Senden önce ailem vardı

Bu şekilde geçmeyecek ya bişeyler değişecek yada boşanıcaz başka yol kalmıyor

Her kelimesine katiliyorum cok dogru

Bence ailen sana bir sey soylemez gidersen sen onlarin kizisin. Istememis olmalari senin basin derde girince yaninda olmayacaklarini gostermez

Bazen anneme anlatıyorum yüzeysel olarak bana sen o aileyi seçtin kızım diyor

Kv nin cinsel hayatı mı?
Midem bulandı....
Allah vermiyor bebeği bence sende zorlama bu evlilik için.
Allah yardimcin olsun.

Şimdi yazdıklarınızın bir kısmını okudu boşan bence diyor ne diyebilirim ki

Seni besliyoruz diyor, annene kızın kısır diyor, cinsel yaşamını seninkiyle yarıştırıyor, sana anlatıyor. niye bu kadar sabır?

Şimdi yazdıklarınızın bir kısmını okudu boşan bence diyor ne diyebilirim ki

Boşa kardeşim boşa o sunepeyi. Karısına saygısızlık yapılmasını, hakaret edilmesini gormezden gelip icine sindiren sunepe hayatinda ha olmus ha olmamis.
kimsede o kocanin deli anasını 5 dk cekmez bunu da bilsin kocan. Sen iyi dayanmissin. Seni öpüp başında taşıyacağı yerde bir de bosan bence diyor. Bosan da cinsel hayatının detaylarını paylasan dengesiz anasiyla yasasin.

Kayinvalidenizi beslemek zorunda olmadığı için mi boşamış kocası mantığa gel

Problem eşinizde ve sizde. Hiç kimseye, bu kişinin adı ne olursa olsun, bu tarz yüz göz olunacak yakınlık sunulmamalı.
Eşiniz süregelen ilişkide sizin alışmışlık durumunuzdan (monotonlaşmış tartışmalar, belli sebepler, aynı tepkiler) gayet pasif takılma hakkını kendinde görürken, siz de kaybetme korkusu yüzünden kayınvalideye gereken tavrı koyamıyorsunuz anlaşılan.. Kayınvalidenin sizinle direkt olan ve o an canınızı sıkan edepsizliklerini, saygı çerçevesinde ve fakat gayet sert bir şekilde söyleyebilecek kadar evlilik süreniz var. Beş yıl diyorsunuz... Eşinize de "Annen senin annendir, bir anne olarak onu mükemmel görüyorum, takdir ediyorum. Ancak benimle ilişkisi "Gelin ve Kayınvalide" şeklinde ve ben onun kayınvalideliğini hiç beğenmiyorum. Ben senin annene ve annelik şekline değil, kayınvalidelik şekline söyleniyorum ve sen de buna lütfen tarafsız kalır mısın?" diyemez misiniz? Eşiniz pasif çünkü.. Ondan bir beklentiniz olmasın.. Siz, eşinizin size karşı tuhaf davranışlar ya da boşanma gibi abes bir nihayetle gelmeyeceğine eminseniz, gayet edepli bir şekilde yola getirirsiniz bu kadını.. çekinmeyin ya hu.. En kötüsü bile yola geliyor...
Önce eşinizi güzellikle bir aradan çekin ve kendi aranızda ki ilişkiyi sağlamlaştırın.. Sonra da "Saygı çerçevesinde", "haklıyken haksız olmayacak bir üslupla" haddini bildirin.. Eşiniz de ikinizin arasında ne geçerse geçsin karışamayacağını önceden bellemiş olsun.. Ve "Sizin aranızda, halledin.. ben karışmıyorum" diyebilsin...

Kv nizin baya bir psikolojik sorunu var o belli Allah sabır versin valla bahsedilemez.cinsel tatminden bile bahsediyorsa artık pes diyorum.esiniz de bu anneyle buyumus belli ki ne kadar normal olmadığını dusunse de kabullenmiş sen ne desen de anlamaz.

Aramızdaki tek sorun kıskançlık bir sorun bir konu olsa çözmeye çalışırım birgün şiddetli tartıştık sordum benden ne istiyorsun sorun ne bunların sebebi ne diye bağırıyordu sen şöyledin böylesin derken birden sustu çünkü bir nedeni yok geveledi başka konular açtı oğlumu üzüyorsun dedi eşimde yooo biz çok mutluyuz dedi sonrada bu ikiyüzlüden er geç boşanacaksın dedi o besleme lafınıda orda kullandı garip bir insan ne yapacağımı şaşırdım bir olay olsa tamam diycem direk bir olay yok

Kp min köpeği var bende çok korkarım köpeklerden.... ben geleceğim diye balkona almış biz içeri girdik başladı adama saymaya bir bana böyle hürmet göstermedin elaleme neler yaptın falan diye gidene kadar susmadı ve sürekli bak beni kıskanmıyorum bak ben seni kıskanmıyorum diyor bir insan neden içinde böyle bişey yoksa ağzından bu lafı düşürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…