Sen hala ordamısın gel bak çeyizime:)

Güle güle kullan bubabur cok güzel süpürge arayısındayım bende emiş gücü ne onu merak ettim canım fiyat olarakta gayet iyiymiş

Güle güle kullan bubabur cok güzel süpürge arayısındayım bende emiş gücü ne onu merak ettim canım fiyat olarakta gayet iyiymiş

2100 canım..adam duvara yapıştırdı durdu yavrum çok güsel..halıyı havaya kaldırıyo git bak istersen

kızlar bunlarda benim biri büyük diğeri küçük banyo fayanslarım...
kahverengi olan mutfak ve holde olan fayansım

Eklentiler

• $DSC_0485.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 67
canım hepsi çok güzel görünüyolar güle güle otur inş evinde de :)
ben özellikle küçük banyon sanırım, o açık renk fayansların olduğu banyonu beğendim, açık renk çok ferah

Canım herbirşeyin çok güzel
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah

canım hepsi çok güzel görünüyolar güle güle otur inş evinde de :)
ben özellikle küçük banyon sanırım, o açık renk fayansların olduğu banyonu beğendim, açık renk çok ferah
büyük olanda aynı renk canım sadece o çiçek desenli olanları dolabın kenarına duşakabin içine yaptırdı.çok severek seçmiştim beğenmenize sevindim
Canım herbirşeyin çok güzel
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah

amin canım hepimizin inş misafirliğe beklerim her zaman

Canımm hepsi çok güzeL maşaLLah tamamLamışsın çeyizi...güLe güLe kuLLanmayı nasip etsin Allah'ım inş..

Canım seçtiğin şeyler çok hoşmuş... Güle güle eskit Ağız tadıyla
teşekkürler canım allah daha güsellerini size versin inş
Canımm hepsi çok güzeL maşaLLah tamamLamışsın çeyizi...güLe güLe kuLLanmayı nasip etsin Allah'ım inş..

bitirdim valla canım artık pek bişe kalmadı
hepimiz hayalimizdeki herşeyi bulurus inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…