- Konu Sahibi VadidekiZambak
-
Canım benim eşim 87 li ben 82 liyim yani 5 yas küçük benden ve evliyiz mutluyuz.Ama ailelerimiz hiçbir zaman karsı cıkmadı aksine hep destek oldular yani aramızda yasın konusu bile açılmıyor , emin ol ileride aşılır bu sorun..Önemli olan aşk...
Canım benim eşim 87 li ben 82 liyim yani 5 yas küçük benden ve evliyiz mutluyuz.Ama ailelerimiz hiçbir zaman karsı cıkmadı aksine hep destek oldular yani aramızda yasın konusu bile açılmıyor , emin ol ileride aşılır bu sorun..Önemli olan aşk...
bu da ıyıymıs :) ne zaman evlendınız pekı?
Yaş farkı olupta mutlu olduğunuzu duymak beni çok sevindirdi ... Allah bozmasın canım her daim mutlu olun...
yok 89lu daha evlenmedı temuzda ınsallah .89lu ama benden olgun ben daha kucuk gıbıyım nasıl iş anlamıyorum kımıne gore kucuk gelıyo ama aslında daha aklı basında bende bılmıyorum nolucak ama okadar zor ıkna ettıkkı bızde aılelerı suan yas farkını goremıcek kadar mutluluk saroşu oluyo ınsan
Yaa, bana yaş farkı bana çok önemli gelmiyor. Hani eskiler, kadın erken cöküyor falan diyorlar ama, genelde de (Allah hepimize gecinden versin) erkekler önden gidiyor. Amaan, ben de Temmuz da evlenecek kıza neler söylüyorum. Canım, inşallah hep mutlu olursunuz, herşey istediğiniz gibi olur. Aa, resmen oğlumu evlendiriyor gibi hislendim, bir mutlu oldum..........
Evet seviyorum ama bir sorun var yaşının küçük olması o sorun yapmıyo ama ben çok sorun yapıyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım kafam çok karışık. Ben 85 liyim o ise 88 li aklımın ucundan bile geçmezdi benden küçük birini sevebileceğimailem kesinlikle istemiyor olumsuz bakıyor bu duruma sanırım onun aileside istemiyor ama seviyorum hemde çok oda beni seviyor ailesini karşısına almaya bile razı .. ama ben böyle olsun istemiyorum herkesin rızası olsun istiyorum offf ben hiç mutlu olamıcam mı lütfen bana bir akıl verin ona net bir cevap veremiyorum evt diyemiyorum .. sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?