Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

canım çok güzeller, sağlıkla mutlulukla kullan inş.
kadeh ve bardak olan takımını çok beğendim
çelik çay set için eklediğin resim dosyasının adında jumbo çay set yazıyo ama o resim Nehir marka nın Nokta Çay Set inin resmi,
eğer seninki de Nehir ise çay setlerimiz aynı

ceyizlerin çok güzel cnm benim huzur içinde koçanla kullanmak nasip olur inşallah

canım benim ben jumbodan aldım ama nehirin resmini buldum aynı model çalışmışlar..çokk beğenerek aldım.İnş mutluluk çinde kullanırıs
ceyizlerin çok güzel cnm benim huzur içinde koçanla kullanmak nasip olur inşallah
canımmmm çok teşekkür ederim kocişlerimizde güseeeeel günlerde paralıyalım inş:78::78::78:
huzurla ve mutlulukla kocişinle birlikte kullanmak nasip etsin Allahım

saolun canlarım allah hepimize göz yaşı akıtmadan kullandırsın inş:80::80::80:

ben deil kıs anam gazı alamamış...
valla ben çorap bile giyen biri deilim

Güle güle kullan tatlım, ben de süpürge alacağım da, bu rowentanın hangi modeli ve torbalı mı torbasız mı?

mutlu günlerde kullan cnm... kaça aldınız modeli ne bende süpürge ve krtma maknsı bakıorum da...

Güle güle kullan tatlım, ben de süpürge alacağım da, bu rowentanın hangi modeli ve torbalı mı torbasız mı?

Rowenta Silence Force Compact Hakkında Açıklama ve Özellikleri
•2100 Watt

•Klasik süpürgelerden 4 kat daha sessiz

•Hepa 13 filtre Mini turbo fırça

•5 katmanlı, antibakteriyel toz torbası

•Katlanabilir boruları sayesinde, saklarken %30 oranında daha az yer kaplar

yazıyodu kızlar ordaki tanıdıktı bisim ben kardeşime bunu aldım dedi..ve duvara koydu yapıştı resmen ses meste yok...bjk tefal outletten aldık canlarım.550den 320 mi ne inmiş kurutma makinesi cv 4930 modeli oda çok güsel dalgalandırıcısıyla beraber veriyolar
beğenmenize çok sevindim

Pembe uyku setlerine bayıldım gerçekten çok tatlılar markası ne ve fiyatı canım. Güle güle kullan.

canım ben nevresim ve uyku setinde taç days in colors yada english home tercih ediyorum..
oda sanırım english home ama eminönünden aldım...çok sevindim beğenmene

canım hepsı cok guzel gule gule kullan..sıyahlı beyazlı kahvaltılık seti gördüm ilk sayfada,hanı çiçek desenli,onu nerden aldın acaba cok guzelmıs

canım hepsı cok guzelmıs gule gule kullan.ılk sayfada cıcek desenlı kahvaltılık gordum sıyah beyaz..cok guzelmıs nerden aldın acabaaa

canım hepsı cok guzelmıs gule gule kullan.ılk sayfada cıcek desenlı kahvaltılık gordum sıyah beyaz..cok guzelmıs nerden aldın acabaaa

beğenmene çok sevindim canım
bernardodan aldım çok farklı ve çok şirin şeyler var git gör tavsiye ederim

canım bembeyaz olacak sanırsam evin,beyaz saray heee..güle güle oturun kuzum,güle güle kullanın eşyalarınızı

bu resimler evimden değildir kızlar netten buldum

mutfak dolabımın rengi ve modeli bu
salon ve çocuk odası parkemizde bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…