- Konu Sahibi VadidekiZambak
-
canım sorun çıkmıyo anlaştıktan sonra ben 79 doğumluyum eşim81doğumlu bazen şakalaşıyoruz tamam abla kızma sen diyo önemli olan anlaşmak bende ilk önce tedirgin olmuştum ailesi neder diye ama eşim ben seni istedikten sonra ailem karışamaz dedi ve5 senelik evliyizEvet seviyorum ama bir sorun var yaşının küçük olması o sorun yapmıyo ama ben çok sorun yapıyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım kafam çok karışık. Ben 85 liyim o ise 88 li aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük birini sevebileceğimailem kesinlikle istemiyor olumsuz bakıyor bu duruma sanırım onun aileside istemiyor ama seviyorum hemde çok oda beni seviyor ailesini karşısına almaya bile razı .. ama ben böyle olsun istemiyorum herkesin rızası olsun istiyorum offf ben hiç mutlu olamıcam mı lütfen bana bir akıl verin ona net bir cevap veremiyorum evt diyemiyorum .. sizce ne yapmalıyım
benimde sevgilim 89 lu ben ıse 85 lı ılk basta benım aılemde ızın vermıyodu ama suan nışanlıyım ve teemuzda dugunumuz var önemlı olan aşk. aıleler aska ınandıklarında sorunlar ortadan kalkıyor
ayrıca bu durumu hele kı sen evlendıkten sonra hıc basına kakmazlar bence onu merak etme.ne kadar zamandır berabersınız pekı?
aranızda çok fazla bir yaş farkı yok ki canım....Allah mutlu etsin sizi...birbirinizi seviyorsanız başka birseyin önemi yok bencee......
Ermel sennkı cok kucuk yasta evlenıyormus vallaha :)
bilmem bız hıc ole dusunmedık 6 yıldır bu gunu beklıyoruz belkıde ondandır ılk ask hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?