- 16 Şubat 2009
- 4.996
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi adaderenim
-
canım benim ben jumbodan aldım ama nehirin resmini buldum aynı model çalışmışlar..çokk beğenerek aldım.İnş mutluluk çinde kullanırıscanım çok güzeller, sağlıkla mutlulukla kullan inş.
kadeh ve bardak olan takımını çok beğendim
çelik çay set için eklediğin resim dosyasının adında jumbo çay set yazıyo ama o resim Nehir marka nın Nokta Çay Set inin resmi,
eğer seninki de Nehir ise çay setlerimiz aynı
canımmmm çok teşekkür ederim kocişlerimizde güseeeeel günlerde paralıyalım inş:78::78::78:ceyizlerin çok güzel cnm benim huzur içinde koçanla kullanmak nasip olur inşallah
huzurla ve mutlulukla kocişinle birlikte kullanmak nasip etsin Allahım
cnm benim güle güle kullan hepsini ayrı ayrı hepsi çok güzel 100 ad. çetikde maşallah hepsini nasıl giyicen kızbenimde var 30 küsür ama ben yarısını hediye götürürüm bana 10 çift kalsa yeter çeyiz kalabalık görünsün şimdilik yeter
Eki Görüntüle 270205
Eki Görüntüle 270204
kızlar çeyizimdeki elektrk süürgesini anneme verdim bunu aldım sessiz olandan....kurutma makinesi annemn hediyesi
mutlu günlerde kullan cnm... kaça aldınız modeli ne bende süpürge ve krtma maknsı bakıorum da...
Güle güle kullan tatlım, ben de süpürge alacağım da, bu rowentanın hangi modeli ve torbalı mı torbasız mı?
Pembe uyku setlerine bayıldım gerçekten çok tatlılar markası ne ve fiyatı canım. Güle güle kullan.
canım hepsı cok guzelmıs gule gule kullan.ılk sayfada cıcek desenlı kahvaltılık gordum sıyah beyaz..cok guzelmıs nerden aldın acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?