Ses kayıt cihazı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok pink ben böyle bir tanı koymam zaten koyamam haddim değil. Bir üye hastalığın belirtilerini söylemişti ben de Kırmızı odada da böyle bir hastalığın anlatıldığını söyledim

Ev sahibiniz kaç yaşlarında?

Gerçekten tüm bunlara rağmen eşiniz çıkmıyorum diyorsa, aklıma başka şeyler geliyor.
Ev sahibi 65 yaşında vardır ama görün 50 gözüküyor dimdik dinç akşama kadar odun kırıyor zevkine bir hastalığı yok zenginliğe rağmen sobalı evde yaşıyor
Benimde aklıma bunlar gelmeye başladı araştırıcam iyice kuşkulandım

Genç değil ama yaşlıda değil çok dinç 50 gibi eşide hasta diyorki ne zaman ölür bu adam 1 yıla ölürmü diyip duruyormuş

Asıl soru bu kader sorunlu bir kadın, tartışıyorsunuz laf sokuyor vs ama kek kalıbınız neden onda, bak yazarken aklıma takıldı ahaha
Nesi komik ? Orda detayda yazdım küsmeden önce kalıbı almıştı sonra getirdi

Teşekkür ederim

Kek kalıbı meselesi ilk hafta herşey normal sanarkendi sonrasında zaten konuşmadım onunla.
Ortaya atarım siz bana ahkam kesmeyin.
Yaşayan benim siz değilsiniz.

e kadın hergün geliyormuş
ertesi gün gelip söylüyor dediğine göre konu sahibesinin evinden çıkmıyor kek kalıbı ne ki.
Hergün kapımı çalıyordu en son akrabam gelecek yardım edersiniz kek yaparmısın Bende saf yaptım verdim olaylar böyle gelişti

Cihaz falan değil de eşinizle ev sahibi arasında birşey olma ihtimali daha yüksek. Bunu es geçip, ses kayıt cihazı yerleştirip bizi dinliyorlar demeniz de gerçeklikten çok uzak.
Neden gerçeklikten uzak siz sanki benim yerimdesiniz buna karar verdiniz

Hep zoru düşünüyorsun, kolayları düşün. Hafif şizofreni var sende
Şizofreni sizsiniz birde saygısız. Ben onunla arasında bişey hissetmedim ama ses kaydına dair bir çok delil var. Ses kaydını düşünmek şizofreni ama aralarında ilişki var demek şizofreni değil değil mi ?

Kayinvalidenizin bıçaklama olayı nedir? Kadına mı anlatmış?
Kadın diyor ki onlar kocasıyla konuşurken duydum nereden duydu acaba eşimin ailesi çok sessiz yani duyması imkansız bir de kadın bıçakladı diye bağırmaz heralde ev sahibinin duyacağı kadar o zaman nereden duydu bu sesi ?

Anahtarı değiştirirken kapuda anahtarcının yanında dertli dertli bekledi.Ailem yanımda olmasa kesin karıştırdı.
1000 tl verir zenginler zaten oğulları bulur biryerden

Siz inanmasanızda olur sorun yok size inandırma derdim yok. İnanmıyorsanız neden bana faydası olmayan yorum yapıyorsunuz ?
Siz bir de söyle deneyin. Mesela hiç olmayan bir market ya da alış veriş mağazasıyla ilgili konuşun. Bunu da konuşurken telefondan ses kaydı yapın ya da video ya cekin . Sonra da bekleyin bakalım yine gelip o olmayan şeyle ilgili konuşacak mı ? Dinleyip dinlemediğini böyle kanıtlarsınız.

Asla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dedi

her geçen gün erkek cinsinden daha çok soğuyor olmam

65 ama çok dinç 50 gibi sağlam ölseler keşke artık o kadar kuşkulu endişeliyim ki kaosun içine girdim çıkamıyorum
Bütün yolları kapalı görüyorsun B bdvbdv
İş bulmak olmaz diyorsun.
Dışarı bile çıkmak istemiyorsun.
Ayrılmak olmaz.

Ne yapacaksın sinir hastası olup oturacak mısın o evde ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…