Kocası evlenmeden önce ve muhtemelen hala bahsi geçen kişiyle ilişki içinde. Komşu kadın sindiremiyor tabiki adamın karısını bastırmaya çalışıyor. Adam da evimi toplayan temizleyen gözüyle bakıyor size, bir sizde bir ablada yani fanfinifon. Onu kaybetmek de istemiyor. Sizde de onu bırakıp gidebilecek yürek olmadığını biliyor zaten çok tınlamıyor.
Hatta karşı komşuyla senin dedikodunu bile yapıyor bu yüzden her şeyden haberi var. Hatta kek kalıbı sendeymiş bahaneyle getir de yüzünü göreyim falan da demiş olabilir... Benim senaryo bu şekilde.
cok mantıklı bır soruAsıl soru bu kader sorunlu bir kadın, tartışıyorsunuz laf sokuyor vs ama kek kalıbınız neden onda, bak yazarken aklıma takıldı ahaha
Tehdit ederek almıştırAsıl soru bu kader sorunlu bir kadın, tartışıyorsunuz laf sokuyor vs ama kek kalıbınız neden onda, bak yazarken aklıma takıldı ahaha
Tesisatçı oğlu borudan girip yürütmüş olabilirTehdit ederek almıştır
Bak bu daha mantıklıTesisatçı oğlu borudan girip yürütmüş olabilir
İki tanıdık var şizofreniKırmızı Oda da eski bölümlerde vardı böyle bir konu. Sürekli takip edilip , dinlendiklerini düşünüyorlar.
Arkadaşlar bazı insanlar hassas olabilir böyle tanıları bizler koyamayiz...takip ediliyorum diyen sadece sizolukta yok ayrıca. Hem kadının hayata baksana ???? Eşi nasıl bir eş eğer eşi cidden gerçekten böyleyse yani normal bir psikoloji mümkün değil.Kırmızı Oda da eski bölümlerde vardı böyle bir konu. Sürekli takip edilip , dinlendiklerini düşünüyorlar.
Sorduğum soru ile onu demeye getirdim aslındaAldatıyor olabilir ev sahibi ile.
Bozulduysa bir doktora görününBozuldu zaten evde bişey konuşamıyorum rahat rahat ailemle bile markete çıkınca konuşuyorum
Asıl soru bu kader sorunlu bir kadın, tartışıyorsunuz laf sokuyor vs ama kek kalıbınız neden onda, bak yazarken aklıma takıldı ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?