Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

ah anaaam bilsem o içimdeki sesi bi bana ses verse daa dorusu
çocuklar duymasında salondaki duvar kağıtları çooook hoşuma gidiyo ama boyalarda düz ve güsel duruyo:44::44::44:

ay benim gibisin o zaman kararsız o zaman duvar kağıdını kullananlara sor canım ,bir sorunu falan olmuyorsa ,aslında iyi fikir duvar kağıdı:87: bi de en güzelinden bulursan ,süper olur

ay benim gibisin o zaman kararsız o zaman duvar kağıdını kullananlara sor canım ,bir sorunu falan olmuyorsa ,aslında iyi fikir duvar kağıdı:87: bi de en güzelinden bulursan ,süper olur

kaynanam 11 senedir kullanıyomuş canım...zaten duvar kagıdı olsada desenler çok canlı deil silik silik odaya hareket vericek tarzda düşünüyom bakalım:18::18::18:
yakınlarda çizim yapp tanıdık marangoza ölçüler verces kardolap için ne kadar dicek bakalım

o zaman duvar kağıdı kullan canım,tanıdıksa indirimi yaptırmayı ihmal etmeyin :90::90:

o zaman duvar kağıdı kullan canım,tanıdıksa indirimi yaptırmayı ihmal etmeyin :90::90:

bnden kaçar mı hiç bakalım ne kadar dicek acıkcası tüm yatak odasına tas çatlasın 3.500 verebilirim o yusden sadece kardolap özel olsun istiyos duvardan duvara dev bişey düşünüyos:44:

bnden kaçar mı hiç bakalım ne kadar dicek acıkcası tüm yatak odasına tas çatlasın 3.500 verebilirim o yusden sadece kardolap özel olsun istiyos duvardan duvara dev bişey düşünüyos:44:

ama şunu da düşünün canım bazen dolabı kaldırmanız gerekebilir(evi boyadığınızda,ya da dolabın olduğu kısmı silerken falan)diye çokta büyük olmasın canım hele ki odanız küçükse

evimiz 100 metre kare canım yatak odası geniş ferah görümcem kaynanam ben aynı sitedeyis onlarda öle yaptı deişime gelince haklısın yerden biras yüksek istiyom çnkü slmesi çok daha rahat..sürükleme açısındanda tavandan aralık verces ama en küçük duvarın boyutuna göre duvardan duvara istys ne köşeye gelirse gelsin orraya uysun die

iyi yapmışsın canım öyle düşünerek :87: bütün ayrıntıları düşünerek davranırsa sonra keşke deme olasılığınız az olur umarım istediğin gb olur her şey canım ,bir gün evinin de resimlerini koyarsın

çok saol tatlım kaynanam oturma odasına L koltuk alalım dedi bebiş olursa dier koltuklar için yer aranır die kafama yattı L koltuk olcak sadece ve ilerdeki bebişimizin yatağı felan
sende durumlar ne canm

çok saol tatlım kaynanam oturma odasına L koltuk alalım dedi bebiş olursa dier koltuklar için yer aranır die kafama yattı L koltuk olcak sadece ve ilerdeki bebişimizin yatağı felan
sende durumlar ne canm

ben öğrenciyim daha canım(ünv. 3 oldum) daha öyle bi durum yok yani ben de kk formunda bu konulara bakıp şimdiden bir şeyler öğreniyorum belki ilerde lazım olur size bir ömür mutluluklar canım

merhaba canım, ben de bi yorum yapayım, bence kararsız kalma hem duvar kağıdı hem de boya kullan ben oyle yapıcam, artık tamamen duvar kagıdı yaptırmak yada boyamak değil de belirli duvarları kagıtla kaplatmak moda oldu mesela yatak odasında yatagımızın başlığının olacagı duvarı mor renklerde sade ama hoş bi desenle kaplatmayı dusunuyorum ben hem mor renk yatak odası için aşk ve enerjiyi yansıttıgı için hem de beyaz yatak odası takımına canlılık katacak bi havası olur diye düşümüyorum. Tabi renk konusu tercihine kalmış ama dediğim gibi odalarda belirli göze carpacak duvarları kağıt yaptırmak daha hoş duruyo gördüğüm kadarıyla ben den soylemesi kolay gelsin şekerim beenim nişanlımı-da ev tamir ettiriyo yakında ben de siden fikir alcam inşallah

hepsı ck gzl cnm bnm sevdgıcegınle agız tdıyla kullnmn dılegyle ıns benm sevdıcegmde askerde kısa donm ocakta burda ıns gelınce nspse dugunumz olck:)bende ceyz hzrlgndayımm bıtnce bende paylascmm

hepsı ck gzl cnm bnm sevdgıcegınle agız tdıyla kullnmn dılegyle ıns benm sevdıcegmde askerde kısa donm ocakta burda ıns gelınce nspse dugunumz olck:)bende ceyz hzrlgndayımm bıtnce bende paylascmm
canım benim paylaş valla fikirleşmelerdede ne zaman istersen yardımcı olurum...ne güsel benimki şubatta gelcek nisanda nişan ağustos düğün düşünüyorus

çoook teşekkürler fikirlerin için tatlım
gerçekten iyi fikir evimizin salonu dikdörtgen yemek masa konulan taraf duvar kağıdı olur ve yatak başucu haklısın gerçekten düşünmemiştim bu şekilde
o zaman dönemler yaklaştıkça aldıklarınızdanda haberdar edin kızlar beni

gule gule kullan canim. ayni elektrikli supurgeden bende var ama hic cekmiyor artik kullanmiyorum dolapta duruyor. eger degistirme imkanin varsa degistir derim.

gule gule kullan canim. ayni elektrikli supurgeden bende var ama hic cekmiyor artik kullanmiyorum dolapta duruyor. eger degistirme imkanin varsa degistir derim.

yaa orda denerken adam cama yapıştırmıştı kuvveti göstermek için
üzüldüm şimdi imkanımda yok kiii

Kızlarrrr cicişlerimle geldim silikon kek kalıplarım rengarenk 12li tantuni marka..dier çamaşırlık kaşık vee çamaşır sepeti eminönü hatırası kaynanam aldı sağolsun hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…