- Konu Sahibi VadidekiZambak
-
ben sanki kabullenemem ya.karşılaşmam böyle bir durumla inşallah.
Benimde aklımın ucundan bile geçmezdi ama insanın başına gelebiliyomuşş
aşk güzel şey ama yaa...[/QUOT
madem aşk güzel şeyse .herşey yoluna girecektir.durma sevdiğinle mutlu olmaya bak .
Hepinize yorumlarınızdan dolayı çok tşk ederim
gerçekten söyledikleriniz çok iyi moral oldu bana..
onu seviyorum ve kim ne düşünürse düşünsün onu bırakmıcam..
Her insan aşkı bulamıyor ama ben buldum ve onu kaybetmicem aşkıma sahip çıkıcam..
KK yı seviyorum.. hepinize tşkler....
kızlarsss genç koca akımı başlatmışsınız hepinize mutlulklaraşk kazansın
seviyorsun madem bence yaşa takılma..ben boş keseden konuşuyorum işte kendimce fikir veriyorum sanma başıma gelmese yorum bile yapmam bak bu durumda..(kimse üstüne alınmasın sakın bişe)..yani sevdiğinden eminsen bunları düşünme..benden yaş olarakta boy olarakta olan oldu eskiler..ama ilk yorumumdaki gibi yani akıl yaşta değil başta..ailende inşalah bunu anlar ve anlayışla karşılarda mutlu olursunuz..bir ömür aşkla kalın emi:)
bencede akıl yaşta değil başta.. yaşı küçük olupta çok olgun insanlarda var..Ailemde çevreyi önemsediği için olumsuz bakıyorlar bu duruma yoksa kızlarının mutluluğunu istemeyecek insan değiller.. Senn hakkındada hayırlısı olsun canım ..
saol canım..arkadaşımın aileside o görüşte bak..kendiside tutturmuş yaşı küçük istemem napcam çocukmu avutcam bile dedi inan..ama ben aynı görüşte değilim..insanlar farklı yapıdalar..ben mesela kaç yaşındayım ama kendimden küçük erkek olsun kadın olsun öle konularda konuşurumki çok zekiler..tersi bile oluyor işte..mesela benimm üniversitede babam yaşında adam yani aklın almaz davranışı oturuşu hayat görüşü..yanından uzaklaşmak istersin..18lik gelsin onu cebinden çıkarır..ama günümüzde öle insanlar varki tanımadan koyarlar hemencik önyargıyı;boyu kısa,yaşı minik cart curt..yaş insana belki bişeyler katıyor öğretip olgunlaştırıyr lafım yok ama herkes öle olmuyor işte..işte çevre için baştan hükümlü insanlarımız..hemencik kouoverir nasıl olduğunu ortaya..bu arada ailenize demiyorum bişe..ama ailenizde keşke çevre için bu yanlışı yapmasa..kızını seven birine şans vermeliler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?