Sevdiğimin yaşının küçük olması

VadidekiZambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2008
260
1
96
Diğer
Evet seviyorum ama bir sorun var yaşının küçük olması o sorun yapmıyo ama ben çok sorun yapıyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım kafam çok karışık. Ben 85 liyim o ise 88 li aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük birini sevebileceğim ailem kesinlikle istemiyor olumsuz bakıyor bu duruma sanırım onun aileside istemiyor ama seviyorum hemde çok oda beni seviyor ailesini karşısına almaya bile razı .. ama ben böyle olsun istemiyorum herkesin rızası olsun istiyorum offf ben hiç mutlu olamıcam mı lütfen bana bir akıl verin ona net bir cevap veremiyorum evt diyemiyorum .. sizce ne yapmalıyım

ailen neden istemıyor 3 yaş yüzündenmı çok ilginç.....benım ablam eniştemden 7 yaş büyük hiç bir sorunda yok ...yaşın önemı nedır ki...Peygamber efendımızde hz. Haticeden 15 yaş küçükmüş...sizin gibi 3 yaşda değil ..bence buna kafayı takma karsı taraf sorun etmıyorsa

bu zamanda gerçekten birbirini seven iki genci, yalnızca bu nedenden ötürü ayırmaya kıyamaz aileleriniz....
ve bunun gibi ufak bir detay için canınızı sıkmayın..hayatta çok daha önemli şeyler var...
lütfen
sevdiğinize evet deyin ve çoook mutlu olun inşaAllah...

belkı yasından dolayı duzenlı bı işi olmadıgındandır,bence her sey rayına oturup soyleseydınız aılenıze

canım sorun çıkmıyo anlaştıktan sonra ben 79 doğumluyum eşim81doğumlu bazen şakalaşıyoruz tamam abla kızma sen diyo önemli olan anlaşmak bende ilk önce tedirgin olmuştum ailesi neder diye ama eşim ben seni istedikten sonra ailem karışamaz dedi ve5 senelik evliyiz

ileride evlendiğimde bu durumu başıma kakmalarından yüzüme vurmalarından korkuyorum sanırım çünkü şimdi istemiyolar evlendiğimdede durumun değişeceğini sanmıyorum ..bana karşı tutumları aynı olur.. istenmeyen gelin misali.... çevremi çok önemsiyorum çünkü bir ilk olucam sanırım böyle evlilik yapan ne söyleyeceklerini tahmin eder gibiyim (

benımde erkek arkadasım benden 2 yas kucuk.ben 85lıyım o 87li.
aılem bu durumu bılıyor fakat 2 yas gercekten cok az.bence o kadar dert etme.3 yas yuzunden sevgılınden vazgecmeye degmez

ayrıca bu durumu hele kı sen evlendıkten sonra hıc basına kakmazlar bence onu merak etme.ne kadar zamandır berabersınız pekı?

benimde sevgilim 89 lu ben ıse 85 lı ılk basta benım aılemde ızın vermıyodu ama suan nışanlıyım ve teemuzda dugunumuz var önemlı olan aşk. aıleler aska ınandıklarında sorunlar ortadan kalkıyor

Allah mesut etsin canım bir ömür boyu mutluluklar ...Herkes ikna olursa bende mutlu olucam inş ..

tskr ederım umarım sızde mutlu olursunuz sadece sabretmenız lazım galıba bırazcık emınım aılelerınız anlayıs gosterıcekdır

ayrıca bu durumu hele kı sen evlendıkten sonra hıc basına kakmazlar bence onu merak etme.ne kadar zamandır berabersınız pekı?

7 aydır beraberiz.. çocuğa tam bir huzur veremedim yok olmaz diyip bir ayrılıp bir barışıyorum..napıyım ama seviyorummmn işte bırakamıyorum unutamıyorumda..

aranızda çok fazla bir yaş farkı yok ki canım....Allah mutlu etsin sizi...birbirinizi seviyorsanız başka birseyin önemi yok bencee......

ence kucuk olmalarının tek bır dezavantajı var o da bazı seyler ıcın bıraz sabır gostermemız gerektıgı.onun dısında hıc bır sorun yok bence.burası sevgılılerı kucuk olanların bulusma noktası oldu bence:) zaten konu baslıgını gorunce hemen ılgımı cektı.:)

aranızda çok fazla bir yaş farkı yok ki canım....Allah mutlu etsin sizi...birbirinizi seviyorsanız başka birseyin önemi yok bencee......

Saol canım inş hakkımızda hayırlısı olur..
Bu arada kk da yalnız değilmişim belki ilk ben olurum diyodum ama benim gibi olan arkadaşlarımda varmış.

cok bıle uzadı bızegöre askerlık işi olmasaydı cokdan evlıydık ama mecburen beklenıo demekkı 89lular bıle evlenebılıyomuş :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…