Sevdiğimin yaşının küçük olması

Canım benim eşim 87 li ben 82 liyim yani 5 yas küçük benden ve evliyiz mutluyuz.Ama ailelerimiz hiçbir zaman karsı cıkmadı aksine hep destek oldular yani aramızda yasın konusu bile açılmıyor , emin ol ileride aşılır bu sorun..Önemli olan aşk...

bu da ıyıymıs :) ne zaman evlendınız pekı?

Yaş farkı olupta mutlu olduğunuzu duymak beni çok sevindirdi ... Allah bozmasın canım her daim mutlu olun...

3 yaş fark bana da hiç çok gelmiyor ama 23 yaş erkek için erken bir evlenme yaşı olarak görülebiliyor pek çok çevrede, belki o nedenle aileler sıcak bakmıyordur. Kendinize biraz zaman tanıyıp, birbirinizden vazgeçmediğinizde, aileleri de guzellikle razı edebilirsiniz diye düşünüyorum. Baştan bir tepki oluştuğu için, sabırlı ve azimli olmakta yarar var.

İnanamıyorum, 89 lu da evlenmiş, Allah çok mesut etsin. Ama vallahi bu beni şoka soktu, benim oğlum da 89 lu. Ben de yakında o istenmeyen kaynanalardan mı olacağım yoksa

Ben de eşimden büyüğüm bu arada, ama sadece 3 ay.

yok 89lu daha evlenmedı temuzda ınsallah .89lu ama benden olgun ben daha kucuk gıbıyım nasıl iş anlamıyorum kımıne gore kucuk gelıyo ama aslında daha aklı basında bende bılmıyorum nolucak ama okadar zor ıkna ettıkkı bızde aılelerı suan yas farkını goremıcek kadar mutluluk saroşu oluyo ınsan

Yaa, bana yaş farkı bana çok önemli gelmiyor. Hani eskiler, kadın erken cöküyor falan diyorlar ama, genelde de (Allah hepimize gecinden versin) erkekler önden gidiyor. Amaan, ben de Temmuz da evlenecek kıza neler söylüyorum. Canım, inşallah hep mutlu olursunuz, herşey istediğiniz gibi olur. Aa, resmen oğlumu evlendiriyor gibi hislendim, bir mutlu oldum..........

aminnn tskr ederm.inş bıgun o mutluluguda tadarsınız allahın ıznıyle

canım takılma böyle şeylere 3 yaş nedir ki. bende sevgilimden 1 yaş büyüğüm. ben 85 liyim o 86 lı. siz anlaştıktan sonra gerisi boş.

Önemli olan aşk deil, olgunluk. Olgunluk yaş ile alakalı sayılmasa da ortada bir hayat tecrübesi olduğu muhakkak. Senin bitirdiğin şeyleri o yeni yasıyor olacak. Sen durulurken o hala o heyecanı yasıyor olacak.

Bütün bu saydıklarım karakterle de alakalı tabiki. Ama yine de çok zor bir durum. Benim eşim benden 1 yaş kücük. Hatta altı ay ama bi kendime bakıyorum bi ona sanki aramızda onbeş yas var.

Arada yaş farkı olunca erken gereksiz davranışları ergenus problemlerine yol acabiliyor dikkat :)

tatlım günaydın :))
nişanlımdan 2 yaş büyüğüm:)))
çok da mutluyuz sorun eden olursa ya da varsa kendi bilir bana ne de:))mutluluğunun tadını çıkar:))

Konu başlığını okuyunca heralde 10 yaş falan büyüksün zannettim. Aslında üç yaş önemli değil ama sevgilin 22 yaşında sen 25 yaşındasın yani sen 30 yaşında sevgilin de 27 yaşında olsa daha dengeli. Bu benim uzaktan görüşüm belki erkek arkadaşın yaşına göre olgun biridir. Benim sevgilim 31 yaşında ama tavırları 20 yaşındaki erkekler gibi erkeklerin geç olgunlaştığına inanıyorum.

Benim sevgilim de benden 4 yaş küçük. Önce herkes, aileler olumsuz bakar, bu normal. Ama sevginizle bunların üstesinden gelceksiniz. Ben şimdi nişanlıyım ve ailelerimizle de aramızda bir sorun yok şükür.

ben 82 li eşim 83 lü. 2,5 yıllık evliyiz hiç yaşımızı ne biz ne de ailelerimiz sorun etmedi. Hatta ben evlenirken çok ağlamıştım, abim dalga geçmiştii. Buldun çıtır çocuğu ne ağlıyon diye

benimle eşimin arasında da 1 yaş fark var.aklımıza bile gelmiyor inan benim büyük olduğum.
hem ne demişler karısı kendinden büyük olan adam zengin olurmuş...

bende eşimden 4 yaş büyüğüm ama ondan küçük gösterdiğim söylenir hep...

bizim aramızda sorun olmadı hiç yaş konusunda,sizde de olacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…