almistim cildiriyorm
SormaOlmaz olmaz geçici mutluluklar onlar
Biraz sabır ondan sora bakarız dolabtakilerde beni tirmaliyor
Yemedigimiz için cazip geliyor yoksa bence hiçte güzel değilSorma
Şekeri birakirsak cikolatayi ara ara fazlaya kaadan yiyebilirz zamanla ondan da soguruz misal eskisi gibi nutella yemiyorm cay içtiğimde cikolatali seyler yerdim o bile azaldi bu karardan evvel. Canm aşırı derecede kek istiyor odul olarak kek yaocam haftaua
Hele bide bana sorYemedigimiz için cazip geliyor yoksa bence hiçte güzel değilyasak çok cazip geliyor insana ya bencede sabır
Bugün meyve yerken masum köylü gibiydim nasil tatlı geldi Allah'ım
Bende smdi bunlari yaptim film izlicem bugun kutsal cuma gec yatarimŞapir şupur yedim resmen
Harikaa en iyisini yapıyorsun yok bende sabah uyanır uyanmaz bı meyve Faslı yaparımBende smdi bunlari yaptim film izlicem bugun kutsal cuma gec yatarimagzim bos durmasin aklima gelmez seker falan hakkini helal et Eki Görüntüle 2791264
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?