Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocası evlenmeden önce ve muhtemelen hala bahsi geçen kişiyle ilişki içinde. Komşu kadın sindiremiyor tabiki adamın karısını bastırmaya çalışıyor. Adam da evimi toplayan temizleyen gözüyle bakıyor size, bir sizde bir ablada yani fanfinifon. Onu kaybetmek de istemiyor. Sizde de onu bırakıp gidebilecek yürek olmadığını biliyor zaten çok tınlamıyor.

Hatta karşı komşuyla senin dedikodunu bile yapıyor bu yüzden her şeyden haberi var. Hatta kek kalıbı sendeymiş bahaneyle getir de yüzünü göreyim falan da demiş olabilir... Benim senaryo bu şekilde.

Katılıyorum

Taşınmak için neyi bekliyorsunuz. Çok rahatsız edici ve ürkütücü

Kaç yaşında bu kadın? Ben yaşlı meraklı bir teyze olarak hayal ettim ama gençse eğer, düşündürücü bak. Yukarıda arkadaşlar bir saptama yapmış. Kocannızla bir ilişkisi olabilir mi acaba? Ayy evlerden ırak

Kırmızı Oda da eski bölümlerde vardı böyle bir konu. Sürekli takip edilip , dinlendiklerini düşünüyorlar.
İki tanıdık var şizofreni
Birisi askeriyede üst rutbeydi şizofreni sebebiyle sürekli izleniyorum dinleniyorum der dururdu görevden ihraç edildi

Diğer şizofreni ablada eşinden boşanmak durumunda kaldı çocuğunu da vermediler kadına

Kırmızı Oda da eski bölümlerde vardı böyle bir konu. Sürekli takip edilip , dinlendiklerini düşünüyorlar.
Arkadaşlar bazı insanlar hassas olabilir böyle tanıları bizler koyamayiz...takip ediliyorum diyen sadece sizolukta yok ayrıca. Hem kadının hayata baksana ???? Eşi nasıl bir eş eğer eşi cidden gerçekten böyleyse yani normal bir psikoloji mümkün değil.

Bozuldu zaten evde bişey konuşamıyorum rahat rahat ailemle bile markete çıkınca konuşuyorum
Bozulduysa bir doktora görünün
Gözünüzle görüp kanıtlayamayacağınız şeyleri orta atmayın.
İnsan ilişkilerinizi bir gözden geçiririn tehtit alıp evime dinleme cihazı yerleştirdiğini düşündüğünüz insana degil kek kalıbımı cöpümü vermem

Olmayan bir şey söyleyin. Mesela uzakta bir market ismi verin sıvı yağlar yarın yüzde 50 indirime girecekmiş diyin evde telefonda birine eşiniz de yokken. Kadın ertesi gün markete giderse gelip bi de hesap sorarsa kesin dinliyodur. Olmayan bir şeyi başkasından duyma ihtimali olamaz

Cihaz falan değil de eşinizle ev sahibi arasında birşey olma ihtimali daha yüksek. Bunu es geçip, ses kayıt cihazı yerleştirip bizi dinliyorlar demeniz de gerçeklikten çok uzak.

Kiracı diye gerilim filmi vardı aklıma o geldi ve ben asla o evde oturamazdim o ne öyle ya gerilim evi gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…