- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi adaderenim
-
canım bembeyaz olacak sanırsam evin,beyaz saray heee..güle güle oturun kuzum,güle güle kullanın eşyalarınızı
Rowenta Silence Force Compact Hakkında Açıklama ve Özellikleri
2100 Watt
Klasik süpürgelerden 4 kat daha sessiz
Hepa 13 filtre Mini turbo fırça
5 katmanlı, antibakteriyel toz torbası
Katlanabilir boruları sayesinde, saklarken %30 oranında daha az yer kaplar
yazıyodu kızlar ordaki tanıdıktı bisim ben kardeşime bunu aldım dedi..ve duvara koydu yapıştı resmen ses meste yok...bjk tefal outletten aldık canlarım.550den 320 mi ne inmişkurutma makinesi cv 4930 modeli oda çok güsel dalgalandırıcısıyla beraber veriyolar
beğenmenize çok sevindim
Güle güle kullan bubabur cok güzel süpürge arayısındayım bende emiş gücü ne onu merak ettim canım fiyat olarakta gayet iyiymiş
Eki Görüntüle 276710
Eki Görüntüle 276713
Eki Görüntüle 276712
kızlar bunlarda benim biri büyük diğeri küçük banyo fayanslarım...
kahverengi olan mutfak ve holde olan fayansım
çeyizin çok güzel canım güle güle kullan
cok guzel canım gule gule oturun yenı evının ıcınde
büyük olanda aynı renk canım sadece o çiçek desenli olanları dolabın kenarına duşakabin içine yaptırdı.çok severek seçmiştim beğenmenize sevindimcanım hepsi çok güzel görünüyolar güle güle otur inş evinde de :)
ben özellikle küçük banyon sanırım, o açık renk fayansların olduğu banyonu beğendim, açık renk çok ferah
Canım herbirşeyin çok güzel
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah
Konu Sahibi Evlendin mi ?
yok canım asker beklemedeyimneden ki
teşekkürler canım allah daha güsellerini size versin inşCanım seçtiğin şeyler çok hoşmuş... Güle güle eskitAğız tadıyla
Canımm hepsi çok güzeL maşaLLah tamamLamışsın çeyizi...güLe güLe kuLLanmayı nasip etsin Allah'ım inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?