- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
Yok pink ben böyle bir tanı koymam zaten koyamam haddim değil. Bir üye hastalığın belirtilerini söylemişti ben de Kırmızı odada da böyle bir hastalığın anlatıldığını söyledimArkadaşlar bazı insanlar hassas olabilir böyle tanıları bizler koyamayiz...takip ediliyorum diyen sadece sizolukta yok ayrıca. Hem kadının hayata baksana ???? Eşi nasıl bir eş eğer eşi cidden gerçekten böyleyse yani normal bir psikoloji mümkün değil.
Yok pink ben böyle bir tanı koymam zaten koyamam haddim değil. Bir üye hastalığın belirtilerini söylemişti ben de Kırmızı odada da böyle bir hastalığın anlatıldığını söyledim
Ev sahibi 65 yaşında vardır ama görün 50 gözüküyor dimdik dinç akşama kadar odun kırıyor zevkine bir hastalığı yok zenginliğe rağmen sobalı evde yaşıyorEv sahibiniz kaç yaşlarında?
Gerçekten tüm bunlara rağmen eşiniz çıkmıyorum diyorsa, aklıma başka şeyler geliyor.
Genç değil ama yaşlıda değil çok dinç 50 gibi eşide hasta diyorki ne zaman ölür bu adam 1 yıla ölürmü diyip duruyormuşKaç yaşında bu kadın? Ben yaşlı meraklı bir teyze olarak hayal ettim ama gençse eğer, düşündürücü bak. Yukarıda arkadaşlar bir saptama yapmış. Kocannızla bir ilişkisi olabilir mi acaba? Ayy evlerden ırak
Nesi komik ? Orda detayda yazdım küsmeden önce kalıbı almıştı sonra getirdiAsıl soru bu kader sorunlu bir kadın, tartışıyorsunuz laf sokuyor vs ama kek kalıbınız neden onda, bak yazarken aklıma takıldı ahaha
Teşekkür ederimArkadaşlar bazı insanlar hassas olabilir böyle tanıları bizler koyamayiz...takip ediliyorum diyen sadece sizolukta yok ayrıca. Hem kadının hayata baksana ???? Eşi nasıl bir eş eğer eşi cidden gerçekten böyleyse yani normal bir psikoloji mümkün değil.
Kek kalıbı meselesi ilk hafta herşey normal sanarkendi sonrasında zaten konuşmadım onunla.Bozulduysa bir doktora görünün
Gözünüzle görüp kanıtlayamayacağınız şeyleri orta atmayın.
İnsan ilişkilerinizi bir gözden geçiririn tehtit alıp evime dinleme cihazı yerleştirdiğini düşündüğünüz insana degil kek kalıbımı cöpümü vermem
65 ama çok dinç 50 gibi sağlam ölseler keşke artık o kadar kuşkulu endişeliyim ki kaosun içine girdim çıkamıyorum
Hergün kapımı çalıyordu en son akrabam gelecek yardım edersiniz kek yaparmısın Bende saf yaptım verdim olaylar böyle geliştie kadın hergün geliyormuş
ertesi gün gelip söylüyor dediğine göre konu sahibesinin evinden çıkmıyor kek kalıbı ne ki.
Neden gerçeklikten uzak siz sanki benim yerimdesiniz buna karar verdinizCihaz falan değil de eşinizle ev sahibi arasında birşey olma ihtimali daha yüksek. Bunu es geçip, ses kayıt cihazı yerleştirip bizi dinliyorlar demeniz de gerçeklikten çok uzak.
Şizofreni sizsiniz birde saygısız. Ben onunla arasında bişey hissetmedim ama ses kaydına dair bir çok delil var. Ses kaydını düşünmek şizofreni ama aralarında ilişki var demek şizofreni değil değil mi ?Hep zoru düşünüyorsun, kolayları düşün. Hafif şizofreni var sende
Kadın diyor ki onlar kocasıyla konuşurken duydum nereden duydu acaba eşimin ailesi çok sessiz yani duyması imkansız bir de kadın bıçakladı diye bağırmaz heralde ev sahibinin duyacağı kadar o zaman nereden duydu bu sesi ?Kayinvalidenizin bıçaklama olayı nedir? Kadına mı anlatmış?
Anahtarı değiştirirken kapuda anahtarcının yanında dertli dertli bekledi.Ailem yanımda olmasa kesin karıştırdı.bır dakıka
sızın anahtarı degıstırmenızden ev sahıbınıze ne ? hem nasıl haberı oluyor bundan hemde nasıl karısabılıyor sız oyle nasıl dınlıyorsunuz
daha ılk gunden bellıymıs ne oldugu kadının
bu kadın sızın herseyınızı ogrenmeye calısır mudahil olmaya calısır tamam ama 1000 tl verıp ses dınleme cıhazı alıp dınleme kapasıtesı oldugunu sanmıyorum anca dedıkoducu mahalle teyzesı kıvamında oteye gıdemez dıye dusunuyorum
bu evde sıze huzur yok
Siz inanmasanızda olur sorun yok size inandırma derdim yok. İnanmıyorsanız neden bana faydası olmayan yorum yapıyorsunuz ?Hiç inandırıcı değilsiniz
Siz bir de söyle deneyin. Mesela hiç olmayan bir market ya da alış veriş mağazasıyla ilgili konuşun. Bunu da konuşurken telefondan ses kaydı yapın ya da video ya cekin . Sonra da bekleyin bakalım yine gelip o olmayan şeyle ilgili konuşacak mı ? Dinleyip dinlemediğini böyle kanıtlarsınız.Siz inanmasanızda olur sorun yok size inandırma derdim yok. İnanmıyorsanız neden bana faydası olmayan yorum yapıyorsunuz ?
Asla bukalemun gibi nasıl sessiz sedasız ağzı var dili yoktu ne desem tmm derdi. Dün dedim çok değiştin bana dedi ki köprüyü geçene kadardı gerçek yüzümü göstersem evlenmezdin benimle bunu dedi
Ne alaka yaa kocan, kadının oğullarından biri mi yoksaKeşke taşınabilsem eşim çıkmıyor burdan ne olsa kadını tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?